Fiinu

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Fiinu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Nimiäiset vain tuntuvat minusta niin oudolta, en ole ikinä ollut sellaisissa. Toisaalta kuvaukset nimiäisistä kuulostavat juuri siltä, mitä haluaisin. Jotenkin olen vain tottunut ajatukseen, että ristiäiset "pitää" olla. Eikä minulla kaikkea uskonnollista hömppää vastaan mitään ole, uskon kyllä omalla tavallani. Liika uskonnollisuuden korostus on vain usein vähän vierasta. Ja harmittaisiko se sitten myöhemmin, jos lasta ei kastettu.. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä, mitä tehdä
  2. Osaako kukaan sanoa kuinka vapaamuotoiset ristiäisistä voi saada? Ajattelimme pyytää tuttua pappia, joka on aika vapaamielinen, mutta onko esim. kysymys tai kehotus kristillisestä kasvatuksesta, uskontunnustus ja kaikki siunausosuudet ihan kirkon puolesta pakollisia? Ne näyttivät olevan ainakin vakiokaavassa mukana.. http://www.pienelleparasta.fi/miten-kastejuhla-menee Nimiäiset olisivat ehkä enemmän meidän juttu, mutta jotenkin kuitenkin haluaisin lapsen kastettavan. Ilman liikoja uskonnollisuuksia. Mahdoton yhtälö??
  3. Teppo, Tepe
  4. Onnea kaikille! Itsellä alkoi juuri 9. viikko ja silti on edelleen epäuskoinen olo
  5. Aika nopeastipas toisilla plussaa.. Minä lopetin laskemisen jossain vaiheessa ekan vuoden jälkeen.. Hoidoista 9. kierto tärppäsi
  6. Meidän nyytti ultrattiin tänään, mitat vastasivat juuri hedelmöitysaikaa ja mikä tärkeintä, sydän sykkii. Lääkäri oli kyllä sitä mieltä, että koolla ei tässä vaiheessa niin ole väliä, mittaus voi niin äkkiä heittää millin suuntaan tai toiseen.
  7. Mies oli paikalla kun testi(t, 2 kpl) tehtiin. Yhdessä ihmeteltiin tuloksia, niitä on vieläkin vaikea uskoa todeksi. Tähän mennessä (7. viikko alkamassa) olemme kertoneet vain muutamalle ystävälle, he arvasivatkin asian heti kun ei viini pääsiäisenä maistunut enkä sitten viitsinyt alkaa asiaa sen enempää kiertelemään. Onhan heistä sitten tukea, jos jostain syystä jotain tapahtuu.. Äidille ja anopillekin olisi jo ihana kertoa, he ovat kovasti odottaneet uutisia, mutta juuri sen takia yritän vielä odottaa, että saamme tiedot ultrista jne. Vaikea tätä ihanaa salaisuutta on kyllä niin kauan olla kertomatta!
  8. Hei, ei ole kokemuksia Lappeenrannan Felicitaksesta, mutta ainakin Helsingissä homma toimi tosi hyvin. Kävimme hoidoissa n. vuoden ajan ja nyt on sitten vihdoin plussattu. Oli jo aikakin. Vähän tuntui jo kummalta, kun vastaanottovirkailija nimeä tiedustellessaan totesi, että kyllähän hän nimen tietää, mutta nimi täytyy silti aina kysyä.. Meillä oli myös aina sama tuttu lääkäri ja ajat uuteen hoitokertaan järjestyivät aina. Hintavertailua en ole juuri tehnyt, mutta käsittääkseni hoidot ovat kaikkialla yksityisellä kalliita. Mutta suosittelen!
  9. Minä kävin juuri ekan kerran salilla sen jälkeen, kun sain tietää raskaudesta (nyt vk 6 +6). Hieman pelotti tehdä jotain liikkeitä, en ole tottunut kuntosalilla kävijä muutenkaan, aloitin juuri ennen raskautta. Mutta kai se on ihan ok, jos kerran pumppikin on . Kuinkahan hyvin ohjaajat yleensä osaavat huomioida raskauden, jos pyytää suunnittelemaan ohjelman? Käyn pienellä yksityisellä salilla, johon on siis juuri tullut hankittua vuoden jäsenyys..
  10. Kp 30, CB:n testiin ilmestyi heti teksti "raskaana". Tein kuitenkin vielä toisen testin heti perään ja vaikka sekin näytti samaa, niin asiaa oli silti hankala uskoa todeksi..