R.E.D.

Aktiivijäsen
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by R.E.D.


 1. Kyllä minun tietääkseni Suomessa on enemmänkin kuin pari myyjää aloittamassa. Itse tykkäsin tyylistä ja olen jo ilmottautunut kutsuille. :) Sieltä sivujen kautta pystyy näköjään jättämään yhteystietonsa jos kutsujen järjestäminen kiinnostaa. :)


 2. "Asiakkaille tarjotaan myös toinen maksuvaihtoehto - korttimaksu, joka ei valitettavasti vielä toimi. "

   

  Hyvä "Vieras" tuossa lauseessahan se juuri tuleekin ilmi miksi laskutuslisä ei ole ollut laiton eli me&i:lle on koko ajan ollut tulossa myös toinen maksumuoto eli korttimaksu (toivottavasti myyjäsi on informoinut sinua tästä). Halutessaan asiakas on voinut jättää tilauksensa odottamaan tätä korttimaksumahdollisuutta, joka onneksi vihdoin toimii (riskinä tosin olisi ollut, että tilatut vaatteet loppuvat ja toimitusaika olisi venynyt aika pitkäksi).

   

  Mikäli et usko minua niin voithan toki ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen ja varmistaa asian sieltä. ;)


 3. Jos sen laskutuslisän 1,70 jättää maksamatta niin kyllä siitä tulee lasku ensi (loka) kuussa. ;) Siihen vielä lisätään 1,7% sekä uuden laskun laskutuslisä 1,70. Joten ei kannata jättää niitä tarkoituksella maksamatta.

  Laskutuslisän periminen ei ole ollut laitonta. Nykyisin me&i ostokset voi maksaa myös MasterCardilla tai Visalla. :)


 4. Käytiin äitienpäivänä synnyttämässä Haikaranpesässä ja ei voi muuta kun taas kerran kehua! Kätilöt olivat ihania ja kaikki sujui muutenkin mallikkaasti. Sillä hetkellä siellä oli tosi hiljaista. Yhtä aikaa minun kanssa ei ollut ketään muuta synnyttämässä.

   

  Tyttäremme syntyi yöllä klo 4.00 ja perhehuoneita ei sillä hetkellä ollut vapaina. Koska synnytyssaleihin ei ollut tunkua niin kätilö ehdotti, että odottaisimme siellä siihen saakka kun lastenlääkäri käy päivällä tekemässä lähtötarkastukset perhehuoneissa oleville vauvoille ja huoneita vapautuisi. Meillehän se sopi vallan mainiosti. Synnytyssaleissahan on myös parisängyt, joten torkuimme siellä siihen saakka kun saimme perhehuoneen. Haikaranpesässä vietimme tasan 36h, jonka jälkeen saimme kotiutumisluvan ilman että tarvitsee palata kontrolleihin.

   

  Esikoisen hoito onnistui kotona, joten häntä meidän ei tarvinnut ottaa mukaan perhehuoneeseen. Yhdessä perhehuoneessa näytti olevan joillakin esikoinenkin mukana. Siellähän on ihan kiva leikkinurkkaus isommille lapsille, jossa meidänkin esikoinen viihtyi kun kävi meitä moikkaamassa sairaalassa.


 5. Jumbon Prismassa eivät menneet noi kapeatkaan tuplamatkikset. :angry:

  Vähänkö mies naureskeli eilen siellä kaupoilla kun olin jumissa koko ajan jossain. Sitä kun kuvittelee, että kun työntää matkiksia jotka kääntyykin niin helposti niin niillä pääsee mistä tahansa raosta. No, eipä päässyt. :rolleyes: Vaatii siis hieman totuttelua.

  Ei me laiskiaiset kuitenkaan jakseta aina siirrellä Phil&Tedsejä takakonttiin ja takas meille sisälle, joten hyvä noi matkikset on olla olemassa jos lähtee piipahtamaan jossain kuten eilen siellä kaupoilla. Matkoille ja esim. keskustaan lähtiessä valitsisin kyllä ehdottomasti P&T:t mukaan.


