Neven

Aktiivijäsen
 • Content count

  3153
 • Joined

 • Last visited

About Neven

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mitä mieltä olette nimestä Benjami? Tuleeko siitä ongelma, jos jättää tuosta lopusta n-kirjaimen pois? Entäs Nikolai? Sopiiko suomalaisten suuhun, vai Onko liian venäläinen nimi? Ei nyt just ole tarvetta nimelle, mutta kunhan pohdiskelen
 2. Unna on kaunis nimi, voisin jopa omalleni laittaa, 10. Entäs Mea?
 3. Tyttöjen tarha/harrastuspiireissä on kaksikin veljessarjaa, joista toinen on Jimi. Kun vaan muistaisin... Jimi ja Aleksi on ainakin ne yhdet veljekset... Juu ja se toinen on Jimi ja Eetu, kuten tässä kylläkin jo todettiin hyväksi yhdistelmäksi Itse jos olisin nimeämässä toista poikaa, kun esikoinen olisi Jimi, päätyisin varmaan johonkin seuraavista: Jimi ja Eeli/Eemi Jimi ja Simo Jimi ja Ossi Itseä miellyttää i-loppuiset nimet Jimin kaveriksi tai joku muu yhdistävä kirjain.
 4. Annan ääneni Elielille, tunnen yhden sennimisen lapsen, eikä Voisin kuvitella muuta. Kyllähän tuohon tottuu, niinkuin muihinkin erilaisempiin nimiin, eikä tuo nyt niin kummallinen ole. Mutta varmaan joutuisi selittelemään kirjoituasua. Olen kyllä sitä mieltä, että jos vanhempia miellyttää joku nimi, niin älkää kuunnelko muita vaan pitäkää päänne. Minäkin olen pitänyt pääni, vaikka skeidaakin ollaan mieleen kanssa saatu kuulla , en enää kadu valintojamme. Alkuun pikkuisen harmitti, mutta nyt sen marmatuksen antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
 5. Oon niin tykästynyt nimeen Enne ♥ Kai sekin aika harvinainen on, alle 580 miestä/naista.
 6. Eeh... en tykkää, Auvo saa 5. Entäs Enne?
 7. Helmi 6v. Puhuu ja ymmärtää täysin isänsä kieltä hollantia. Minun kanssani puhuu suomea ja osin sisarensa kanssa suomea ja hollantia sekaisin. Neiti myös ymmärtää englantia aika hyvin, mutta ei juurikaan puhu sitä. Päiväkodissa ja kavereiden kanssa puhuu ongelmitta suomea, yhden kaverin kanssa välillä hollantia, kaverilla on myöskin hollantilainen isä. Nuppu 3v. Puhuu pääosin suomea, mutta tänä kesänä on alkanut puhua jonkin verran hollantia sisarensa ja isänsä kanssa. Välillä sanoo jotakin minullekin hollanniksi, yritän muistaa joko kääntää lauseen suomeksi tai olla ymmärtämmättä, mutta aika usein vastaan hollanniksi tai sitten suomeksi. Nuppua kiinnostaa kovasti minun ja miehen välinen englanninkielinen keskustelu, usein kyselee, että mistä me puhumme, joitakin sanoja osaa kyllä englanniksikin. Sen verran siskoilla on eroa, että isompi osasi tässä kohtaa englantia paremmin, mutta minun sairastelujen takia olen ollut yht.poissa n. 7kk, Tosin en putkeen, Vaan 4kk ja sitten 3kk, ja silloin neiti on kuullut vain hollantia ja suomea. Mutta eipä tuollaisissa enkulla ole väliä tässä kohtaa, tärkeintä on oppia kunnolla suomi ja toisena kielenä hollanti, jotta osaa puhua isänsä puolen suvun kanssa.
 8. Ekaks tuli mieleen Teemu. Sitten Tomi, Miko ja Perttu.
 9. Kommentoin tuohon Usva-nimeen sen verran että jäi itseltä käyttämättä sen yhden laulun takia. Se missä lauletaan että usvaa putkeen panen vaan. Sikäli harmi, kun Usva oli miehenkin mieleinen nimi. Tosi kaunis ♥ Jos antaisin luontonimen tytölle, niin tällä hetkellä antaisin nimeksi Kaisla Inkeri. Tykkään myös nimestä Kaarna, onkohan se enemmän tytön vai pojan nimi?
 10. Neve ei oon kyllä tullut mieleeni. Hiukan lempinimimäinen, mutta tykkään Ylläen miehelle ei kelpaa...
 11. Noista nimistä tykkään eniten seuraavista: Alice, Jade, Adele, Marie, Sofie ja Rose, mutta kriteereihin sopii vain Jade, Adele ja Rose. Tuosta Rosesta tuli mieleen myös Rosanne, jonka mieskin kelpuuttaa. Jostain vaiheessa luulin, että Adele on miehenkin mieleen, mutta ei todellakaan kelvannut
 12. Aa- unohtui sellainen, että nimi pitäisi kysyä sanomaan samalla tavalla kuin kirjoitetaan. Ja tuo Julie sanottaisiin Suomessa Juli tai Julie, mutta ulkomailla taas J eri tavalla. Tutut laittoivat just lapsensa nimeksi Julia (äiti aasialainen, isä suomalainen), ajattelivat, että on sellainen nimi, jonka kummankin suku lausuu samalla tavalla, mutta eivät ajatelleet miten se lausuttaisiin muualla. Meillä on suku Englannissa ja Australiassa, joten olis Kiva löytää sellainen nimi, joka sopii kaikkien suuhun Mies on ehdottanut kummallekin tytölle Juliaa/Julieta, mutta ollaan sitten kuitenkin päädytty Mullin niin.
 13. Jos joku haluaa pohtia, niin meille voisi ehdotella nimiä seuraavilla kriteereillä: -nimen pitäisi loppua e-kirjaimeen -ei saa alkaa e- tai i-kirjaimella -kansainvälinen -ei kaksoiskonsonantteja esim. Minttu Ja ei tosiaan liian tavallinen nimi, kuten Anne Jos meille tulis vielä kolmas lapsi ja vielä tyttö ja minä saisin päättää, Matilde olisi aika vahvoilla.
 14. Mä tykkään tosta Nella Noora Karoliinasta. Tiedän yhden pikkutytön jonka nimi on Nella-Noora, minusta tosi kiva nimi. Jos haluaa "modernimman" nimen niin voihan esim.Viimeiseksi nimeksi laittaa: Nella Noora Adalmiina/Helmiina/Justiina/Matleena/Vilmiina
 15. Elnasta tulee mieleen, että Elina-nimestä puuttuu yksi kirjain... 6 Entäs Pauli?