Dlight

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Dlight

  • Rank
    Aloittelija
  1. ^Käääk! Onneksi olkoon! Itse heräsin tänään aikaisin aamulla hurjaan alavatsa vihlomiseen, joka pian alkoin tuntumaan myös alaselässä. Josta hyvin pian tiesin että maha menee sekaisin. Ihan perus juttu joka kuukautisten alussa. Siinä jo sitten valmistelin kuukuppia asennusvalmiiksi, mutta ei, eivät alkaneet vieläkään! Ihan minimaalista tuhrua vaan. Ärsyttävää!
  2. Akasha, tsemppiä sinnekin! Nyt jo vähän näyttää siltä että se vuoto sieltä hetkenä minä hyvänsä alkaa... Miehen kanssa mietiskeltiin että miksi ihmeessä kroppa tekee tällästä jäynää, varmaan vaan koitellakseen vielä vähän enemmän jo muutenkin musertuneita ihmisiä. Aika kaukana on hilpeys tälläsinä päivinä. Mutta ei se auta kuin katsoa taas tulevaisuuteen!
  3. Ei juurikaan tule kyseltyä, se on aina ihan tapaus kohtaista. Itse olen vasta nyt alkanut olemaan sinut oman tilanteen kanssa ja puhun avoimemmin lapsettomuudesta. Tiedän myös kuinka satuttavaa se voi olla jos ei asiaa ei halua jakaa muiden kanssa ja joku lapsihaaveista kuitenkin utelee. Tästä syystä olen hyvin varovainen keneltä asiaa tulen udelleeksi.
  4. Itse olen ainoa lapsi ja miehelläni on useampi sisarus, näimme asian samalla tavalla, että haluaisimme useamman lapsen ehkäpä jopa neljä. Vuosien yrittämisen jälkeen tosin olisimme iloisia jos saisimme edes sen yhden.
  5. Kuumeiluketjuihin pääseminen kuumeisesti mielessä! hyvä tämä 10 viestin sääntö kuitenkin!
  6. Millä tälläsenkin asian voi päättää? Joskus tätä tulee mietittyä ja pähkäiltyä. Meillä siis eri sukunimet miehen kanssa. Välillä myös miettinyt että pitäisikö kehitellä kokonaan uusi sukunimi sitten jos/kun perheenlisäystä tulee, että kaikilla olisi sama sukunimi?
  7. Näiden yritysvuosien varrella olen tullut siihen tulokseen itseni kohdalla, että parasta mitä voin tehdä on saada itselleni sellaiset puitteet että on onnellinen ja tuntee itsensä hyvinvoivaksi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Isoimpana ongelmana oli itselle sopivan liikunnan löytäminen, inhosin nuorempana koululiikuntaa ja siitä on kummasti jäänyt viha lähes kaikkea liikkumista kohtaan. Jooga, juokseminen ja käveleminen on kuitenkin osoittautunut omiksi jutuiksi. Terveellisesti syöminen tarpeeksi usein päivässä on haaste jonka kanssa taistelen edelleen.
  8. Vuokralla kerrostalo kolmiossa kaupungin keskustassa.
  9. Piiitkästä aikaa eletään taas sitä jännityksen aikaa kun kiertopäivät huitelee jo viikon pidemmällä kuin yleensä. Eletään siis tänään kp 33/27. Alavatsaa on viikon ajan turvottanut, rinnat ei arista niin kuin yleensä ennen kuukautisia ja nälkä tuntuu olevan koko ajan. Varsinkin aamuisin maistuu aamupala jota ei normaalisti tule syötyä ollenkaan... Edellisestä tekemästäni raskaustestistäkin on jo reilu vuosi aikaa. Ja takaraivossa kolkuttelee ajatus siitä, että heti kun sellaisen menee hankkimaan alkaa vuoto ja kaikki ujo intoilu olikin taas turhaan.
  10. Ensimmäisestä ipanasta haaveillaan. Itse 32 ja aviomies 38.