otus

Rekisteröitynyt
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About otus

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla käynnistettiin yliaikaisuuden vuoksi 42+1. Kaksi cytotecia ehdin saada, kun synnytys lähti käyntiin. Supistukset olivat todella kivuliaita (kuvittelen että kipeämpiä kuin luonnolliset, mutta eipäs ole vertailukohtaa!), mutta synnytys oli nopea (8 h). Toipumisvaihe oli mun mielestä se pahempi osuus. En osannut käydä pissillä pariin päivään ja vasta viikon päästä kykenin ekaa kertaa lähtemään kävelylle. Istuminen oli ikävää n. 2 kk. Mitään pysyviä vaikeuksia ei onneksi jäänyt kuitenkaan ja nyt iloisesti yritetään kakkosta.
  2. Kovasti samoja tuntemuksia, Lilyflower86! Mutta esikoinen on ihana olemassa ja auttaa, kun tietää että raskautuminen on ollut mahdollista. Mutta tuntuu että en ole yhtään viisaampi kuin viime kerralla tässä oireiden kyttäyksessä ja liian aikaisin testailussa... pikkusisaruskuume on niin kova. Mulla lupaavista oireista huolimatta tuhruilu alkanut.. voi pettymys
  3. Söin yasmin-pillereitä 5 vuotta. Lopetuksen jälkeen meni 4 kuukautta ekoihin menkkoihin. Sen jälkeen kierrot olivat 6 viikkoa, kunnes vuoden kuluttua lopetuksesta alkoivat entisenlaisina (28-33 pv).
  4. Esikoisen odotuksesta muistan alavatsan vihlaisut ja kuumeisen olon ennen plussaa. Sen sijaan hajuherkkyys, kuvotukset ja rintojen arkuus eivät mulla ole tarkoittaneet mitään ennen plussaa.
  5. Vauva voi ruveta kiehumaan
  6. Onnea helyes, onpa teillä ihana tarina, ja onnea matkaan! Mä täällä pelkään menkkojen alkua (kp 24/n.26?), koska alavatsaa juilii ja pinna kiristyy, mutta mitäpä jos sittenkin... Olen kunnon flunssassa, siispä kotona lepäillessä kaikki huomio on omissa oireissa, ja päivät matelevat! Oon kuvitellut vatsatuntemusten olevan ehkä hieman erilaisia, ja lisäksi jopa bongannut luomien lisääntymistä! Testattukin jo on (eilen ja tänään), selviä negoja pc:n liuskoilla... Tsempit muille piinailijoille!
  7. Täällä kakkosen kuumeilija ja oireilija ilmoittautuu mukaan taustalta. Mahtava ketju tämä! Voi Katju88, isot pahoittelut, ja kovasti tsemppiä jatkoon. Ja kaikille muillekin, jännät paikat täällä monella. Halusin kommentoida, koska mulla on myös tapahtunut hämäräperäinen kierron lyhentyminen n. 25:een päivään juuri, kun toinen lapsi alkaa olla toiveissa. Ennen kierto ollut 28-33 päivää eikä IKINÄ mitään tuhruja tai muuta. Hormoniehkäisy on ollut poissa jo monta vuotta, joten siihen tää ei voi liittyä. Nyt sitten kahdessa kierrossa ennen menkkoja 2 päivää pientä tuhrua, joka etenkin ekalla kerralla nosti toiveet aivan pilviin. Samassa kierrossa oli myös vauvaunia, maidon nousemisen tunnetta, närästystä, sudennälkää, ja todella vahva onnellinen tunne, joka vaihtui menetyksen tunteisiin, kun menkat alkoivat kunnolla. Testasin myös menkkojen loppumisen jälkeen, kun epäilin valemenkkoja. Siinä vastaa tuntee itsensä pässiksi, kun selvä negahan sieltä tietty tuli! Nuo hemmetin valemenkat on todella viheliäinen urbaanilegenda! Seuraavassa kierrossa otin onneksi rauhallisemmin, ja kun tuhru alkoi, tiesin heti mistä on kyse. Nyt sitten osaan jo olettaa, että ovulaatio on about heti vuodon loppumisen jälkeen ja toimia sen mukaan! Näköjään omaan kroppaan pitää tutustua aina uudestaan. Ehkä otan vielä o-testitkin käyttöön. Onnea matkaan kaikille täällä!
  8. Lopetin yasminit vuosi sitten ihan vaan kokeeksi, koska olin niin monelta kuullut ongelmista menkkojen käynnistymisessä. Ekoja menkkoja sainkin odotella n. neljä kuukautta. Sen jälkeen kierto on vähitellen tasaantunut kuuteen viikkoon. Ennen pillereitä se oli hyvinkin epäsäännöllinen, vaihteli n. 25-35 p. En oo käynyt lääkärissä, mutta vaikka kierto onkin pidentynyt, oon ihan positiivisellä mielellä, koska se on kuitenkin säännöllinen. Ovista en oo oppinut tunnistamaan, mutta nyt kun asia on yhtäkkiä alkanut tuntua ajankohtaiselta, niin täytyy alkaa tarkkailemaan. Nyt oon tosi tyytyväinen että tuli lopetettua pillerit ajoissa!