marle

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About marle

  • Rank
    Aloittelija
  1. Jotkus asiantuntijat (lääkärit, lastentarvikemyyjät...)kuulemma suosittelevat seisomalautaa vasta 3:sta vuodesta eteenpäin. Itse kyllä kuvittelisin, ettei sen ikäinen enää jaksaisi laudalla seistä vaan hakuaisi itse kävellä ja jo vähän pienenpi pystyisi lyhyitä matkoja siinä seisomaan... tiedä häntä, mulla ei ole kokemusta. Meille kotiutui eilen Phil&Tedsin Sportit, ovat kyllä LOISTAVAT näin yhden päivän kokemuksella Meillä lapset on 1v8kk ja vajaa 3kk ikäiset. Alkuun meillä oli ABC:n vanhat tuplat, jotka halvalla ostin, kun halusimme kokeilla, tarvitaanko tuplia vai pärjätäänkö liinalla/kantorepulla ja yhdistelmillä. Tulimme siihen tulokseen, että ainakin meillä tuplat tulevat tarpeeseen, tosin säästän myös vanhat yhdistelmämme, kun meillä molemmat nukkuu ulkona päikkärit, eikä se onnistu samoissa rattaissa Nuo Sportit mahtuvat jopa vanhan talomme kapeasta ulko-ovesta ilman vippaskonsteja, ABC:n rattaat eivät mahtuneet ja aika äkkiä tuskastuin siihen kääntö ja nostorumbaan, kun sen useampaan kertaan päivässä sadekeleillä teki.... eivät myöskään mahtuneet tila-autoomme, ainoastaan farmarin taakse, jos ei muuta tavaraa ollut. Nyt saatan ottaa ehkä joskus jopa kaupunkikierrokselle lapset rattaisiin, tähän asti ovat kulkeneet vauva liinassa ja isompi isällään repussa tai kävellyt itse (sinne minne on halunnut ja jaksanut )
  2. Pakko tulla hehkuttamaan, että tilaamani Sportit tulivat eilen kotiovelle ja osasin ne jopa ihan itse kasata Tilasin ne siis täältä: http://www.prams-pushchairs.co.uk/ , nettisivujen kautta onnistui tilaaminen ja sähköpostia tilauksen tilasta tuli kiitettävästi, palvelu oli kyllä mainiota, pitää varmana laittaa meiliä ja kiittää
  3. Kiitoksia tiedoista, ajattelin jo olevani jotenkin yksinkertainen, kun ei onnistu tuo tilaaminen netin kautta Nyt on tilaus laitettu tuonne prams-pushchairsille, katsotaan miten käy... Oli tosiaan vähän halvempi, ja mua hirvittää puhelimitse antaa mitään tietoja...! Jos ihan senkin takia, että väärinymmärryksen vaara on olemassa mun kielitaidoilla Tilasin nuo Sportit, kun ovat aika paljon halvemmat, enkä ole ihan vielä vakuuttunut, että Vibet olisivat NIIIN paljon paremmat ?! Vastaväitteitä voi laittaa, itselläni kun ei ole kummistakaan omakohtaista kokemusta.
  4. Miten tilasit tuolta Babyonlinesta? Yritin tilata suoraan heidän nettisivuiltaan, mutta ei onnistunut. Sähköpostitse ilmoittivat, että tilaus ulkomaille hoituu puhelimitse tai meilitse?!