Kaarin

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Kaarin

  • Rank
    Aloittelija
  1. Minulla esikoinen syntyi kiirellisellä sektiolla. Syynä oli vauvan sydänäänten muutokset. Toinen syntyi alateitse.
  2. Aika tarkalleen on painoarviot pitäneet sekä esikoisen että nuorimmaisen kohdalla. Esikoisen kohdalla taisi kyse olla 10-20g heitosta ja nuorimmaisen kohdalla 100g heitosta. Molemmat arvioitiin ultralla.
  3. Minulla on mieheni kanssa kolme kummilasta ja se on mielestäni hyvä määrä. Maksimi olisi ehkä viisi kummilasta. Vaikea sanoa mitään tiettyä lukumäärää. Ehkä lukumäärää tärkeämpää on se, että kummilapsi tulee perheestä, joka on minulle tai miehelleni läheinen.
  4. Nyt kun lapset on vielä pieniä (molemmat alle 3v) niin omaa aikaa ei juurikaan ole. Tähän asti minulle on riittänyt oma aika iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Tarvittaessa pääsen viikoittain esim. lenkille yksin tai käymään kaupungilla, mutta aika harvakseltaan tulee liikuttua kodin ulkopuolella ilman perhettä. Esikoisen vauva-aikana oli jotenkin kamalan vaikeaa hyväksyä se, ettei omaa aikaa ole niin paljon. Nyt kun on tämä toinenkin, osaan jotenkin suhtautua rennommin. Aika aikaansa kutakin. Kyllä sitä omaa aikaa tulee enemmän, kunhan lapset kasvaa
  5. Minulle lääkäri suositteli raskauksien välille vuoden taukoa. Mutta tämäkään ei ollut mitenkään ehdoton ohje.
  6. Noin 4kk synnytksestä. Siitä huolimatta, että vauva oli täysimetyksellä koko ajan.
  7. Meidän 2v5kk esikoinen nukkuu päiväunia aika epäsäännöllisesti. Mielestäni hän kuitenkin vielä tarvitsee pienet unet päivällä, koska muuten on tosi väsynyt (ja kiukkuinenkin) joskus klo 6 illalla. Niinä päivinä, kun hän nukkuu päiväunet, ne kestää noin 1-1½ h. Jos nukkuu pitempään, alkaa vaikuttaa yöuniin tai lähinnä siihen nukahtamiseen illalla.
  8. Hei, onpa kiva kun löysin tämän ketjun. Meilläkin lapset menee syksyllä päiväkotiin ja nuorimmainen on silloin vielä vaipoissa. En tiedä vielä yhtään, miten kestoiluun suhtaudutaan, mutta aion kyllä ottaa asian puheeksi ja toivon hartaasti, että se ois ok juttu sielläkin