mmaips

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About mmaips

  • Rank
    Aloittelija
  1. Moi! Haluaisiko joku veikata kuvien perusteella kumpaa sukupuolta meillä odotellaan?
  2. Ikinä koskaan ennen en oo yhteenkään testiin saanu viivanpaikkaa edes valoa vasten (paitsi raskaana), siksi ihmetyttää. Lämpö on myös edelleen yli 37 eikä kuukautisia kuulu. Kuuluis joo olla kunnon viiva tässä vaiheessa, sen takia se kohdunulkosen mahdollisuus huolestuttaakin.. En mä tästä plussaa odotakkaan.
  3. http://aijaa.com/HP5u1f Siis mä en kyllä oikeasti ymmärrä enää.. Tuntuu taas että vahvistuis.
  4. En kyllä ollenkaan usko plussaan, kyllä sen olisi viikossa jo pitänyt vahvistua eikä ainakaan haalistua. Lähinnä pelottaa joku kohdunulkoinen jos ei nyt pian rupea näyttämään kunnolla negaa. Eihän se kiinnittymisyritys voi viikkotolkulla kestää? Joko kiinnittyy kunnolla tai sitten vuotaa pian pois.
  5. Päikellä näkyy punertava haamu! Viiva on tosi hailu mutta puhdas nega se ei oo.. Ihmeen hitaasti se hormoni katoaa kun ekasta haamusta jo viikko ja heti rupesi haalistumaan, lämmötkin on vielä koholla. Eiköhän se tässä parin pvn sisällä muutu negaksi.
  6. Nyt on jo dpo14-15 ja tämä siis oli kemiallinen, odottelen testin muuttumista puhtaaksi negaksi että päästään seuraavaan kiertoon.
  7. http://aijaa.com/byP0hp ...ja muokkaamaton
  8. http://aijaa.com/FrUjel päivän arvoitus..
  9. Päike ei toi mun mielestä ihan puhdas nega oo? Nään siinä kyllä hailun viivan. Oon tehny aika monta negaa ja ne on sitten ollu niin negoja ettei näy mitään vaikka kuinka kääntelis. Sen takia siis ihmettelen näitä omianikin.. Mutta jos sulla on ollu aiemminkin sama että hormoni ei erity kunnolla pissaan niin kannattaa kyllä varmaan mennä ultraan/veritestiin!
  10. Kiitos vastauksista! Tulkitsen nyt viivanpaikoiksi ja testailen uudelleen jos ei kuukautiset ala.
  11. Juu taisi olla vaan jotain kuvittelua.
  12. http://aijaa.com/m76SPw Tässä vielä luonnonvalossa. anteeksi pommitus, vaivaa vaan ja tuntuu että onko siinä yhtään mitään. Oliskohan kuitenkin vaan viivanpaikka?
  13. http://aijaa.com/nhOphr Tässä vielä kuva muutama tunti tedtin teon jälkeen, kai siinä alemmassakin ehkä jotain näkyy? Pitää varmaan joo koittaa vielä iltapissasta ja odotella muutama päivä. Oireet on kyllä niin tutut!
  14. Päike sulla näkyy kyllä niin selvä viiva eilisessä kuvassa että varmaan on plussa!
  15. Noi on pregcheck testejä. Ne on aina toiminu hyvin ja viiva vahvistunut tasasesti.