Juissi

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Juissi

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kinuskisuklaajäätelö.
  2. Minä siirryin äitiysvaatteisiin joskus rv 22 jälkeen, kun maha rupes kasvamaan. Pahoinvoinnista johtuen lähinnä laihduin tätä ennen...
  3. Minulla finnejä tuli runsaasti rv:lle 25 saaakka, sitten yhtäkkiä rauhoittui. Onneksi!
  4. Minulla on nyt rv 35 menossa ja olen voinut pahoin ja oksennellut koko raskauden ajan. Kaikista vaikeinta oksentelu oli viikoilla 9-14 ja kaikista helpointa aikaa oli viikot 25-29. Mutta tästä kaikesta huolimatta mitään traumoja ei ole jäänyt, uskon että haluan toisen lapsen aika pian tämän jälkeen! Kyllä tämän kestää, kun muuten on raskaus sujunut hyvin. Tietenkin odotan innolla synnytystä, sillä sen jälkeen tämä VIHDOIN loppuu! Älkää säikähtäkö tästä, uskoisin että tämä on aika harvinaista että pahoinvointia on koko raskauden ajan!
  5. Tää lista on kätevä. Voi kun oisin hoksannut jo aiemmin.....
  6. Onko vuoden 2009 äitiyspakkauksessa ollut haalari/potkupuku tarkoitettu millaiseen käyttöön? Onko se tarpeeksi lämmin ulkohaalarin alle talvella vai pitäisikö olla "villaisempi"?? Vai pidetäänkö sitä ihan sisävaatteena? Toisaalta kyllä ihan sama, jää kuitenkin varmasti käyttämättä kun on niin kauhea.. Mutta ihmettelin vain..