niiskuneiti85

Aktiivijäsen
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

About niiskuneiti85

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 08/17/85
  1. Esikoinen täytti äskettäin vuoden ja täällä on kuumeiltu kakkosta nyt muutama kuukausi
  2. Liberot käytössä tätä nykyä. Ensin käytettiin pampersseja koossa 1 ja 2 ja olivat ok, mut koossa 3 ei enää olleetkaan Siis tulee kainalo/niskakakkoja ja pissat yli kyljistä ja tuntuvat myös kosteilta päälepäin siis vaikkei olis ees mitenkään litimärkä.
  3. täällä yks atoopikko..rasvannu oon ihan alusta asti kovasti, mutta kylläpä noita arpia on silti tullu. Ensiummäisenä niitä tuli lantiolle ja reisiin sekä rintoihin. Nyt myöhemmin niitä on tullu myös vatsaan. Uskon kuitenki että rasvaus kannattaa, koska ei noita ihan älyttömästi oo..paljon vähemmän ku oisin kuvitellu tulevan. Niin ja viikkoja on nyt 33+4 ja vatsa kasvaa yläkäyrillä eli aikas jätti on ollu kaike aikaa Lisättäköön vielä, että oon siis rasvannu normaalia rasvasemmalla voiteella ja ihan öljylläki..
  4. Viides kierto menossa ilman pillereitä. Tätä ennen olen syönyt pillereitä tai käyttänyt muuta hormonaalista ehkäisyä 9 vuotta. Pieniakuukauden tai kahden taukoja on ollut välillä, koska pillerit, laastarit ja renkaat on sopinu mulle toinen toistaan huonommin. Kaksi ensimmäistä pilleritöntä kiertoa oli todella oireisia, oli pahoinvointia, rintojen arkuutta, alamahan juilimista ja kaikkea mahdollista.. sitten seuraavassa ei ollut oikeastaan oireen oiretta. Neljäs kierto sitten venyi ja alamahaan koski jatkuvasti. Nyt sitten ootellaan millaiset kivut täsä kierrossa vielä tulee (kp12 meneillään), toistaiseksi olo ollut hyvä hetkellisiä alavatsa kramppeja lukuunottamatta. Gynellä kävin tämän kierron eka päivänä ja kovat ja jatkuvat kipuilut ei onneksi luultavimmin johdu endosta, koska merkkejä endosta ei ollut kohdussa näkyvissä. Myöskään pco:ta ei näyttäisi olevan. Ovuloimattomuus/ heikko ovulaatio kuitenkin todennäköistä, koska lämmöt ei nouse kunnolla/riittävän pitkäksi aikaa. Kipuilu saattanee johtua siis siitä, että munasarjat ym. yrittää toimia tuolla, mutta ei kuitenkaan toimi.. On kuulemas melko yleistä, että kroppa jää "miettimään" pillereiden jälkeen eikä sitten tapahdu yhtikäs mitään. Eli nyt mittailen lämpöjä ja odottelen nouseeko lämmöt ja pysyykö ylhäällä riittävän pitkään. Jos ei niin sitten kilautan gynelle joka kirjottaa mulle reseptin avuksi. Kiertojen pituudet on olleet 1) 27 2) 26 3) 24. 4) 32(jonka jälkeen tiputtelu menkat) Kolmessa ensimmäisessa kierrossa menkat olleet todella runsaat ja joka kerta vain runsaammat ja kivuliaammat.
  5. Täällä myös kuumeileva opiskelija.. Ensimmäinen vuosi sairaanhoitaja opintoja kohta takana ja toiveissa vauva, jota aktiivisesti yritetäänkin jo. Ei tullut mieleenkään odottaa vielä 2 vuotta ennen yrittämistä, juuri ja juuri jaksoin odottaa häiden yli Ikää mulla on hitusen vajaat 25 ja miehellä 32.
  6. Mun mielestä sun kannattaa ehdottomasti mennä pikimmiten lääkäriin, jos menkkoja ei ole tullut kahteen vuoteen! Halusit sitten tulla raskaaksi tai et, niin menkat olisi hyvä saada käynnistymään. En usko että se haittaa niinkään myöhempää raskaaksi tuloa, mutta saattanee esim haurastuttaa luustoa (niinkuin vaihdevuosien jälkeen käy hormonitoiminnan loppumisesta johtuen)
  7. Eka yrityskuukausi menossa ja olen välttäny alkoholia(ja ollu muutenki ihan yli tarkka kaikesta), mutta uskompa että jos pitempään venyy niin sitte varmaan otan lasillisen punkkua silloin tällöin, mutta en mitään lärvejä aio vetää. nyt ku vappu osuu niihin aikoihin, että menkat kohta alkaa jos alkaa niin vappuna ajattelin olla ihan vesilinjalla kaiken varalta, jos oliski onni potkassu Vaikka pitäs kyllä elää niinku ennenki ja olla ajattelematta koko ajan raskaaksi tuloa niin vois vaikka onnistuakki..muttaku on niin kamala vauvakuume
  8. Pelkään pimeää..niin höpöä kuin se onkin. Etenkin syksyisin kun pitkän valoisan kesän jalkeen alkaa illat pimenemään niin pelkään pimeyttä ikkunan takana
  9. Nää on niin hauskoja
  10. Olen kertonu yrityksestä melko monelle..meillä oli kaks kuukautta sitte häät ja aika moni uteli, että joko niitä vauvoja aletaan sitte tekemään. Vastasin kaikille totuuden mukasesti että häitten jälkeen aletaan yrittään. Tämä lähinnä siksi, että jos kävis niin huonosti ettei niitä vauvoja ala kuulumaan, niin eivät sitten utele asiaa..Toivottavasti
  11. Mies on täysillä mukana kuumeilussa ja innokkaana lapsen teossa mukana Onneksi silläkin on melkein yhtä kova vauvakuume ku mulla!!