Vilhelmiina83

Aktiivijäsen
 • Content count

  2246
 • Joined

 • Last visited

About Vilhelmiina83

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 11/15/83

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi
 1. ^ kokeilin tuota että syön vähän myöhemmin vielä just yhden leipäpalan vihannesten kanssa, sokerit oli aamulla 6,5 eli korkeimmat tähän asti Ja aamupalalla söin pari palaa ruisleipää juustolla ja kurkulla niin sokerit 8,5 ja ikinä ei sokerit ole olleet yli arvojen ei edes lähellä niin nyt paukku reilusti yli Eli ruisleipä nostattaa sokereita, mitä hittoa tässä voi kohta enää syödä. Vaalea leipä nostaa kans sokerit, eli sitä en ole muutenkaan moneen viikkoon syönyt. Täytyy heti maanantaina olla neuvolaan yhteydessä ja saavat laittaa lähetteen sinne diabetes hoitajalle, ei tästä nyt tule enää yhtään mitään.
 2. Nostellaas tätä. Radi tosiaan napsahti jälleen ja paastoarvo tälläkin kertaa missä on häikkää. Ennen sokerirasitustestiä jo mittailin sokereita ja se paasto oli jo tuolloin koholla ja mikään mitä iltaisin söin ei auttanut millään tavalla, paasto koholla. Onko jollain jotain vinkkejä, mitä illasta kannattaa syödä, että sokerit laskee? Terkalta sain vain ohjeeksi venyttää iltapala mahdollisimman pitkälle ja lisätä proteiininmäärä. Vai pitääkö tässä kohta yöllä laittaa kello soimaan, että herää yöllä syömään. Edellisten radien napsahtaessa paastoarvot pysyi normaalissa rajoissa ihan normi ruokavaliolla. Nyt olen heti plussan saatua noudattanut raskausdiabetes ruokavaliota aika tarkkaan, toki on tullut välillä herkuteltua, mutta ruoan jälkeisiin arvoihin ei ole vaikuttanut millään, ne arvot on kunnossa. Myös paino pysynyt grammalleen samana plussattua. Nyt siis 13+3 menossa.
 3. @lavella ei saatu toinen kuva samanlainen kuin tuo, mutta otettu vielä vähän lähempää. Semmoista kokovartalo kuvaa ei saatu, vaikka kuvat otti niistäkin.
 4. Omalle kummitytölle annettiin kummilusikka lahjaksi jota toivoivat. Omille lapsille olemme kummeilta toivoneet valokuvakehykset, joihin voi kaiverruttaa vauvan mitat ym. Muilta lahjaksi on tullut satukirjaa, nallea, lahjakorttia ym. Itse en lahjaksi ostaisi ehkä haluaisi vauvakirjaa, koska itse haluan ostaa mieleisen kirjan ja jota pääsee jo raskausaikana täyttämään.
 5. Nubia ei kuvassa näy, mutta osaisiko joku veikata kallon ja vatsan muodon perusteella kumpi olisi tulossa. Ultra otettu tänään 13+1, vastasi pari päivää pienempää.
 6. @whipped cream heti syntymästä lähtien näkyi niin, että ei syliin halunnut ottaa, ristiäisissä ei mm. suostunut enää poikaa ottamaan syliin että oltaisiin kuvia saatu otettua, toki ei kyllä kuopuksen kohdallakaan saatu otettua samasta syystä. Eihuomioinut pojan kasvaessa millään tavalla kun ainoastaan esikoista. Ja vielä nykyään mummo ottaa mielummin esikoisen yksistään kylään, keskimmäinen ei ole oikein tervetullut vaikka haluaisi myös mummon mukaan lähteä ja kaikessa muussakin tämä näkyy, esim. lahjojen arvossa ja määrässä jouluna. Esikoinen saa kalliita lahjoja ja paljon enemmän. Vaikka tästä on anopille joka ikinen joulu sanottu että osta mielummin yhdet arvokkaammat lahjat kun kymmeniä turhaa roinaa. Leikkii ja touhuaa mielummin noitten kahden muun pojan kanssa ja keskimmäinen jää hyvin vähälle huomiolle. Sehän se jännä onkin, että kuopusta lellitään yhtä paljon kuin esikoista, ellei jopa enemmänkin. Että mikä siinä anopilla on, että keskimmäinen lapsi on välillä kuin ilmaa ja ihan eriarvoinen veljesten kesken
