Laka Iolana

Aktiivijäsen
 • Content count

  460
 • Joined

 • Last visited

About Laka Iolana

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3147 profile views
 1. ^^Kiitos!
 2. -
 3. Meillä oli juuri tällainen tapaus. Meidän pelastus oli vaunulenkit ja parvekevaunut. Heräsi kyllä vaunuissakin aina puolen tunnin jälkeen, mutta viihtyi onneksi vaunuissa hyvin hereilläkin, joten nukahti uudelleen tarpeeksi pitkän kävelylenkin aikana. Kun oppi nukkumaan aika hyvin vaunulenkeillä, alkoi parvekkeella nukahtaminenkin tuon puolen tunnin jälkeen sujua, vaikka vaunuja saikin heilutella ihan reippaasti. Nykyään nukutaan parvekkeella ihan ilman vaunun heilutteluja pitkät päikkärit. Tämä siis toimi ainakin meillä, kun vauva viihtyy hereilläkin vaunuissa, mutta sisäpäikkäreitä en ole saanut pidennettyä tuosta puolesta tunnista millään. Meillä nukutaankin kaikki päikkärit edelleen ulkona vaunuissa.
 4. -
 5. Mä ihmettelin kans samaa alussa, joten kysyin myös siitä neuvolan kotikäynnillä, mutta terkka sanoi sen tosiaan olevan aivan normaalia.
 6. Kyllä määräaikaisiakin tulee joissain tapauksissa jatkaa. Oma sopimukseni loppuu vuoden vaihteessa, mutta jatko tulee, jos sijaistamani henkilö ei palaa töihin. Vaikka siis olen tällöin jo äityslomalla.
 7. Äitiysloma ei ole peruste olla jatkamatta sijaisuutta. Jos tehtävä ja sijaisuustarve jatkuu samanlaisena, kuuluisi sopimusta jatkaa, vaikka tosiasiallisesti ei tehtävää pystykään tekemään. Tällöin äitiysloman ajalle joudutaan ottamaan vielä sijainen.
 8. -
 9. -
 10. -