pipat

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About pipat

  • Rank
    Aloittelija
  1. Onnitellut kaikille uusille ja tuleville monikkoperheille! Kuulumisia meiltäkin vaihteeksi, monta kertaa on pitänyt kirjoittaa, mutta en ole ehtinyt ja sitten kun aikaa on ollut ei ole jaksanut. Mutta parempi myöhään kuin ei olleankaan. Pojat ovat nyt 5 kk:tta, korjattu ikä 3kk:tta. Aika täällä kotona on mennyt hurjaa vauhtia. Alku oli hankalaa, kun A poika itki lähes koko hereilläolo ajan ja ei tiennyt mikä pojalla oli, apua saatiin loppujen lopuksi vyöhyketerapiasta. Arkea helpotti kovasti myös, kun aloitettiin vellit aamuun ja iltaan, nälkä ei ole koko ajan. Vellien ansiosta pojat nukkuvat öisin n. klo 21-5.30. Soseita syödään myös ja hyvin maistuu. Kummatkin pojat jokeltelee ja hymyilee kovasti, aivan ihanan kuulosta, kun naureskelevat, A poika nauraa aina kun käsiä otetaan pois paidan hihoista. B poika oppi pari päivää sitten kääntymään selältä mahalleen, mutta toisinpäin ei vielä mennä, hän myös pitää hyvin päätä ylhäällä vatsalla ollessaan. A poika ei oikein viihy mahallaan, sitä ollaan nyt yritetty harjoitella. Kuinka teillä uloslähteminen onnistui? Haluaisin lähteä useammin ulos, mutta se on aina sellasta taistelua etten jaksa sitä. Jomman kumman pojan saan yleensä hyvin puettua ja nukkumaan vaunuihin. Sitten toinen poika huutaa, kun yrittää laittaa vaunuihin ja ei millään rauhoitu. Vähän ajan päästä kummatkin huutaa ja sitten vuorotellen yritän rauhoitella sylissä, että päästäisiin ulos lähtemään. Välillä pääsee äidiltä itku... Anteeksi sekava selotus, mutta äiti on vähän väsynyt.
  2. Kiitos onnitteluista! Pojat voivat hyvin ja painoa kummallakin jo hyvän matkaa yli kaksi kiloa. Teholta ollaan päästy lastenosastolle, saturaatiomittarit ja nenä-mahaletkut kummallakin on vielä. Uskomattoman nopeasti on mennyt aika, pojat kohta kuukauden ikäisiä.
  3. Meidän pojat syntyivät rv 31+6. A-poika 1900g ja 43cm, B-poika 1710g ja 42cm. Pojat ovat tällä hetkellä vastasyntyneiden teholla ja voivat hyvin. Aivan mahdottoman suloisia pikkukavereita. :lipsrsealed:
  4. Hei! Täällä olisi yksi uusi kaksostenodottaja. Laskettu aika meillä on elokuun puolivälissä ja esikoiset kyseessä, joten kaikki on uutta ja jännää. Toivottavasti täältä monikkoperheiden keskustelupalstalta saan hyviä neuvoja ja vinkkejä kaikenlaisiin mieltä askarruttaviin asioihin.