 6. Me ostettiin huuto.netistä Hauck tuplamatkikset. Ihan toimivan oloiset pelit kun käytiin tänään kaupoilla. Valitettavasti yhden lapsen kanssa toistaiseksi... <_<

  En kyllä tuon kauppakeskusreissun jälkeen osaisi edelleenkään kuvitella meille vierekkäin istuttavia tuplia. Siis arkikäyttöön muutoin, noi vierekkäin istuttavat matkikset on takakonttirattaat. Noi kepoiset ja kapeat matkarattaatkin tuntui juuttuvan mulla koko ajan jonnekin. Eihän niillä mahtunut edes kauppojen kassoista vaan piti etsiä erikseen vaunukassa.

   

  Edelleen P&T:t tuntuu hyvältä valinnalta, vaikkei olla vieläkään päästy testaamaan kahdella lapsella. Yhdellä ne on ollut käytössä jo n. puoli vuotta.


 7. ^ Kauniit juustokakut. Miten olet saanut tuosta päällisestä vihreän? Olen nimittäin yrittänyt monesti keksiä miten saan tuon värisen päällisen juustokakkuun, mutten ole keksinyt. Paitsi tietty jos laittaa karkkiväriä. Mitä makua sinulla oli itse juustotäytteessä?

  Myös koristeet on kauniit, mistäs ne on hankittu? :)


 8. Minä kävin eilen jalkahoidossa, jossa tehtiin jalkahieronta ja se laittoi nesteet liikkeelle oikein kunnolla! Heti hieronnan jälkeen jalkaterät näytti ihan erilaiselta kun hoitoon mentäessä. Koko illan ja viime yön ravasin vessassa ja tänään on ollut paljon kevyempi olo. Jopa sormukset on mahtunut pitkästä aikaa sormiin.

  Eli suosittelen jalkahierontaa. Ei kun miehet vaan hommiin. ;)


 9. Pilvikuvio on me&i:n klassikkokuvio, joka on ollut mallistoissa mukana jo usean vuoden ajan. Siitä voi siis päätellä kuka kopioi ja ketä. ;) Lindex on tosiaan tosi kova kopioimaan muita merkkejä ja tietääkseni joku on nostanut heitä kohtaan oikeusjutunkin.

  Nytkin oli traktorit ilmestyneet heidän bodeihin ja niitähän löytyy myös me&i:n tammikuussa ilmestyneistä paidoista...

   

  Päärynästä tuli mullekin ekana mieleen Marimekko...

   

  Taitavat aika usein vaatesuunnittelijat hakea ideoita toisten mallistoista ja joskus kieltämättä tuntuu, että kopioivatkin toisiaan.


 10. Itseasiassa ne popliinihousut eivät ole ollenkaan "jäykkää" materiaalia vaan sellaiset aika ohuet ja jalassa varmasti kivat pienilläkin. Kesäksi just sellainen vähän viileämpi materiaali kuin esim. canvashousuissa. ;)


 11. Meillä on 4-kuisesta asti käytetty iPlay vaippauikkaria, vaikkei sellaista vaadita meidän uinnissa. Ensin käytössä oli S-koko ja nyt taapero käyttää L-kokoa. Ikinä ei ole "vahinkoja" uidessa sattunut, mutta itsellä on varmempi olo kun lapsella on uikkarissa vaippa. Tuo uikkari pitää myyjän mukaan aika hyvin pissankin sisällään. Me on tykätty näistä uikkareista tosi paljon. :)

  Niitä myy ainakin Kultakalat eikä hinta 20€ ole mielestäni paha. Monet "tavisuikkaritkin" maksaa samanverran ellei enemmänkin.

   

  216-tanksuits-fun.jpg


 12. ^ Onneksi luottokortilla tilaaminen on sen verran turvallista, että saat aivan varmasti rahasi luottokunnalta takaisin. Sinne pitää vaan tehdä kirjallinen selostus asiasta ja lähettää postissa.

  Mulle kun on valitettavasti pari kertaa sattunut huono tuuri kohdalle...


 13. Hyvä, että muilla on hyviä kokemuksia Mirageista. Ehkä minun "ongelma" on tosiaan se, että vertaan kaikkia rattaita niihin Peg Peregoihin, jotka todella on loistorattaat.

