Sepi

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Sepi

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kummilasten sisaruksia huomioidaan lahjoissa ym. siinä missä kummilapsiakin. Kummipojalle ja hänen pikkuveljelleen tulee myös usein ostettua esim. yhteinen joululahja..
  2. rv 39+2, spontaanisti käynnistyi vesien menolla
  3. Kätilöopiskelija hoiti synnytykseni lähes alusta loppuun, kokeneempi kätilö oli toki koko ajan mukana. Hyvin meni eikä jäänyt (ainakaan siitä opiskelijasta ) traumoja eli voisin ottaa opiskelijan uudelleenkin.
  4. Just hommattiin 7kk vauvalle baby-banzit ja ainakaan toistaiseksi (vasta 3 käyttökertaa!) ei ole suuremmin vastaan hangoitellut. Sellaisen vinkin antoi myyjä, että lasit kannattaa laittaa päähän vasta ulkona, jotta vauva ymmärtää mihin ne on tarkoitettu. Vauvat kun ei ilmeisesti näe kovin hyvin sisätiloissa nuo lasit päässä.
  5. Lapsi sai mieheni vanhemmilta ristiäislahjaksi lasisen/kristallisen(?) pienen maljan, kun nämä ko. isovanhemmat totesivat ettei se mikään salaattikulho voi olla Samaa maljaa voi käyttää mikäli vielä tulee tarvetta ja ehkäpä myös lapsenlapsilla.. (viehän se toki hieman tilaa kaapissa, mutta on onneksi aika pieni)
  6. Meidän vauva sai kummi-/ristiäislahjaksi - 2 kpl valokuvakehyksiä - kummilusikan - valokuva-albumin - riipuksen (isovanhemmilta) - kastemaljan (isovanhemmilta) Itse olen antanut kummilahjaksi - lasten aterinsetin - valokuvakehyksen
  7. Olen kerran ollut nimiäisissä ja siellä ainakin nimettiin (epäviralliset) kummit. Myös kastemekkoa pidettiin osan aikaa päällä, koska se kulki suvussa ja haluttiin ottaa kuvia. Kukin tyylillään..
  8. Ei harmita, vaikka etukäteen hieman mietitytti kirjoitusasu. Tätä nimeä kun kirjoitetaan eri tavoin, joten sitä joutuu selittelemään. Nimi on vaan niin kaunis ja ihan tytön näköinen.
  9. Minusta kummius on kunniatehtävä ja todellinen luottamuksen osoitus lapsen vanhemmilta, joten täytyisi olla aika painava syy, jotta kieltäytyisin. Kaksi kummilasta on jo ja lisääkin saa tulla jos on tullakseen. Vaikea sanoa mitään enimmäismäärää enkä usko, että sellaista tarvitsee edes miettiä. Ei niitä kummilapsia ihan joka puun oksalla kasva.
  10. Mieheni ei erityisemmin pidä juhlien järjestämisestä (vaikka pitääkin juhlimisesta), mutta tää lapsensaaminen oli hänelle sen verran iso juttu, että järkkäs kavereilleen kemut vuokratulla saunamökillä. Siihen kuului saunomista, uimista, syömistä, juomista ja lähtivätpä baariinkin loppuillasta/yöstä. Nää kemut oli kyllä jo lapsen ollessa n. pariviikkoinen. Miehen monet kaverit on jo isukkeja eli hänelle tää oli varmasti mukava siirtymäriitti sinne isien maailmaan. Itsellä ei ole varpajaisperinnettä vastaan mitään, mutta onhan se mukava ainakin ne ihan ekat päivät viettää vaan hissukseen perheen kesken.