Nefertiti

Jäsen
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

About Nefertiti

  • Rank
    Tavis

Profile Information

  • Location
    Hämeenlinna
  1. h&m:ssä ainakin on ollut puoli vuotta sitten
  2. teillä on hyvä maku
  3. meille on tullut ihan kotiovelle postin kautta turvaistuin ja kesti aika lailla sen viikon, mitä ovatkin luvanneet. tähän asti kaikille tutuille, jotka tästä kaupasta ovat tilanneet tuotteet niin ovat tulleet perille. joten ehkä odottaisin sinuna vielä )) toi 6 pvä tarkoittaa ilman viikonloppuja ja muita pyhiä jos menee sen yli, niin kannattaa sitten ottaa yhteyttä tämä siis minun mielipiteni ))
  4. ostin nyt kummiskin yksivärisen, kun sai aika halvalla ja uuden eli jos joku hämeenlinnassa halua lodger bunkerin itselle, niin kannatta mennä vauvatalo Johannaan kysymään tarjoukseen, saa melkein halvemmalla kuin huuto netissä käytetyn )
  5. kuka nyt yksiväristä halua.. pitää olla mahdollisimman kallis
  6. Lodgerin Bunkerit ovat vettä hylkiviä, ainakin mainoksessa luki sillain. mutta tyhmä kysymys, onko järkeä ostaa enää sellainen pojalle joka on jo nyt 74 cm?
  7. meille ainakin sanottiin, että patja vauvalle ei saa olla liian paksu. meillä on brion oma patja ja saatiin se 30 eurolla ja mun mielestä on ollut tosi hyvä
  8. ei tarvi kankaita irrottaa f4 buggeista. siinä pitää vain poistaa toi juttu, mikä on edessä, minkä alle jalat laitetaan (olen aika huono selittämään), mutta se ei ole vaikea ja sitten vaan adapterit paikalle ja kaukalo sinne päälle siinä on koko viritelmä
  9. oman ostin happybags.com (tai jotain sinne päin ) googlesta löytyy) ja oli halvempi, kuin suomessa, postikuluineen. ja kaveri tilasi sitten sieltä myös (ja vaikka hän olisi saanut 10% alennusta bebeksesta, niin silti oli halvempi)
  10. ^kiitos selityksestä
  11. ihan centilleen 15,95 euroa ) piti oikein tarkistaa laskusta yhtä asia minä en ymmärtänyt, kun netissä oli istuimelle hinta joku 189 euroa, mutta kun laitoi maaksi suomi, niin hinta nousi 197 euroon, mutta olis silti halpa kun suomen kaupoissa ton hinta on 289-299 euroa ja ne ei paljon tingi. kun yhdestä kaupasta tampereella kysyin mikä on tiukka hinta tolle istuimelle, niin hinta tippui 4 euroa
  12. tilattiin mytoys.de:sta turvaistuimen ja oli kyllä mahtava palvelu, tuli alle viikossa perille ja koti ovelle ja oli 30 euroa halvempi, kuin suomessa saatu halvin tarjous (ja sekin saatiin vain sen takia, kun sanoin, että saksasta saa 100 halvemmalla, sitten hinta tippui muutaman kympin lisää, mutta oli silti kalliimpi, kuin saksasta tilattuna )
  13. meille kotiutui viime viikolla uusi istuin kaukalon tilalle. maxi cosi tobi, niin on hiton hyvä. kaveri tykkää olla siinä, mutta ei vielä oikein osaa nukkua, mutta eiköhän senkin pakosta oppii. mutta ainakin matkalla viihtyy erittäin hyvin siinä.
  14. meillä olis myynnissä maxi cosi cabriofix, mutta en kyllä osaa sanoa, onko se kuinka kappea, mutta on jalusta
  15. samaa täällä. eka lapsi ja pitää olla kaikki parasta mutta molemmat rattaat meillä ovat gessleinin, ja molemmat ovat ihan hyvät. talveksi jätin noi yhdistelmävaunut, kun on paremmat renkaat ja tukevammat ja ehkä lämpösemmätkin noissa f4 buggeissa on se hyvä puoli, että saa adaptereilla liitettyä kaukalon, niin jos on ihan pieni vauva, niin ei tarvi siirrellä koko ajan, vaan esim. kauppareissussa menee kätevästi, ja ostokset voi heitellä istuin osaan, mitä sinne nyt mahtuu ja kaivella ne sitten kassalla sieltä pois