Raakel

Aktiivijäsen
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Raakel

  • Rank
    Tavis
  1. Mua henkilökohtaisesti ällöttää äärettömästi jos mun ympärilläni hössötetään joten juuri tästä syystä lykkään mahdollisimman pitkälle kertomista. Tarvii varmaan erakoitua omaan pirttiin sen jälkeen kun anoppi saa tietää. ARGGGGG! Stressaa jo pelkkä ajatus.
  2. Onpas tullut kivasti vastauksia. Tästä just lähdössä taas vähän treenailemaan jalkoja ja tosiaan eiköhän sillä terveellä maalaisjärjellä ja oman kropan kuuntelemisella pääse pitkälle. Katotaan miten hack- ja etukyykky sujuu. Sitten kun alkaa etureppu kasvamaan ni ajattelin kans jättää noita raskaampia (kyykkäys, prässi, mave) pois. Katotaan kuinka monennelle rv-lle päästään ennen kuin treenikaveri hokaa et onko mussa joku "vialla".
  3. Oikein harmittaa kun olen tyyliin koko ikäni siitä asti kun nuorena tytön hupakkona alkoi kuukautiset merkannut kuukausittain ne kalenteriin ja MITEN VOI OLLA MAHDOLLISTA, että vuosien kirjanpidon jälkeen en viime kuussa ole tehnyt merkinnän merkintää kalenteriini, koska on menkat alkanut. Tässä nyt sit on ihan arvuuttelemalla mennyt neuvolatädillekkin puhelimen kautta tieto siitä koska ne edelliset kuukautiset sitten lainkaan olikaan. No eiköhän ne kaikki ajallaan selviä lapsukaisen mitoista jne... Sama pää kesät talvet.
  4. Onkos täällä muita aktiivisesti kuntosalilla treenaavia? Ittellä ollu tapana käydä 4 x viikko puntilla. Raskausuutiseni jälkeen (joka siis tuli viime viikolla) olen käynyt salilla muutamia kertoja ja repinyt ihan samoilla painoilla mitä ennenkin, koska oma fiilis on ollut enemmän kuin hyvä. Tänään kroppa kertoi ensimmäisen kerran, että sais vähän ehkä alkaa himmailemaan. Onko muilla mikä tilanne? Eli jos treeni sujuu niin miten se sujuu?
  5. Kp 35/31
  6. Just värjättiin hiukset ja en kyllä näe mitään syytä miksen niitä vastedeskin värjäisi vaikka odotankin rakkauspakkausta. <3
  7. Otin rokotteen jo ennen kuin tiesin raskaudestani ja ehdottomasti liputan tämän rokotteen nimeen niin raskaana oleville kuin terveillekkin.
  8. Sovittiin isännän kanssa ettei kerrota ennen ensimmäistä neuvolakäyntiä kenellekkään, mutta oli sitä pakko soittaa yhelle likkakaverille ja äsken kävin moikkaamassa omaa isääni ja tuli sit sillekkin kerrottua. Mutta muut saa tietää sit joskus viikkojen päästä kun raskaus on edennyt vkolle 12.
  9. Aluksi hämmästyksen kyyneleitä, kun raskaustikkuun ilmestyi viime tiistaina haalea sininen viiva. 5+4. Jännittävän kutkuttavaa alkumatkaa siis taivalletaan.