R.E.D.

Aktiivijäsen
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by R.E.D.

 1. Onko kukaan ollut all inclusive -matkalla lapsen/lasten kanssa? Pian perheeseemme kuuluu kaksi pientä lasta jos kaikki hyvin menee ja kahden lapsen kanssa matkustelu tuo varmasti uusia haasteita. Tästä syystä ajattelimmekin lähteä elämämme ensimmäiselle all inclusive -matkalle ensi syyskuussa (miten tähänkin on tultu ). Kaikenlaisia kokemuksia kaipailisin tällaisesta systeemistä ja eri matkakohteista. Itse olemme katselleet matkakohteeksi Turkin Belekiä, sillä siitä olemme kuulleet tuttavaperheeltä paljon kehuja. Kun lähdemme matkaan 2-vuotiaan sekä n. 4kk ikäisen vauvan kanssa niin matkalta emme juuri odota muuta kuin aurinkoa, lepoa, hyvää ruokaa ja helppoutta.
 2. Oletteko tilanneet vaunuja, turvaistuimia jne. ulkomaalaisista nettikaupoista? Mistä? Itse olemme tilanneet kolme kertaa tarvikkeita Saksasta Pingpongista ja kaikki on mennyt todella hyvin. Säästöä on tullut useita satoja euroja! Nyt olisi vielä edullisempaa tilata tavaraa Englannista halvan punnan takia, joten tietääkö kukaan sieltä nettikauppaa, joka toimittaa tuotteita Suomeen? Maxi-Cosin turvakaukalo isofixeineen näyttäisi maksavan siellä n. 150 euroa ja Quinnyn Zapp -rattaat vain 100 euroa, mutta nyt pitäisi vaan löytää kauppa jotka toimittaa ne minulle.
 3. Onko Me&I lastenvaatteet teille tuttuja? Oletteko olleet kutsuilla tai järjestäneet sellaisia itse? Mitä pidätte vaatteista? Olen itse järjestänyt kyseiset kutsut ja ollut sellaisilla useamman kerran. Tytön vaatekaapista löytyy kuusi Me&I -merkkistä vaatetta ja itsellänikin on yksi paita heidän mallistostaan. Olen tykännyt tosi paljon kyseisistä vaatteista, sekä laadusta, että kuoseista. Harmi, että monet suosituimmista vaatteista myydään heti kauden alussa loppuun. Nytkin jäi saamatta yksi tietty vaatekappale kun en ajoissa sitä tilannut.
 4. Kyllä minun tietääkseni Suomessa on enemmänkin kuin pari myyjää aloittamassa. Itse tykkäsin tyylistä ja olen jo ilmottautunut kutsuille. Sieltä sivujen kautta pystyy näköjään jättämään yhteystietonsa jos kutsujen järjestäminen kiinnostaa.
 5. me&i ALE alkoi tänään
 6. Ja meille taas sanottiin, että saa. Onpa outoa... Nixu, ei varmaan kannata alkaa kutsuja siirtelemään sillä kukaan ei vielä tiedä milloin tämä "lisämallisto" ilmestyy.
 7. Syksyn aikana ilmestyvä lisämallisto pienille lapsille on suunniteltu yhteistyössä ruotsalaisen stailisti-blogistin Cecilia Blankensin kanssa. Hänen blogiaan voi seurata ruotsiksi osoitteessa http://blogg.mama.nu/cecilias-blogg/
 8. me&i SUPER ALE alkoi tänään. Paljon vaatteita -50%.
 9. Hyvä "Vieras" tuossa lauseessahan se juuri tuleekin ilmi miksi laskutuslisä ei ole ollut laiton eli me&i:lle on koko ajan ollut tulossa myös toinen maksumuoto eli korttimaksu (toivottavasti myyjäsi on informoinut sinua tästä). Halutessaan asiakas on voinut jättää tilauksensa odottamaan tätä korttimaksumahdollisuutta, joka onneksi vihdoin toimii (riskinä tosin olisi ollut, että tilatut vaatteet loppuvat ja toimitusaika olisi venynyt aika pitkäksi). Mikäli et usko minua niin voithan toki ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen ja varmistaa asian sieltä.
