Kerttu

Aktiivijäsen
 • Content count

  1366
 • Joined

 • Last visited

About Kerttu

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mies voisi jäädä, mutta aikamoisia kompromisseja pitäisi tehdä koska mies tienaa yli kaksinkertaisesti sen mitä minä (DI vs. terveydenhoitaja). Meidän perheessä jäisin sitten ilman omia tuloja kotiin tai tekisin keikkatöitä viikonloppuisin.
 2. Käytän, aina pyöräillessä. Koko perhe käyttää.
 3. Mulla kaksi ihan täysin samanlaista raskautta, synnytykset h 40+6 ja 40+4, väliä 3,5 vuotta. Synnytyksetkin käynnistyivät samalla tavalla, esikoisesta päädyttiin imukuppiin ja hässäkkään sydänäänten laskun takia ja kuopus syntyi rauhallisesti jakkaralta, toipuminen taas samalla kaavalla. Poikia molemmat.
 4. Vauva (nyt 4 kk) on nukkunut vastasyntyneestä unipussissa. Alussa loppukesästä trikoisessa ja nyt Grobagin ohuemmassa pussissa. Alla body ja sisävaippa + pitkät villahousut. Nukkuu aikuista lähellä, ei kuitenkaan ihan kainalossa. Isoveljensä nukkui unipussissa lähemmäs 1-vuotiaaksi, sitten ei oikein pysynyt pystyssä sen kanssa kun herättyään nousi seisomaan pinniksessä.
 5. ^ tottahan se verensokeri nousee kaikilla yhtä lailla, mutta jos sokeriaineenvaihdunta toimii niin se myös laskee nopeasti eikä silloin ehdi vaikuttaa sikiön kasvuun. Raskausdiabeetikoilla vs ei laske normaalisti ja silloin verensokeritaso on pitempään korkealla.
 6. Minä pelkään eniten sitä että minulle tai miehelle tapahtuisi jotain ja lapset menettäisivät vanhemman. Varsinkin kuopuksen raskauden loppupuolella pelkäsin kuolevani raskauskomplikaatioon tai synnytykseen ja hirvitti ajatus siitä että esikoinen menettäisi äidin (hormonit...). Uskon että aikuinen kyllä selviäisi lapsen menettämisestä mutta lapsella ei ole mitään omia selviytymiskeinoja.
 7. Noita rokotteita voi pistää millä vaan aikataululla, vaikka viikon välein. Joidenkin kanssa on tarkempaa, juuri tuo että joko samalla kerralla tai kk väliä.
 8. Vauva on 2,5 kk, minä vältän seuraavia: ruis, hiiva, sipulit, kaalit, suklaa, voimakkaat mausteet, omena, mansikka, maissi, tee, makeutusaineet, kuplajuomat. Noista tulee huutoa tai reipasta pulauttelua. Esikoisen kanssa oli vähän helpompaa.
 9. Kyllä rahkaa saa syödä.
 10. Tuplat pois
 11. Nelossivulta löytyy pitkä ketju aiheesta (en jaksa puhelimella linkittää)
 12. Spontaania tekemistä, ja mieluusti vielä ihan omassa rauhassa Että voisi levittää vaikka omat askartelut lattialle koko päiväksi... Tai siivota rauhassa silloin kun huvittaa.
 13. ^ jos olo on huono, oikein mikään ei pysy sisällä niin näytille vaan. Apteekin ripulijuomia kannattaa kokeilla kotona.
 14. Kaksi synnytystä, h 40+6 ja h 40+4, kummassakaan en havainnut minkäänlaista limatulppaa. Molemmat synnytykset käynnistyivät säännöllisillä kipeillä supistuksilla ja ainoa erite pientä verensekaista vuotoa.