R.E.D.

Aktiivijäsen
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About R.E.D.

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllä minun tietääkseni Suomessa on enemmänkin kuin pari myyjää aloittamassa. Itse tykkäsin tyylistä ja olen jo ilmottautunut kutsuille. Sieltä sivujen kautta pystyy näköjään jättämään yhteystietonsa jos kutsujen järjestäminen kiinnostaa.
 2. me&i ALE alkoi tänään
 3. Ja meille taas sanottiin, että saa. Onpa outoa... Nixu, ei varmaan kannata alkaa kutsuja siirtelemään sillä kukaan ei vielä tiedä milloin tämä "lisämallisto" ilmestyy.
 4. Syksyn aikana ilmestyvä lisämallisto pienille lapsille on suunniteltu yhteistyössä ruotsalaisen stailisti-blogistin Cecilia Blankensin kanssa. Hänen blogiaan voi seurata ruotsiksi osoitteessa http://blogg.mama.nu/cecilias-blogg/
 5. me&i SUPER ALE alkoi tänään. Paljon vaatteita -50%.
 6. Hyvä "Vieras" tuossa lauseessahan se juuri tuleekin ilmi miksi laskutuslisä ei ole ollut laiton eli me&i:lle on koko ajan ollut tulossa myös toinen maksumuoto eli korttimaksu (toivottavasti myyjäsi on informoinut sinua tästä). Halutessaan asiakas on voinut jättää tilauksensa odottamaan tätä korttimaksumahdollisuutta, joka onneksi vihdoin toimii (riskinä tosin olisi ollut, että tilatut vaatteet loppuvat ja toimitusaika olisi venynyt aika pitkäksi). Mikäli et usko minua niin voithan toki ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen ja varmistaa asian sieltä.
 7. Jos sen laskutuslisän 1,70 jättää maksamatta niin kyllä siitä tulee lasku ensi (loka) kuussa. Siihen vielä lisätään 1,7% sekä uuden laskun laskutuslisä 1,70. Joten ei kannata jättää niitä tarkoituksella maksamatta. Laskutuslisän periminen ei ole ollut laitonta. Nykyisin me&i ostokset voi maksaa myös MasterCardilla tai Visalla.
 8. Minkä kokoisia sukkiksia Lady Liia on vailla?
 9. Käytiin äitienpäivänä synnyttämässä Haikaranpesässä ja ei voi muuta kun taas kerran kehua! Kätilöt olivat ihania ja kaikki sujui muutenkin mallikkaasti. Sillä hetkellä siellä oli tosi hiljaista. Yhtä aikaa minun kanssa ei ollut ketään muuta synnyttämässä. Tyttäremme syntyi yöllä klo 4.00 ja perhehuoneita ei sillä hetkellä ollut vapaina. Koska synnytyssaleihin ei ollut tunkua niin kätilö ehdotti, että odottaisimme siellä siihen saakka kun lastenlääkäri käy päivällä tekemässä lähtötarkastukset perhehuoneissa oleville vauvoille ja huoneita vapautuisi. Meillehän se sopi vallan mainiosti. Synnytyssaleissahan on myös parisängyt, joten torkuimme siellä siihen saakka kun saimme perhehuoneen. Haikaranpesässä vietimme tasan 36h, jonka jälkeen saimme kotiutumisluvan ilman että tarvitsee palata kontrolleihin. Esikoisen hoito onnistui kotona, joten häntä meidän ei tarvinnut ottaa mukaan perhehuoneeseen. Yhdessä perhehuoneessa näytti olevan joillakin esikoinenkin mukana. Siellähän on ihan kiva leikkinurkkaus isommille lapsille, jossa meidänkin esikoinen viihtyi kun kävi meitä moikkaamassa sairaalassa.
 10. Meille syntyi äitienpäivänä 10.5 klo 4.00 tyttö. 3620g ja 51cm.
 11. Eka n. 14 tuntia ja puolen tunnin ponnistusvaihe. Toka 3,5 tuntia ekasta supistuksesta, minuutin ponnistusvaihe.
 12. Jumbon Prismassa eivät menneet noi kapeatkaan tuplamatkikset. Vähänkö mies naureskeli eilen siellä kaupoilla kun olin jumissa koko ajan jossain. Sitä kun kuvittelee, että kun työntää matkiksia jotka kääntyykin niin helposti niin niillä pääsee mistä tahansa raosta. No, eipä päässyt. Vaatii siis hieman totuttelua. Ei me laiskiaiset kuitenkaan jakseta aina siirrellä Phil&Tedsejä takakonttiin ja takas meille sisälle, joten hyvä noi matkikset on olla olemassa jos lähtee piipahtamaan jossain kuten eilen siellä kaupoilla. Matkoille ja esim. keskustaan lähtiessä valitsisin kyllä ehdottomasti P&T:t mukaan.
 13. Me ostettiin huuto.netistä Hauck tuplamatkikset. Ihan toimivan oloiset pelit kun käytiin tänään kaupoilla. Valitettavasti yhden lapsen kanssa toistaiseksi... En kyllä tuon kauppakeskusreissun jälkeen osaisi edelleenkään kuvitella meille vierekkäin istuttavia tuplia. Siis arkikäyttöön muutoin, noi vierekkäin istuttavat matkikset on takakonttirattaat. Noi kepoiset ja kapeat matkarattaatkin tuntui juuttuvan mulla koko ajan jonnekin. Eihän niillä mahtunut edes kauppojen kassoista vaan piti etsiä erikseen vaunukassa. Edelleen P&T:t tuntuu hyvältä valinnalta, vaikkei olla vieläkään päästy testaamaan kahdella lapsella. Yhdellä ne on ollut käytössä jo n. puoli vuotta.
 14. ^ Kauniit juustokakut. Miten olet saanut tuosta päällisestä vihreän? Olen nimittäin yrittänyt monesti keksiä miten saan tuon värisen päällisen juustokakkuun, mutten ole keksinyt. Paitsi tietty jos laittaa karkkiväriä. Mitä makua sinulla oli itse juustotäytteessä? Myös koristeet on kauniit, mistäs ne on hankittu?
 15. Minä kävin eilen jalkahoidossa, jossa tehtiin jalkahieronta ja se laittoi nesteet liikkeelle oikein kunnolla! Heti hieronnan jälkeen jalkaterät näytti ihan erilaiselta kun hoitoon mentäessä. Koko illan ja viime yön ravasin vessassa ja tänään on ollut paljon kevyempi olo. Jopa sormukset on mahtunut pitkästä aikaa sormiin. Eli suosittelen jalkahierontaa. Ei kun miehet vaan hommiin.