   

  Mutta tuo ruskea kangas mikä tuossa ylemmässä kuvassa on niin on mielestäni "muovista" eli sellaista kahisevaa. Muissa väreissä kangas voi toki olla ihan kangasmaista. Siskollani on just noi ruskeat. Kangas on toki hyvän väristä ja ihan kivannäköistä, mutta mielestäni kauhean tuntuista. Toki se varmasti hylkii likaa ja kosteutta, mutta on sellaisiakin kosteutta hylkiviä kankaita jotka eivät tunnu tuolta.

   

  Niin se valjaiden lyhyys tosiaan oli ongelma, sillä 1,5-vuotias PIENI taaperomme (alle 80 cm ja n. 10 kg) ei mahtunut valjaisiin lämpöpussin läpi. Eli päiväunille en saanut häntä valjaisiin ja jouduin koko päikkyjen ajan kärppänä vahtimaan milloin tyttö herää, ettei sitten tipahda vaunuista.


 14. No niin, nyt mulle tuli ihan pahamieli kun "lyttäsin" niin pahasti noi Miraget. :rolleyes:

   

  Kerrotaan siis joitain hyviäkin puolia:

  - selkänojan saa makuuasentoon eli niissä voi nukuttaa lasta ja käyttää vaikkapa vastasyntyneestä asti

  - niillä pääsee eteenpäin eli jos käyttäisi pelkkinä kaupparattaina niin mitäpä sitä sijoittamaan kärryihin esim. 300 euroa

  - hyvä hinta-laatusuhde

   

  Mutta jos rattaita on tarkoitus käyttää esim. lomamatkoilla ja muutenkin joskus ihan arkikäytössä niin sitten sijoittaisin vähän enemmän rahaa ja ostaisin laadukkaammat menopelit, joissa on pyörissä jotain jousitusta ja kunnon renkaat. Näin niitä on kivempi työnnellä ja lapsenkin on niissä varmasti kivempi istua kun kyyti ei ole niin pomppuista ja kankaat ihoa vasten miellyttävämmät.

  Ei meidän neiti kyllä valittanut noista Mirageista, vaikka meno lumessa ei niin tasaista ollutkaan. Joten lapselle se voi kyllä olla ihan sama millaisissa rattaissa se istuu. ;)


 15. Mua kiinnostaisi Graco Mirage+, onko kellään kokemusta?

   

  Ei nyt millään pahalla, mutta mielestäni noi rattaat oli ihan kauheat käytössä. Siskollani on noi ja käytin niitä viikon kun oltiin sielläpäin lomailemassa.

  Kyllähän ne asiansa ajaa eli niillä pääsee eteenpäin ja esim. kaupparattaiksi varmasti ihan ok. Mutta kun käytin niitä viikon nukuttamiseen ja kaikkeen mihin nyt rattaita tarvitsee pienen kanssa niin itselleni en ottaisi. Mitenhän minä voisin ymmärrättevästi kuvailla kokemukseni...

  Rattaat olivat mielestäni "muovisen oloiset" eli työntömukavuus ei ollut ihan huipussaan. Myös kankaat oli halvan oloiset eli ainakin pakkasessa sellaiset kovat ja kahisevat. Ei varmaan lapsella kovin kiva istua tuollaisissa "muovikankaissa" esim. kesällä kun on vähissä vaatteissa.

   

  Me omistettiin ennen Peg Peregon Plikot, joten tulen varmaan aina vertaamaan kaikkia rattaita niihin, sillä rakastin niitä kärryjä! ;)

   

  Eli siis kyllä noilla Gracoilla varmasti pärjää, mutta jos arvostaa työntömukavuutta ja laadukkuutta niin ehkä ei kannata noihin rahojansa laittaa. Toki laadukkaat kärryt on kalliimmat, mutta on niillä hyvä jälleenmyntiarvokin. Nyt saa esim. Plikoja viime vuoden väreissä vähän reilulla 200 eurolla ja kun ne myy huuto.netissä niin niistä voi saada n. 200 euroa. Niin ainakin omista pari vuotta vanhoista sain.