 10. Jos sen laskutuslisän 1,70 jättää maksamatta niin kyllä siitä tulee lasku ensi (loka) kuussa. Siihen vielä lisätään 1,7% sekä uuden laskun laskutuslisä 1,70. Joten ei kannata jättää niitä tarkoituksella maksamatta. Laskutuslisän periminen ei ole ollut laitonta. Nykyisin me&i ostokset voi maksaa myös MasterCardilla tai Visalla.
 11. Minkä kokoisia sukkiksia Lady Liia on vailla?
 12. Käytiin äitienpäivänä synnyttämässä Haikaranpesässä ja ei voi muuta kun taas kerran kehua! Kätilöt olivat ihania ja kaikki sujui muutenkin mallikkaasti. Sillä hetkellä siellä oli tosi hiljaista. Yhtä aikaa minun kanssa ei ollut ketään muuta synnyttämässä. Tyttäremme syntyi yöllä klo 4.00 ja perhehuoneita ei sillä hetkellä ollut vapaina. Koska synnytyssaleihin ei ollut tunkua niin kätilö ehdotti, että odottaisimme siellä siihen saakka kun lastenlääkäri käy päivällä tekemässä lähtötarkastukset perhehuoneissa oleville vauvoille ja huoneita vapautuisi. Meillehän se sopi vallan mainiosti. Synnytyssaleissahan on myös parisängyt, joten torkuimme siellä siihen saakka kun saimme perhehuoneen. Haikaranpesässä vietimme tasan 36h, jonka jälkeen saimme kotiutumisluvan ilman että tarvitsee palata kontrolleihin. Esikoisen hoito onnistui kotona, joten häntä meidän ei tarvinnut ottaa mukaan perhehuoneeseen. Yhdessä perhehuoneessa näytti olevan joillakin esikoinenkin mukana. Siellähän on ihan kiva leikkinurkkaus isommille lapsille, jossa meidänkin esikoinen viihtyi kun kävi meitä moikkaamassa sairaalassa.
 13. Meille syntyi äitienpäivänä 10.5 klo 4.00 tyttö. 3620g ja 51cm.
 14. Eka n. 14 tuntia ja puolen tunnin ponnistusvaihe. Toka 3,5 tuntia ekasta supistuksesta, minuutin ponnistusvaihe.
 15. Jumbon Prismassa eivät menneet noi kapeatkaan tuplamatkikset. Vähänkö mies naureskeli eilen siellä kaupoilla kun olin jumissa koko ajan jossain. Sitä kun kuvittelee, että kun työntää matkiksia jotka kääntyykin niin helposti niin niillä pääsee mistä tahansa raosta. No, eipä päässyt. Vaatii siis hieman totuttelua. Ei me laiskiaiset kuitenkaan jakseta aina siirrellä Phil&Tedsejä takakonttiin ja takas meille sisälle, joten hyvä noi matkikset on olla olemassa jos lähtee piipahtamaan jossain kuten eilen siellä kaupoilla. Matkoille ja esim. keskustaan lähtiessä valitsisin kyllä ehdottomasti P&T:t mukaan.
 16. Me ostettiin huuto.netistä Hauck tuplamatkikset. Ihan toimivan oloiset pelit kun käytiin tänään kaupoilla. Valitettavasti yhden lapsen kanssa toistaiseksi... En kyllä tuon kauppakeskusreissun jälkeen osaisi edelleenkään kuvitella meille vierekkäin istuttavia tuplia. Siis arkikäyttöön muutoin, noi vierekkäin istuttavat matkikset on takakonttirattaat. Noi kepoiset ja kapeat matkarattaatkin tuntui juuttuvan mulla koko ajan jonnekin. Eihän niillä mahtunut edes kauppojen kassoista vaan piti etsiä erikseen vaunukassa. Edelleen P&T:t tuntuu hyvältä valinnalta, vaikkei olla vieläkään päästy testaamaan kahdella lapsella. Yhdellä ne on ollut käytössä jo n. puoli vuotta.
