Felicidad

Aktiivijäsen
 • Content count

  1169
 • Joined

 • Last visited

About Felicidad

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3361 profile views
 1. Sektiohaava. Olin todella kipeä, ja oli vaikea kääntyä sängyssä ja nousta ylös. Myöhemmin kävi ilmi, että haava oli tulehtunut.
 2. @sarvis Hieno juttu! Onnea!
 3. Tässä meidän pikkuveli rakenneultrassa 21+0
 4. @sarvis Onnea plussasta! Itsellä vahvistui selkeämmin vasta kun odotin pari päivää ennen kuin tein uuden testin. (Kuvat taitavat olla edellisellä sivulla).
 5. Mä tykkään Alvasta tosi paljon! Eikä mulle ainakaan tule ruotsinkielinen fiilis
 6. @Snapper Kyllä toi mun silmään näyttää plussalta. Onnea!
 7. @nasunen Kiitos! @Snapper Kiitos! Pidän peukut pystyssä. Toivottavasti tulisi plussa huomenna
 8. @Ouna Kiitos! On kyllä niin hämmentynyt olo. Taidan tehdä sunnuntaina vielä yhden kotona olevan testin.
 9. Itsellä oli tässä kierrossa munanjohtimien aukiolotutkimus. Ovis oli mun mielestä vaikea havaita, koska vatsassa juili monta päivää ja myös oviksen jälkeen. Noin dpo 6-7 alkoi tulla paljon valkovuotoa päivittäin. Koko ajan oli jotenkin kostea olo. Samoihin aikoihin alavatsalla tuntui erilaisia kipuja. Juilimisia, nipistystä, särkyä. Tämä herätti toiveet plussasta, koska tällaista ei ole ollut negakierroissa. Palelua on välillä. N. dpo 8-9 tuli hajuherkkyyttä. Rinnat tuntuvat pehmeiltä ja välillä aroilta. Autossa tuli matkapahoinvointia ja vesi maistui kummalliselta. Itkuherkkyyttä. Haalean plussan testasin dpo 9-11. Sen jälkeen on tullut huimausta ja päänsärkyä. Tänään dpo 11-13 viiva on vahvistunut.
 10. Tänään aamulla tein testin uudestaan ja näyttää vahvistuneen. Nyt siis dpo 11-13. https://aijaa.com/OHk7cn @Eleeo Toivottavasti saisit pian varmuuden!
 11. @Eleeo Ei valitettavasti ole kokemusta noista testeistä. Omaan silmään joku varjo /haamu siellä taitaa näkyä. Osaatko sanoa kuinka kauan on ovulaatiosta?
 12. Sain tänään aamulla tällaisen. Väriä tuli testiajan sisällä. Nyt on dpo 9-11. Pahoittelen, kuva on väärinpäin! https://aijaa.com/EfaDY3
 13. @Secretariat Joo ollaan yksityisellä hoidossa. Lääkäri ei ole ainakaan toistaiseksi nähnyt tarpeelliseksi mitata tuota keltarauhashormonia kun olen joka kierrossa saanut oviksen bongattua digitestiin.
 14. Aukiolotutkimus takana. Ihan hyvin meni mun mielestä. Otin 1 gramman panadolia ja yhden mitallisen kodeiinipitoista yskänlääkettä ennen tutkimusta Molemmat johtimet oli auki. Vasemmassa virtasi jo heti aluksi tosi hienosti, oikealle joutuivat laittamaan enemmän vettä ja ilmaa, mutta lähti sitten virtaamaan. Tutkimuksen jälkeenkään ei tuntunut mitään ihmeempiä kipuja. Sidettä pidin varmuuden vuoksi loppupäivän. Muoks. Tulin raskaaksi tästä kierrosta. Nyt 7+6 rv, toivottavasti kaikki menee hyvin!
 15. Mun kierrot on noin 33-39 päivää. Ovulaation olen tunnistanut digitestillä joka kierrossa. Lääkäri kuitenkin epäili, että ovulaatiota eivät olisi "napakoita" näin pitkissä kierroissa. Jäin miettimään, että mitäköhän se tarkoittaa? Olen aina ajatellut, että ovulaatio joko tapahtuu tai ei tapahdu. Minkälainen on ns. heikko ovulaatio?