Keijunhenkäys

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Keijunhenkäys

  • Rank
    Aloittelija
  1. niin siis mullakin on toi anitan tukivyö, ja pesun jälkeen se ikävä kyllä menetti vähän "tukevuuttaan" kuminauhan osalta. mutta vielä sen kanssa on pärjätty
  2. mä en ois varmaan selvinny ilman tukivyötä enää kuukausiin töissä. Vaikka raskausmahani on pienehkö, se kuitenkin muuttaa vartalonasentoa sen verran, että paino ei enää tuntunut selälle hyvältä. Mutta onneksi tänäpäivänä löytyy kaikkea tarpeellista, eli ei tarvinnut kärvistellä kipeän selän kanssa.
  3. kotona olen käyttänyt jo kuukausia löysempiä olovaatteita, mutta työkäytössä pidin aina äippäloman alkuun asti normaaleja vaatteita. Vasta 33-viikolta olen joutunut luopumaan normaalihousuista, takki on yhä normaalitakki ja pidemmät tunikapaidat menevät yhä. Olen pienimahainen tai olen ollut isompi ennen raskautta, jolloin vanhat vaatteet menee pidempään.
  4. Testin tein miehen odottaessa toisessa huoneessa. Joten hän tiesi samantien. Vanhemmille kerrottiin heti kun alkuraskauden ultra oli käyty. Kun 3kk oli täynnä, kerroimme ystäville ja muille tärkeille läheisille, sekä jouduin pahoinvoinnin takia kertomaan töissä. Muille sukulaisille ja tutuille oli tarkoitus kertoa rakenneultran jälkeen joululahjaksi, mutta rakenneultrassa tulleet ikävät tulokset siirsivätkin kertomista usealla viikolla. Vieläkään en ole henkilökohtaisesti kaikille sukulaisille kertonut, mutta oletan ja toivon, että puskaradio on toiminut. Viimeistään kuukauden/puolentoista päästä saavat tietää, kun vauva ulkoistuu turvallisesta ensikodistaan.
  5. Missä vaiheessa lapsi lasketaan pienikokoiseksi? onko sillä mitään väliä, onko itse tai toinen vanhempi ollut myös syntyessään pienikokoinen?
  6. Alkuraskaudesta hermoilin jos jonkinlaista ja pahoinvointi joka vain pitkittyi ja pitkittyi lisäsi hermoiluani entisestään. Huoli oli jatkuvasti vauvan hyvinvoinnista, omasta syömisestäni jne. Eikä ne huolet aivan turhia näköjään olleetkaan, vauvan kokoa on nyt seurattu rakenneultrasta asti, koska on kokoajan pienempi kuin LA tai vastaavat mitat antavat ymmärtää. Lisäksi vauvallamme todettiin toisen jalan kampura, joka on ollut iso shokki meille tuleville vanhemmille. Odotus kuitenkin jatkuu, ja toivottavasti syntymän jälkeen asioihin osaakin jo suhtautua hieman paremmin.
  7. Ja vielä kolmas postaus, eli nyt osasin tehdä itselleni profiilinkin. olen siis #24 ja #25 viestien kirjoittaja
  8. Eli mitä selvisi rakenneultrassa? Rakenneultrassa selvisi että pienokaisemme on hyvässä kunnossa, lukuunottamatta rakenteellista vikaa jalassa. Vauvan koko oli n. 1-1,5vkoa pienempi kuin LA antoi ymmärtää. Jänskättikö? Lähdimme ultraan ajatuksella, että katsomme onko vauvalla kaikki kunnossa, ja jos ei ole, teemme päätöksiä sen jälkeen. Kuitenkin lopulta tuloksen saatuamme olimme järkyttyneitä, kun kaikki ei ollutkaan hyvin. Koko alkuraskauden ajan mielessäni oli ajatus, että vauvalla saattaa olla jotain vialla, mutta toisaalta ajattelin että kaikki on kuitenkin hyvin, ja murehdin suotta. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan epäilyttäville ajatuksille oli sit kuitenkin syynsä. Selvisikö sukupuoli? ei ensimmäisessä rakenneultrassa, vasta tarkistuskäynnillä. Muuttuiko laskettu aika? Ei muuttunut.
  9. meillä alkuraskauden ultrassa sikiö oli viikkojaan pienempi, n.5 päivää. Mutta olettaen mahdollisen hed.hetken, toi koko ei niin mietityttänyt silloin.
  10. vakityössä molemmat ja ikää vauvan tullessa 30-31-kategoriassa