 17. ^ Kauniit juustokakut. Miten olet saanut tuosta päällisestä vihreän? Olen nimittäin yrittänyt monesti keksiä miten saan tuon värisen päällisen juustokakkuun, mutten ole keksinyt. Paitsi tietty jos laittaa karkkiväriä. Mitä makua sinulla oli itse juustotäytteessä? Myös koristeet on kauniit, mistäs ne on hankittu?
 18. Minä kävin eilen jalkahoidossa, jossa tehtiin jalkahieronta ja se laittoi nesteet liikkeelle oikein kunnolla! Heti hieronnan jälkeen jalkaterät näytti ihan erilaiselta kun hoitoon mentäessä. Koko illan ja viime yön ravasin vessassa ja tänään on ollut paljon kevyempi olo. Jopa sormukset on mahtunut pitkästä aikaa sormiin. Eli suosittelen jalkahierontaa. Ei kun miehet vaan hommiin.
 19. Kuukausi tuntuu kyllä pitkältä odotusajalta, mutta hyvää kannattaa odottaa...
 20. Pilvikuvio on me&i:n klassikkokuvio, joka on ollut mallistoissa mukana jo usean vuoden ajan. Siitä voi siis päätellä kuka kopioi ja ketä. Lindex on tosiaan tosi kova kopioimaan muita merkkejä ja tietääkseni joku on nostanut heitä kohtaan oikeusjutunkin. Nytkin oli traktorit ilmestyneet heidän bodeihin ja niitähän löytyy myös me&i:n tammikuussa ilmestyneistä paidoista... Päärynästä tuli mullekin ekana mieleen Marimekko... Taitavat aika usein vaatesuunnittelijat hakea ideoita toisten mallistoista ja joskus kieltämättä tuntuu, että kopioivatkin toisiaan.
 21. Itseasiassa ne popliinihousut eivät ole ollenkaan "jäykkää" materiaalia vaan sellaiset aika ohuet ja jalassa varmasti kivat pienilläkin. Kesäksi just sellainen vähän viileämpi materiaali kuin esim. canvashousuissa.
 22. Tänään julkaistiin me&i kesäuutuudet.
 23. Meillä on 4-kuisesta asti käytetty iPlay vaippauikkaria, vaikkei sellaista vaadita meidän uinnissa. Ensin käytössä oli S-koko ja nyt taapero käyttää L-kokoa. Ikinä ei ole "vahinkoja" uidessa sattunut, mutta itsellä on varmempi olo kun lapsella on uikkarissa vaippa. Tuo uikkari pitää myyjän mukaan aika hyvin pissankin sisällään. Me on tykätty näistä uikkareista tosi paljon. Niitä myy ainakin Kultakalat eikä hinta 20€ ole mielestäni paha. Monet "tavisuikkaritkin" maksaa samanverran ellei enemmänkin.
 24. Kävin sit kuitenkin palauttamassa haalarin kun tajusin, että voin päivittää sen samalla uudempaan versioon ja seuraavaan kokoon. Myyjä ihan itse ehdotti, että "sinunhan kannattaa ottaa sit seuraava koko." Nyt meillä on siis samainen haalari ilman huppua ja koossa 74.
 25. ^ Onneksi luottokortilla tilaaminen on sen verran turvallista, että saat aivan varmasti rahasi luottokunnalta takaisin. Sinne pitää vaan tehdä kirjallinen selostus asiasta ja lähettää postissa. Mulle kun on valitettavasti pari kertaa sattunut huono tuuri kohdalle...