Nimppu

Aktiivijäsen
  • Content count

    484
  • Joined

  • Last visited

About Nimppu

  • Rank
    Aktiivi
  1. Eilen söin illalla pussillisen minipätkiksiä -> vauvan yöimetys päättyi 3 tunnin valvomiseen, nukahti vasta viideltä kapaloon ensin vaikeroituaan mahakivuissaan ja puklailtuaan. Nyt ku mietin mitä söin edellisiltana, yöllä valvottiin tunti, ni muistin että join kaakaota... Voiskohan se suklaa siinäki ärsyttää noin? Ruisleivän jätin heti ekalla viikolla pois, ku valvottiin monta tuntia ensin mahakivuissa
  2. Limatulppa irtos samalla hetkellä ku soiteltiin yöllä synnärin ovikelloa. Säännöllisiä supistuksia oli tullu siihen mennessä 3 tuntia ja 6 tunnin päästä siitä oli vauva sylissä.
  3. Alunperin halusin antaa lapsille nimiksi Elias ja Ella, koska kaikkihan saa aina tytön ja pojan ( ) Mutta esikoisen raskausaikana Eetu alko kummitella ja Eetuhan siitä tuli vaikka onkin suosittu, omassa tuttavapiirissä ei tiedetty ketään muuta Eetua joten siksi. Nyt on toinen lapsi tulossa ja tytöksi povattu. Ella on ihan menettänyt makunsa, kulunut omassa päässäkin ja mietin Ella Kannista aina ku nimi tulee esille. Alettiin miehen kanssa miettimään että Elsa olis todella kaunis ja sopii Eetun kanssa, mutta. Mun mamman sisko oli Elsa, ja hän kuoli nuorena, joten tuossa nimessä on jotenkin pelottava kaiku kun siitä tulee aina tuo juttu mieleen ja sit alan miettimään että ei kai se ole enne... Pitääpä miettiä.
  4. Just se että ku siivoo ni kämppä pysyis siistinä, nykyään ihan utopistista. Lelut ku siivoo ja sitte imuroi ja jatkaa muun kämpän siivoomista, palaa takas olkkariin ni hävityksen kauhistus Ja se että tulee mieleen joku et hitto, lähdenpä käymään kaupungilla kaverin kans kahvilla ni ei onnistukaan enää niin vaan, tai omat harrastukset ku aina pitää miehen kans sopia että koska voin lähtee esim. lenkille. Sellanen spontaanius on jääny pois, ja rauhassa syömistä kaipaan tai et iltapäivällä vois tehdä vaikka ryijyä ilman että toi tirpana varastaa langanpätkiä tai vaatii leikkikaveria Oon silti aatellu et kaikkee noita kerkeen viel sitte ku lapset on isompia.
  5. Joo. Mun mamma (isänäiti) näki mut veljentyttären nimiäisissä just viikonloppuna, taputti mun mahaa (tietää että odotan ja näkeehän sen) ja tokas "Sää se sit vaan LIHOOT". Joo, toi keskivartalolihavuus on mulla räjähtäny jotenki käsiin. Ois ton voinu jotenki kivemminki ilmasta että mun maha on iso jo.
  6. Oli eilen rakenneultra, kaikki näytti olevan kunnossa ja selkee tyttö tulossa. Itseä alkoi kuitenkin mietityttämään että kun piti olla 21+0 eilen ni vauva vastas mitoiltaan keskimääräsesti vaan viikkoja 20+1. Pitäskö olla huolissaan? Kuitenki melkeen viikon ero...
  7. Mies sekotti esikoisen odotusaikana sf-mitan ja vauvan pituuden, kertoi sen sf-mitan jossain ja joku kommentoi että onpas lyhyt viikkoihin nähden, että tarkottikohan nyt varmasti vauvan mittaa. Mies siihen tyytyväisenä tokaisi että eiköhän se syntymän jälkeen täyteen mittaan venytettynä ole ihan tarpeeks pitkä Huomas sitte iteki sekoilun multa kysyttyään asiaa ja saatiin hyvät naurut. Vauvathan syntyy tosiaan 35cm ja sitte ne suoristetaan ja venytetään että niistä tulee se n. 50cm Lila_ haha! Toi peräkärryjuttu oli loistava Just huomaa miten välillä miehet ei kuuntele sit yhtään mitään!
  8. Ilta-aivastelu paljasti tässäkin raskaudessa joten se on syynä, normaalisti siis aivastan vain aamuisin 5-8 kertaa mutta raskaana iltaisinkin. Tietysti kuvotus ja infernaalinen väsymys alussa. Jos en siitä ja aivastelusta olisi arvannut niin kipukiljahtelut suihkussa vesipisaran osuessa nänniin.. Niistä olisin tajunnut että no nyt tärppäs
  9. Kattelin kalenteria siinä plussaamisviikolla ja Hilma pisti silmään. Pari päivää sen jälkeen plussa tuli testiin ja hymyilin itekseni et no Hilmahan se sitten on Esikoisen työnimi oli Elmo, se tuli ihan jostain myös plussatessa mieleen.
  10. Kp 25/28, eli 3+3 tuli digiin Raskaana 1-2. Dpo 10 oli siis tuo päivä. Edellisenä päivänä tein niin haaleen haamun että en uskonut silmiäni, seuraavana päivänä vasta tajusin että näkihän ne silmät oikein
  11. Esikoisesta kuulin 10+1, samana päivänä kun koko laitteen sain, nyt tokasta kuulin eilen eli 9+1 ekaa kertaa. Päivällä ensin muutaman sekunnin kunnes livisti pakoon ja illalla sit niin pitkään että kerkesin huutaa miehen toisesta huoneesta kuuntelemaan ja siinä hetken kuunneltiin yhdessä Tänään kuulin vaan pari sekuntia taas ku toinen lähti pakomatkalle
  12. Yritys alotettiin elokuussa 2012, kolme kiertoa joissa ovis siinä kp 17 tienoilla. 4. kierrossa aloin juomaan Valion greippimehua reilun desin päivässä, ovulaatio tuli jo kp 13 todella kivuliaana ja siitä kierrosta tärppäsi Eli kannatti kokeilla!
  13. Tein pe ja la positiiviset ovistestit, alavatsakipuilua on ollu muutaman päivän ja nännit ovat nyt aristuneet eilsestä lähtien. Lämmöt on kuitenki tosi alhaset. Olen flunssassa ja mietinki että jos en ovuloikaan tässä kierrossa ollenkaan. Eli jos on anovulatorinen kierto, ni tuleeko silti nännikipuja, alavatsajomotuksia yms? Ku sen tiedän että positiivinen ovistesti ei tarkota automaattisesti ovulaatiota. Koitin googlettaa mutta en löytäny mitään järkevää ja aattelinki että jos joku täällä tietäis paremmin, olisin vastauksesta todella kiitollinen.
  14. No nyt! Toi edellinen oli aamulta ysin aikaan, tein nyt toisen ku oli sopivasti pissahätä ja esikoinen päiväunilla, tulla pärähti tämmönen. Nyt PANEMAAN!
  15. Laitan nyt tännekin, mitä mieltä arvon raati?