RockaBella

Aktiivijäsen
 • Content count

  1212
 • Joined

 • Last visited

About RockaBella

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 11/21/86

Recent Profile Visitors

3737 profile views
 1. Kiitos @Lumikello ja onnea odotukseen Hiljentyneeltä täällä vähän vaikuttaa tää meininki, mut jos nyt yrittäs pitää yllä jonkun näköistä keskustelua
 2. Hellou kaikille! Nostellaas tätä ketjua Muutaman vuoden tauon jälkeen päätin tehdä tänne comebackin Jouduin siis poistumaan keskuudestanne kun juttujani stalkattiin täällä, tuskin enää, eikä se nykyisin juuri haittaisikaan kun erosta on hyvin yli päästy. Kai tää foorumi kuitenki vielä toimii? Ikävä ollut tänne Uuden miehen kanssa ollaan oltu 4v yhdessä ja kaksi naimisissa. Edelleen minulla on neljä poikaa; nyt 13, 12, 7 ja 5 vuotiaat. Ja tuossa vähän aikaa sitten kävin otattaa kierukan pois ajatuksella TJOT Mitä teille kuuluu?
 3. Muoks. Vaikea ero meneillään.. Todella vaikea näköjään..
 4. Onnea tännekin aika kiva syntymäpäivä 14.4.14
 5. Voi että! Onnea Sisse! <3 Ihanaa Aika hyvin ankin lapsoset on syntyneet
 6. Sisseltä piti kysellä, että mikäs tilanne?
 7. Eka 38+2, toka 41+0, kolmas 40+6 ja neljäs yllätti 39+4 tulollaan vaikka olin varma että yli lasketun menee
 8. Ookkei, kiitos vastauksista Ekaterina ja laura! mahdollinen ovulaation ajankohta sattuisi tulevalle vklopulle, eli se siis saattaisi keretä vaikuttaa.. Mut ehkä mä kuitenkin maltan sen pari viikkoa vielä käyttää muita keinoja ihan varmuuden vuoksi!
 9. Mulle laitetaan torstaina ekaa kertaa kierukka (mirena).. Se mua vaan pelottaa kun on aika matala kipukynnys ja menkat meni jo, että sattuuko se ihan älyttömästi kun paikat ei oo niin auki? Ja alkaako ehkäisyteho heti? Kun eilen yritin googletella, niin siellä luki vaa että silloin vaikuttaa heti jos laittaa menkkojen aikaan..
 10. Ai niin ja onhan meillä mk2 Pajerokin Miehen auto, johon mahtuu myös 7 kyytiin.. Mut se ei kovin käytännöllinen ole isoilla maastorenkailla, ihan mukava lelu, mut ei sillä viitsi reissuun lähteä Miten sä Lilly oot päätynyt sinne ulkomaille? Ja miten käytännössä tuollanen eri maahan muuttaminen onnistuu? Lentokoneeseen huonekalut vai? Mitä mieltä olette, olisko tyhmä ajatus kysyä jos isä haluaisi järjestää toiselle pojalle synttärit kotonaan? Kun noilla isommilla ei ole kuin 12pv syntymäpäivissä eroa ja molemmille pitää omat kaverisynttärit järkätä..
 11. Yosa: Onhan V70:siä 7-paikkaisinakin.. Mut eipä siinäkään paljoo tavaratilaa jää jos siellä takakontissa istuu joku.. Zafirassakin on ihan onnettomat tavaratilat vaikka vain toinen takimmaisista penkeistä on käytössä.. Tuplarattaat kun siihen koloon änkee, niin ei paljoo ostoskassejakaan enää mahu.. Jos haluis oikeesti tilavan auton, niin se pitäis sit varmaan joku transportteri hommata.. Unelma-auto (mikä vois siis joskus olla mahdollistakin hommata ilman lottovoittoa ) ois Chevy Suburban, mut en omista kuorma-autokorttia niin se on vähän hidastava tekijä.. V8:ssa vaan on sitä jotain
 12. No onhan meitä rivariasujia enemmänkin Meillä on kodinhoitohuone, mut se on aika pieni ja täynnä vaatetta ym roinaa, kun sinne on helppo nopeesti aina siivota kaikki piiloon Se toimii mulla siis kodin- ja lastenhoitovarastona Pyykinpesukone toimii hoitopöytänä.. Inventaario pitäis kyllä tehdä jossain vaiheessa.. Totesin tästä vaatepaljoudesta, että en mä rupee säästämään pienemmille kuin ne kaikista hienoimmat vaatteet.. Ihan älytöntä jopa viisi vuotta säilöä hirmusta kasaa vaatetta, kun kirpparilla ne ei maksa paljoo.. Onnea Yosa ultrakuulumisista Melkein hävettää myöntää, meillä on Opel Zafira..
 13. Niin, tässä menee aika paljon hukkaan neliöitä portaiden takia.. Ja kun alhaalla on 2 makkaria, wc +sauna, niin tässä ylhäällä kuitenkin suurimmaks osaks ajasta ollaan, sillee tuntuu vähän pieneltä..
 14. Minkäslaiset kodit teillä on? Ollaankohan ainoa suurperhe, ketä asuu rivitalossa..? Tää on kaksikerroksinen neliö, 92m2. Muuten tosi kiva, mut 2-kerroksisuus ärsyttää ja kallis vuokra sijaintiin nähden.. Piha on täydellinen lapsia ajatellen, tien päässä metsän vieressä ja toisella puolella on leikkipaikka johon näkee parvekkeelta Kyllähän me ollaan omakotitalosta haaveiltu..
 15. Niin ja en mäkään vannomaan vielä käy, että nyt tämä oli viimeinen.. Ens kuun alusta laitatan kierukan, niin katsotaan sitten sen viiden vuoden päästä uudelleen.. Ehkä?