Unja-O

Rekisteröitynyt
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Unja-O

 • Rank
  Aloittelija
 • Birthday 12/14/83

Profile Information

 • Location
  Salon lähellä
 1. Meidän neliapilaperhe muodostuu kahdesta äidistä ja kahdesta isästä. Isät asuvat keskenään ja me äipät keskenämme, lapsia ei siis vielä ole. Muumimukimenetelmällä on tarkoitus lähteä yrittämään ja jollei tuloksia saada, sitten mennään klinikalle. Isien kanssa kirjallinen sopimus lapsiin liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista, ja he saavat olla aktiivisia isiä, kuten toivoimmekin. Heihin on jo pidemmän aikaa tutustuttu ja tänä vuonna pitäisi aloittaa yritykset.
 2. Heipsan! Täällä kanssa yksi! Perheessämme ei tosin vielä ole lapsia, mutta yritykset on tarkoitus isien kanssa aloittaa tänä vuonna. Olen 26, avovaimoni 24, lisäksi meillä asustaa jos jonkinlaista karvaista ja karvatonta eläinlasta. Mukavaa, jos tämä palsta herää myös taas henkiin.
 3. Tuli semmoinen olo, että on pakko päästä kirjoittamaan jonnekin, missä on samassa tai lähes samassa tilanteessa olevia ihmisiä kuin minäkin... Eksyin siis tänne vauva.infoon. Meillä ollaan haaveiltu jo kauan, mutta keskenämme emme voi lapsia saada, joten prosessi on ollut vähän erilainen, täynnä sekä pettymyksiä että innostusta. Nyt kun asiat ovat sillä mallilla, että pian päästään yrittämään, on muutamalle ihmiselle kerrottu. Pari ystävää ja pari hyvää työkaveria tietävät asiasta ja meidän molempien äiditkin ovat tietoisia. Vastaanotto on ollut positiivista ja nuo läheiset ihmiset pitävät meille peukkuja, että tärppää. Isäni kanssa oli autoista keskustelua ja kun siinä samalla mainitsin, että tarttis auto vaihtaa isompaan, että sinne koirien lisäksi mahtuu vielä vaunut ja tulevat muksutkin, niin sieltä suunnalta lähinnä kyseltiin, että milloinka. Pääosin on siis palaute ollut positiivista ja toivottavasti on vielä silloinkin, kun vauva on ihan oikeasti tuloillaan.