Rinsessa

Aktiivijäsen
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

About Rinsessa

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tilasinkin ozbaby.fi:stä, kun (mustat) city minit olivat siellä nyt tarjouksessa ja postaritkin ilmaiset. En malta odottaa, että rattaat kotiutuu .
 2. Kuinka nopea toimitus teillä on ollut kun olette tilanneet pramworldista tai Puolasta? En osaa päättää kummasta tilaan, Puolassa rattaat edullisemmat, mutta Enkuista sais paremmin edullisia lisävarusteita.. Paljon pramworldissa on ollut toimituskulut Suomeen? Puolassa näkyi olevan 35e. Tälläsiä pähkinöitä.
 3. Kiitos vinkeistä! Esittelyvideoidenkin perusteella päädyin perus city mineihin . Meiän käyttöön varmaankin näppärämmät. Puolasta ei taida saada babyjoggerin lautaa tilattua? En löytänyt sieltä kun lascalin lautoja. Mutta täytyy käydä sitten lauta hakemassa ihan liikkeestä .
 4. Hei! Käykö Baby jogger city mineihin Lascalin Buggy Board? Onko kenelläkään käyttökokemuksia? Olin jo päättänyt, että tilaan 2-vee tytölleni City Minit, mutta nyt aloinkin pohdiskella niiden ja city mini gt välillä? Onkos niissä muita eroja kuin renkaat? Tulevat ulkomaille käyttöön, niin ei tarvitse lumella päästä . Kumpia suosittelisitte. Hinta ois ainakin noissa perus city mineissä houkuttelevampi .
 5. Lainie, Meillä ei ainakaan peritty lisämaksua vaikka meillä oli reissussa mukana Phil&Tedsit, joiden sisaristuin oli erillisenä osana (ei voi laittaa kasaan ellei irrota sitä). Mukana oli oma iso pussi, mihin pakattiin rattaat osineen.
 6. Meillä on ollut tänä talvena hoikalla tytöllä Polarn o. Pyretin haalari, istuu mahottoman hyvin kun vyötäröllä kiristyssysteemit ja laatuunkin olen ollut mahottoman tyytyväinen. Välikausihaalarina meillä oli syksyllä Ticket ja on tulevaksi kevääksikin, se ei kyllä istu niin hyvin vaan on aika levee - mutta niissä oli niin ihanat kuosit .
 7. Aamulehdestä bongasin nimen Adelma. Aika ihana pienen makustelun jälkeen.
 8. ^ Kuin mun suusta! Ihan loistava shoppailu-"kombo" oli Explorerit+ maxicosi (ja esikoinen sisaristuimeen) sillon kun pikkusisko oli vielä vauva.
 9. Meillä tytöllä huomattiin sivuääni parin päivän iässä. Sydämen sivuääni johtui VDS:stä, eli pienestä reiästä sydämessä. Reikä alkoi itse kasvattaa kudosta ja viime kontrollissa 2,5-vuotiaana oli jo aivan lähes ummessa - luonto on hoitanut itse tehtävänsä. Seuraavan kerran chekataan vielä joskus 6-vuotiaana, että onko mennyt täysin umpeen. Ikinä ei ole onneksi oirehtinut mitenkään, oikeastaan sen muistaakin vain niiden kontrollejen takia.
 10. Kärpänen Meillä on ollu tytöllä päikkäreillä (nukkuu joka päivä ulkona parin tunnin päikkärit) Eisbärchen jääkarhunpussissa nyt 0- -5'C keleillä body + sukkahousut +villahaalari+ villatumput+ villasukat +kaulahuivi ja pipo. Sitten kun asteet menee lähemmäs -10'c lisään villahaalarin päälle vielä fleecevanuhaalarin. Aina on ollut lämmin, muttei hikinen.
 11. Nimiä mitä on useampi tuttavapiirissä: Olivia Luka/Luca Alex Oskar Lili/Lily Anton Emil Elias Nooa Vilma Niklas Pinja Kaikki ovat alle kouluikäisiä.
 12. Mä oisin tilannut meiän Explorereihin uuden rungon, kun niissä on sitä jarruongelmaa ja sen saa ilmaiseksi tehdä - mutta onko totta, että valmistusnumero on ainoastaan siinä valkoisessa tarrassa? Meillä ainakin numero on kulunut niin, ettei siitä saa enää mitään selvää .
 13. Meiän tyttö oli 98,5cm ja 14,5kg . Pituus menee vähän plussalla ja paino vähän miinuksella käyrillä.
 14. Onneksi kysyin täällä, olin ymmärtänyt onneksi väärin - ettei ne toimittaisi . Tuo Saksakaan ei ole niin hallussa . Harmi vaan kun en heti pari viikkoa sitten tilannu, nyt ne on vähän nostanu hintaa, edullinen kyllä se on vieläkin.