 7. Oma äitini oli kovasti toivonut lapsenlasta, kun vielä oli elossa. Kolme vuotta äidin kuolemasta saatiin lopulta lapsi syliin. Anoppi oli odottanut vauva uutisia meidän häitten jälkeen, eli oli enemmän kuin riemuissaan kun kerrottiin, että vauva tulossa. Ja kaikille piti asia juoruta. Samoin tuli laajalti onnitteluita myös miehen suvusta ja kaikki halusivat tulla vauvaa katsomaan syntymän jälkeen. Toisen raskauden kohdalla anopin puolelta suhtautuminen oli ihan iloinen, mutta onnittelut vähän väkinäisiä. Ja suuri pettymys oli sukupuoli, kun toinen poika oli tulossa. Kolmannen kohdalla en edes muista tuliko onnitteluja ollenkaan. Enemmin jäi semmoinen tunne, että hullujako olitte kun vielä lapsen teette. Ja kolmaskin oli poika, joten tämä otettiin paremmin vastaan. Edelleen esikoinen ja kuopus on anopille tärkeät ja keskimmäistä ei hirveästi huomioi. Nyt kun odotetaan neljättä, niin en tiedä milloin raskaudesta haluan edes kertoa, koska reaktiot ja sanomiset voin kuvitella mielessä. Ja etenkin jos tämäkin on poika niin anopille varmasti suuri pettymys. Ehkä rakenneultran jälkeen kerrotaan kun sukupuoli selvillä tai sitten ei..
 8. @malla77 jotain näkyy, vaikea sanoa onko väriä mukana.
 9. ^ Punertava viiva näkyy, toivottavasti lähtee vahvistumaan!
 10. @hoobi, minäkin näen punertavan viivan
 11. näinhän se on, että kenellekään ei kyllä lapsen nimi kuulu, mutta ainahan sen herneen joku nenään vetää, etenkin jos suvusta sen niminen löytyy. Ainakin vahva ykkönen on nyt tuo, jos ei tosiaan nyt satu silmään joku toinen nimi.
 12. Itse haaveilin aikoinani Jesse nimestä pojalle ja vieläkin on yksi vahvimpia suosikki nimiä. Mutta tämän niminen poika löytyy jo miehen suvusta (serkun poika) jota viimeksi ollaan nähty kun oli 4 vuotias, nyt jo yläaste ikäinen vai jopa vanhempi... missään tekemisissä ei edes olla heidän kanssaan ja mieskin serkkuaan näkee ehkä kerran pari vuodessa kaupassa.. jos nyt tulisi meille neljäs poika, niin onko kamalan väärin tehty, jos meidänkin pojasta tulisi Jesse, jos muuta nimeä ei keksitä. Sen tiedän, että anoppi ei tule nimeä hyväksymään, kun suvussa on jo yksi saman niminen ja en tiedä miten miehen täti suhtautuisi tähän, kun on se toisen Jessen mummo.. Toki minun serkulla on myös saman niminen poika kun meillä, tekemisissä ei olla ja tämänkin sain vasta tietää vuosi meidän pojan synnyttyä
 13. Kahdelle pojalle nimi oli valittu oikeastaan heti kun sukupuoli paljastui. Kolmannelle pojalle oli älyttömän vaikea keksiä nimi ja nimi saatiin keksittyä vasta pojan syntymän jälkeen ja toiset nimet viikkoa ennen ristiäisiä. Jos nyt neljäskin tulee olemaan poika, niin nimen keksiminen tuottaa vielä enemmän päänvaivaa, koska nimiehdotus ei välttämättä ole miehen mieleen tai minun. Enkä vielä ole törmännyt semmoisen pojan nimeen, minkä tällä hetkellä kelpuuttaisin. Tytölle on ollut nimi valittuna jo ensimmäisen raskauden aikana.
 14. Itse en kuulu enää kirkkoon, kolme lapsista on kastettu mutta nyt neljännen lapsen kohdalla pidetään nimiäiset. Ihan jo sen takia, että suvusta/ystäväpiiristä ei löydy enää ketään, kenet kummiksi voisi pyytää ja osa on myös kirkosta eronnut. Kolmannen lapsen kohdalla oli oikeasti suuri ongelma löytää toinen kummi, koska kirkko ei hyväksynyt yhtä kummia. Joten näin ollen helpommalla päästään kun ei tarvitse kummiasiaa miettiä ja lapsi saa isompana valita, haluaako kirkon jäseneksi vai ei.
 15. Vieläkö täällä on raskaana olevia, joilla vajaatoiminta? Itse olen ollut joka raskaudessa kilpparilääkityksellä vajaatoiminnan takia. Nyt pari viikkoa sitten sain jälleen kerran lääkityksen, kun tsh oli 5,98. T4v ei mitattu, joten siitä ei tietoa. Ja nyt neljännessä raskaudessa tuo tsh on ollut korkein muihin verrattuna.