sagarika

Aktiivijäsen
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

About sagarika

  • Rank
    Tavis
  1. Kuulostaapa ihanalle tuo 6h "ihokontakti"! Mahdollisimman paljon pidin itsekin vauvaa suorassa ihokontaktissa, eikä omassa synnytyssairaalassa edes heti vauvaakaan puettu, vaan sai köllötellä äidin ihoa vasten muistaakseni ensimmäisen tunnin.
  2. Me käytiin muskarissa ja vauvajumpassa. Molemmat olivat täysiä hittejä!
  3. Suukotellaan poskelle ja otsalle. Nyt kun lapset alkavat olla isompia, suukottelu on selvästi vähentynyt.
  4. Meillä on nukuttu perhepedissä ja sitten siirrytty ns. sivuvaunumalliin, kun vauva on alkanut liikkua enemmän. Helppo syöttää yöllä ja omakin uni on ollut parempaa kun vauva on ollut vieressä.
  5. - Kaksitavuinen - Suomalaisen suuhun sopiva, sillä sukunimi on myös ihan suomalainen - Ei yleinen
  6. Meikkasin, meikkaan kuitenkin joka päivä muutenkin.
  7. Liikuin melkein samalla tavalla kuin ennen raskautta, ainoastaan juoksun vaihdoin kävelyyn ja rankemmat treenit jäi pois. Ratsastin myös ihan melkein loppuun asti pomminvarmalla hevosella, jonka olen tuntenut varsasta asti. Uskon, että pohjakunnolla on merkitystä myös synnytyksessä palautumisessa.
  8. Silloin kun nuorimmainen oli 4vuotta, mentiin pikkujouluihin. Ei aiemmin ollut mikään hoppu, ja eihän sitä nyt olisi jaksanutkaan!
  9. Muuten ei olla pöpöjä kammottu, mutta flunssaisia vieraita ei olla otettu vastaan. Muutamat vieraat ovat oma-aloitteisesti pesseet kätensä kun ovat vauvan syliinsä ottaneet, mutta ei me olla heitä patisteltu siihen.
  10. Lantion seutu leveni hieman, tosin sekin on palautunut melkein entisiin mittoihinsa. Rinnat muuttivat "hieman" muotoaan, siis koko rintsikkavarasto meni uusiksi, ja nykyäänkin vain yhden malliset liivit sopii (tai mihin tissit sopii!)
  11. Keskimäärin noin 3päivää ollaan oltu sairaalassa synnytyksen jälkeen.
  12. Ei iskenyt, vasta sitten vuoden päästä
  13. Onko Pohjois-Suomessa mitään kivoja taukopaikkoja? Lähinnä Kuusamo-Rovaniemi- Kemijärvi akselilla, toki ylempääkin saa ehdottaa!
  14. Nostanpa hieman, minuakin kiinnostaa tuo Vimmerby ja Astrid Lindgren`s värld! Joko kävitte reissussa, Murielle?
  15. Nyyti Kaunis nimi, aikalailla sukupuoleton mun mielestä: kävisi siis tytölle tai pojalle. Tove Janssonin ihalijana voisin tuon nimen lapselleni antaa. 9 Vilja?