Greeneyes

Aktiivijäsen
  • Content count

    142
  • Joined

  • Last visited

About Greeneyes

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä olen tykännyt tästä raskausaikana My pregnancy today Käytin sitä jo esikoisen aikana ja latasin nyt uudestaan. Siinä on aika kivasti kaikkea tietoa ja tykkään erityisesti noista kuvista ja animaatioista. Varsinkin esikoista odottaessa oli mielenkiintoinen.
  2. Ei saatu mieleistä aikaa Femedaan Fredrika F:lle, joten päädyttiin ultrattavaksi samalle klinikalle Heidi Nilssonille. Oikein mukava ja pätevä lääkäri hänkin ja voin suositella. Hieman kalliimpi kuin tuo Fredrika eli Kela-korvauksen jälkeen maksettavaa jäi n. 120€.
  3. Mulla on tikkutestit säilössä, mutta digi lensi tietty roskiin tekstin hävittyä. Kuvat on otettu varmaan kaikista En tiedä yhtään mitä noilla teen. Ehkä mäkin laitan yhden kunnollisella viivalla varustetun kontaktimuovissa vauvakirjan sivulle
  4. Kyllä se kovasti plussalta näyttää tähdenlento. Onnea
  5. Kyllä siinä on kaksi viivaa! Testasin eilen itse samanlaisen ja varmistin tänään digillä
  6. Melkein vuosi yritystä takana ja nyt juuri ennen hääpäivää digitesti näytti: Raskaana 1-2 Olemme niin onnellisia, ettei mitään järkeä!
  7. Mulla on ollut aivan äärettömän epäsäännöllinen kierto ja normaalisti myös pitkä kuin nälkävuosi Sain siis ekan haamulaisen testiin eilen eli kp43 ja tänään piti varmistaa cb digillä: Raskaana 1-2 Melkein vuoden yritys on vihdoin palkittu!
  8. ^ Pakko komentoida kans. Olen mitoiltani hyvin lähellä sinua ja pidempään jo naurattanut tuo häämöttävä ylipainoisuus kun tälläkin hetkellä päällä löysä 36 koon paita ja hyvin istuvat tuumakoon 27 farkut Mulla indeksi oli näköjään tasan 24. Mun mies, joka on aika pitkä ja jo luonnostaan hyvä lihaksinen, eikä yhtään ylimääräistä edes pientä kaljamahakumpua, on painoindeksin mukaan muistaakseni huomattavan ylipainon puolella... eli en ihan hirveästi jaksa noita indeksilukuja tuijottaa, vaikka ne varmasti ovat yhdenlainen mittari.
  9. Nyt hymyilyttää
  10. Mua alkaa ärsyttämään tää mun ensimmäinen luomukierto, jolle ei näy loppua. Nyt mennään kp32 ja alkaa pelottamaan, ettei täti tule visiitille pitkään aikaan... Taidan olla tämänkin suhteen hieman malttamaton, mutta viimeksi kun jätin pillerit (tosin n. 10 vuotta sitten) ensimmäinen kierto kesti pari kuukautta
  11. Omassa kerrostalo (3h+k+s) asunnossa. Kolmio ostettiin pari vuotta sitten ihan sitä silmällä pitäen, ettei tarvii heti lähteä hakemaan isompaa, kun lapsi/lapsia tulee.
  12. Meillä yhteisiä vuosia takana neljä ja nyt häiden jälkeen on perheenlisäys toiveissa.
  13. Mulla on ensimmäinen luomukierto menossa päivässä 25. Hieman jännittää mihin tuo kierronpituus asettuu. Ennen pillereiden aloitusta (eli reilu 10 vuotta sitten) kierto oli aika epäsäännöllinen. Se oli yksi syy pillereiden käytön aloittamiseen ja toinen oli mun iho, joka oli aikoinaan aika pahassa kunnossa. Nyt se on ollut vuosia tosi hyvä ja pelko on vähän siitäkin millaiseksi se muuttuu. Kosmetologin avulla saatiin blokattua ainakin ensimmäinen finnihyökkäys ja oikeilla hoitotuotteilla on nyt pysynyt toistaiseksi kurissa.
  14. Meille tulee ehdottomasti nimiäiset, koska emme kumpikaan kuulu kirkkoon. Vaikka en olisi eronnut itse kirkosta, niin olisin silti valinnut nimenantojuhlan ristiäisten sijasta. En halua liittää lastani osaksi uskontoa, johon en itse usko. Muutenkin on hauskempaa järjestää juhlat, joiden sisällöstä saa päättää täysin itse.
  15. Kovasti tekisi mieli ostaa esim. vaatteita, kun tulee jotain ihanaa eteen. En kuitenkaan uskalla hankkia mitään ennen kuin pikkuinen on varmasti tulossa.