Larvanto

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Larvanto

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    pirkanmaa
  1. Tämä menee nyt enemmänkin näin : olisi ihana nimi MUTTA.. ei kannattaisi antaa MUTTA.. annamme kai kuitenkin.. Mielipiteitä toivoisin teiltä.. ELI: entisessä opiskelukaupungissani oli samassa duunissa loisto nainen/tyttö, joka on kaimani. Tiedän hänellä olevan tyttären, jonka nimen mieheni haluaisi ehdottomasti vauvallemme ja minäkin ilman tätä yhteyttä.. Emme varmaankaan tapaa hänen kanssaan enää missään, mutta koskaan ei voi tietää. Onko mielestänne liian paha yhteys?
  2. Sovittiin kätilön kanssa, että jos on selvät merkit, niin saa sanoa kumpi on. Oli kuitenkin niin liikkuvainen kaveri, ettei lähtenyt sanomaan. TAI sitten ei vain halunnut, kun ei ollut meille niin ehdoton.. Oma olo on, että tyttö tulee.
  3. ^ Oi, että olet taitava. Ihania tuotoksia..
  4. Olen värjännyt ihan normaalisti. En edes ollut ajatellut muuta riskiä, kuin ettei hormonien takia väritulos vain kärsi. Kaikkee sitä oppii..
  5. Tuleville isovanhemmille näytettiin matkakuvia ja samalla todettiin: "olihan se tämäkin reissussa mukana" ja vedettiin ultrakuva esiin.. Eivät heti tajunneet, mutta voi sitä naurua/itkua kun lopulta viesti meni perille.
  6. Itse olen löytänyt hyviä ja laadukkaita äitiysvaatteita Ideaparkin Anton ja Nina liikkeestä (siellä usein ale rekki). Suurin osa Kappahlin vaatteistakin tuntuu olevan äitiyskäyttöön sopivia tunikoita
  7. Olen pyrkinyt olemaan tarkkana, mutta alussa lipsahti kahvin joukossa muutama hermesetas. Nykyään canderell makeutusaine käytössä. Olen välttänyt mitään raakaa syömästä, ja odotankin innolla, että taas pääsee sushia kokkaamaan.
  8. < ed. kirjoittaja siis minä.
  9. Huonosti nukutut yöt..
  10. Heip. En osaa vielä sanoa tuosta laitteesta tarkemmin, mutta olen vuokrannut sen käyttööni 2 vko:a ennen LA:ta kuukaudeksi eteenpäin. Tulen sitten päivittämään tietoja, kunhan pääsen tositoimissa kokemaan. Itse olen ajatellut, että mikä vain voisi auttaa niin sen kokeilen.