Nurtsi

Aktiivijäsen
 • Content count

  555
 • Joined

 • Last visited

About Nurtsi

 • Rank
  Aktiivi
 1. Myydään tarpeettomana Lastentarvikkeesta ostettu digitaalivaaka. Vaaka toimii moitteettomasti ja on erittäin siistissä kunnossa. Kaukalon saa irroitettua, minkä jälkeen vaa'an päällä seistään. Rajoitus 20 kg asti. Hp. 35 eur (uutena nyt 79 eur) + mahdolliset postikulut. Vaaka sijaitsee Turun seudulla.
 2. ^ Mitä lakia siinä rikotaan? Itselläni on se käsitys, että viestin vastaanottaja saa kyllä julkaista viestin ellei se täytä teoksen tunnusmerkkejä tai sisällä henkilökohtaista tietoa esim. terveydentilaan liittyen.
 3. Vaunuaitta näyttää myyvän näistä kahta erilaista versiota, Duoa ja Duettia. En keksinyt muuta eroa kuin hinnan ja koon. Duot 899€ ja Duetit 749€. Duon leveys 73cm ja Duettien 63cm, Duon painorajoitus 50kg (rattaiden oma paino 16,5kg) ja Duettien painorajoitus 36 kg (rattaiden oma paino 15,5kg). Nämä ovat siis ilmeisesti muuten täysin samat rattaat, Duot ovat vain järeämmät versiot? Onko joku vertaillut näitä enemmän, kokemuksia?
 4. Hep! Minun imetykseni epäonnistui syystä, että maidon tulo loppui kovasta stressireaktiosta johtuen. Tyttö syntyi keskosena (rv 34+3, syntymäpaino 1980 g) ja joutui 18 h ikäisenä leikkaukseen, josta toipuminen vei viikkoja. Tyttö oli lopulta yli viisi viikkoa keskolassa ja sai siellä ollessaan aluksi minun ja myöhemmin luovutettua rintamaitoa. Kotiuduttua on syönyt pelkästään NAN H.A. -korviketta, joka on sopinut hyvin. Tyttö on nyt 6 kk ja painaa 5100 g. Maitoa on mennyt lähes kokoajan sen suosituksen mukaiset 1/6 painosta per vrk. Nyt 6 kk iässä maitoa menee siis noin 120-130 ml 3,5 h välein. Tyttö on pienikokoinen, mutta kasvaa tasaisesti omalla miinuskäyrällään. Kiinteät aloitimme kuitenkin jo 4 kk ikäisenä, jotta saataisiin hieman saavutuskasvua. Nyt mukaan tulivat myös öljylisät. Meilläkin tyttö on syönyt koko ajan tuttia, koska pullosta syöttäminen ei riitä tyydyttämään imuntarvetta (syöttöön menee noin 10 min.).
 5. ^^ ^ Tuo etunimi on ollut minulle jo teini-iästä saakka sellainen all-time-favourite ja onneksi mieskin mieltyi siihen heti. Toinen nimi tuli sitten ihan sattumalta vastaan, kun selailin listoja luontonimistä. Sitä on annettu väestörekisterikeskuksen mukaan etunimeksi muistaakseni noin 25 kpl.
 6. Kiitos kehuista Tiistai, Anna Rosa ja kanelikeiju!
 7. Meidän pikkuruinen esikoistyttö sai nimekseen POIS.
 8. ^ Hyvä, että asia selvisi (tai ainakin eteni). Jonkinlainen hyvitys myyjän puolelta olisi kyllä paikallaan kaiken tuon sotkun jälkeen.
 9. ^ Soittaisin UPSin asiakaspalveluun, selittäisin tilanteen ja pyytäisin heitä selvittämään vaunujen sijainnin (kun kerran Babyhuys väittää, että vaunut ovat lähteneet heiltä). Luulisi heillä nyt jonkinlainen varajärjestelmä olevan tällaisia tilanteita varten, ettei seurantanumeroa yksinkertaisesti ole (saatavilla). Jos UPS kieltäytyy tekemästä mitään ilman seurantanumeroa, jatkaisin Babyhuysin pommittamista.
 10. Tämä on nyt ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta onko mahdollista, että UPS olisi yrittänyt jo toimittaa vaunuja teille, mutta ette ole olleet kotona? Meillä nimittäin UPS vain tulla tupsahti ovelle ilman minkäänlaista ennakkosoittoa. Olimme kyllä laittaneet tilaukseen puhelinnumeron, mutta jostain syystä kuriirilla ei sitä ollut. Viittaan tällä kysymyksellä siis tuohon, kun kyselevät, että "oletteko varmoja etteivät vaunut ole tulleet (!)". Jos vaunut olisivatkin jääneet johonkin UPSin varastoon odottamaan seuraavaa toimitusyritystä?
 11. Me tilasimme samaisesta kaupasta viikko sitten keskiviikkona (10.4.) Bugaboo Bee+ -matkarattaat lisukkeineen. Eilen tiistaina (16.4.) UPSin kuriiri toi paketin kotiovellemme. Toimitetut tuotteet vastasivat täysin tilaamiamme. Me emme siis voi kuin kehua ko. kaupan palvelua. Maksoimme tilauksen PayPalin kautta, joka on käsittääkseni mahdollisissa ongelmatilanteissa vieläkin parempi vaihtoehto kuin suora luottokorttimaksu. Toivottavasti Moose sotku selviää pikimiten ja saisitte tilaamanne Buffalot.
 12. Täällä yksi positiivinen kokemus aukiolotutkimuksesta! Ei sattunut yhtään, ei edes pientä nipistystä tuntunut. Olin etukäteen ottanut yhden 500 mg:n Aspirinin. Putket olivat apposen auki.
 13. ^ Päätin jatkaa Terolut-kuuria. Ilmeisesti minulla kuitenkin on jotain vikaa keltarauhasen toiminnassa, sillä minulla ei kierrot pelaa ts. menkkoja tule lainkaan ilman Teroja. Myöskään ovulaatiota ei ole juuri tapahtunut ennen Clomeja. Nytkin tarkoitus oli jättää Terot syömättä, mutta koska ovista ei kuulunut, halusin saada uuden kierron käynnistymään.
 14. Kiitos kommenteistanne suvi09, Tuma, mami88, Victoria, Lila83 ja urppis. Minun tapauksessani kyse saattaa tosin olla myös megaoviksesta, johon raskaustestikin jo reagoi. Ei auta muu kuin odotella ja testata myöhemmin uudelleen. Mutta hyvä tietää, etteivät silmäni valehtele vaan muutkin näkevät testissä jotain.