gintis76

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About gintis76

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 06/16/76
  1. En tuputa vauvauutisia joka käänteessä kavereilleni enkä valita jatkuvasti kuinka raskasta on kun lapset ei nuku tai sairastaa.
  2. Jos minusta joskus tulee äiti, niin aion ajatella itseäni, miestäni ja perhettä yleensäkin ja vähentää työntekoa 80 viikkotunnista normaaliin 40 tuntiin. Lisäksi: - huolehdin itsestäni liikkumalla ym. - teen lapselle terveellistä ruokaa - kasvatan lapsestani ajattelevan ja suvaitsevaisen ihmisen - annan miehenkin kasvattaa lasta
  3. Olisin hyvin tyytyväinen yhdestäkin lapsesta, mutta jos saisi toivoa, niin ehkä se kaksi olisi sopiva määrä. Alkaa olla tuo ikä (kohta 34v) pian esteenä isommalle lapsikatraalle.
  4. Me ei olla kerrottu vielä kenellekkään eikä varmaan kerrota ennen kuin on varmasti kerrottavaa. Varsinkin miehen äiti suorastaan painostaa lapsentekoon, joten ei olla viitsitty kertoa, ettei innostu turhaan. Voihan olla että tässä projektissa menee kauankin.
  5. Minulla ja miehellä ikää tällä hetkellä 33, mutta jos tässä onnistuisi raskautumaan ja kaikki menis hyvin, niin oltaisiin 34 kun saataisiin esikoisemme. Ei tunnu siltä että oltaisi ikäloppuja ensiyrittäjiä, aikaisemmin en olisi ollut kyllä ollenkaan valmis lapsentekoon.
  6. Hei vaan kaikille, uusi vauvakuumeilija ilmoittautuu mukaan! Me ollaan oltu yhdessä jo 16 vuotta, josta puoli vuotta naimisissa. Ei olla haaveiltu koskaan aiemmin perheenlisäyksestä, vasta kuin tänä keväänä. Yritys alotettu viime kierrolla.