Hilja

Aktiivijäsen
  • Content count

    92
  • Joined

  • Last visited

About Hilja

  • Rank
    Tavis
  1. Siis meidän poika on nyt 7kk ja kulkee neliöllä selässä Ja kulkee varmasti vielä pitkään tuolla Hippis Helmellä. Mä vaan valitsen ensisijaisesti kudotun, mutta esimerkiksi kurakeleillä neliö ei pääse likaantumaan kun kudotun päät taas roikkuisi maassa.
  2. ^Meillä on ollut kaksikin. Cozy Carrier, jonka paneeli oli vähän pidempi eli tuki sinällään niskaa hyvin. Tuntui päällä hyvältä ja oli helppo sitoa. Hippis Helmi, jonka plussia ovat erityisesti: Pehmustetut olat (Tuntuu ihan unelmalta mun herkille niskoille) ja irrotettava unituki. Paneelin malli ei ole ihan yhtä kiva kuin Cozyssa, mutta tää voi muuttua kunhan poju kasvaa niin että alkaa pitää käsiä paneeli ulkopuolella. Helmissä siis paneeli on vähän matalampi kuin Cozyssa. Pään tukea ajatellen se ei ole kuitenkaan kummemmin haitannut, kun tässä on se unituki. Tässä me ollaan liikenteessä helmellä, poju nukkuu http://imageshack.us...0082011018.jpg/ Ainiin, vielä pitää kehua, että neliössä onnistuu imetyskin helposti! Kunhan vähän laskee vyötäröllä olevia liinanpäitä ja antaa olkahihnoille lisää pituutta. Näin meillä on otettu välipalaa monesti lenkkien aikana Reppujen kanssa en tähän pystynyt, kun olisi pitänyt laittaa uusiksi kaikki säädöt yms.. Muoks. Hoksasin, että en muistanut mainita että reppuja ei ole meillä kyllä kokeiltu selkään. Niiden ollessa meillä käytettiin vain etupuolella. Selässä meillä on kannettu kyllä näillä neliöilläkin ja sitten muilla liinoilla. Tulillahan on myös neliöliina, se näyttää aika kivalta mallinsa puolesta. Kaverilla on tämmönen ja hän käyttää sitä ilmeisesti aina selässä kantamiseen.
  3. Mä tyrkytän metsälenkeille neliöliinaa Meidän mielestä (Siis myös miehen) se on helpompi ja nopeampi sitoa kuin reput (Meillä ollut Tuli ja Manduca, kokeiltu myös Becoa). Lisäksi meillä kummallakin puutui reppujen kanssa kädet tosi nopeasti lähes tunnottomiksi kun olkaimet painoi kainaloista. Neliö on ihan eri maata ja sillä kantaa huomattavasti paremmin pidempiä aikoja. Mutta, makuja on toki monia Me vaan petyttiin niin noihin reppuihin ja rakastuttiin täysin neliöön, että pakko mainostaa.
  4. Ooo, ihana kysymys No siis, mä just ostin talveksi alpakan villaisen Didymoksen elburg kalat. Mittaa kutosen verran, koska se riittää mulla hyvin muumioon ja toimii myös perusreppuna. Niin ja tietty kietaisuristikakkosessa myös. Mutta jos mä saisin taas uuden... Didymoksen pfau petrol tai burgundy on ostoslistalla. Pellavaisena siis. Liina on tosi tukeva. Mä olen nyt ihastunut taas nelosmittaisiin liinoihin ja kannan paljon selässä perusrepussa, joten ehkä mä hankkisin tämän nelosena. Latimeria kalat on myös tosi kaunis liina ja kuvausten perusteella meille sopiva! Sit mulla himottaa myös Erba... Ellevill Zara Aubergine on tulossa nelosena. Sen halusin kokeiluun, kun ellevillit ovat kuulemma tahkeita liinoja. Sellaisella on kiva sitoa perusreppuun. Väri voi olla myös just täysin mua! Mulla on Natibaby Sea- liina joka on t-o-d-e-l-l-a hyvä. Joku toinen Nati olisi kanssa toiveissa, mutta niitä ilmestyy aina niin vähän kerralla etten jaksa kytätä... Toisinaan myös Girasolit kiehtoo. Niitä on paljon kehuttu ja ne on suht edullisia. Voisi olla erittäin hyvä liina aloittelijallekin Tän mä voisin sitten ottaa kakkosena tai kolmosena, kun mulla on irtorenkaat mutta ei tarpeeksi lyhyttä liinaa niihin. Ai mut, saiko sanoa vaan yhden liinan?
  5. Jos joku suunnittelee hankkivansa Duo Edget ihanassa Charleston värissä, niin täältä saisi lähestulkoon uudenveroisena, mutta halvemmalla hinnalla Takuutakin vielä 1,5v jäljellä... Laitoin tonne myyntipuolellekin ilmon
  6. Nii just, jäi varmaan huomaamatta multa Onneksi harsot onkin monikäyttöisiä, sopivat selvästikin monenlaisiin tarpeisiin!
  7. Meillä nuo Name- Itit on kyllä aika samankokoisia kuin bambuharsot, tosin vaipatettava on vasta 4,5kk. Hyvin mahtuu päälle kun taitoksena käytetään superleijaa Ohut se kyllä yksinään onkin, mutta meillä ei eroa huomaa juurikaan bambuharsoon. Kaikki harsot tarvii meillä lisäimuja, kuten monet muutkin vaipat... Mut menee hyvin just kun haluan laittaa päälle jotain ohutta ja ilmavaa, mutta kuitenkin ettei pissat lentele minne sattuu Ja mulla tosiaan aluksi kompastui harsoilu siihen, etten saanut harsoa napakasti ja hyvin päälle. Eli vaikka sitten olisikin imukyvyssä huonompia, niin jos taittelut tuntuu hankalilta niin kannattaa kokeilla joustavampia harsoja.
  8. Mä ostin vaippakäyttöön aluksi bambuharsoja. Käyttelin niitä ja ahkeraan opettelin, mutta en vaan saanut istuvasti päälle! Aina lörpötti jostain kohtaa. Bambuharsohan ei hirveästi jousta. Luovutin sitten harsojen kanssa kun tykästyin muihin. Mutta muutama päivä sitten kokeilin Name- itin harsoja kun pidettiin harsottelupäivä (Päällä pelkkä harso, joka vaihdetaan joka pisun jälkeen) ja ne oli niiiiiiin ihania! Ne joustaa vähän, joten ne on paljon helpompi laittaa istuvasti päälle. Mä en edes huomannut eroa imutehossa bambuisiin, kun nekin kastuu meillä heti kunnolla kun poju pissaa niin isot pissat. Mä aion siis suositella tästä lähin Name- itin harsoja aloittelijoille, koska ne on mun kokemuksen mukaan paljon helpompia. Ja samalla tavalla niihinkin saa sitä lisäimua. Jos harsottelusta innostuu, kannattaa sitten hankkia kokeiluun niitä luomu- ja bambuharsoja. Tai sitten heti alkuun monta erilaista, niin näkee mistä tykkää!
  9. Aivan parhaimmat ja pitävimmät ovat olleet Bumgenius 4.0 neppareilla ja Onnibumin Minky- kuoret. Itti bitti d'lish siot on myös hyviä, muttei aivan yhtä satavarmoja meidän megapissaajalla. Lisäksi tietty myös Nallen Pehmo- Nallet sisätäyttöinä ja päällä villikset ovat tosi hyvät. Mutta sisävaipat nyt ei ole samalla tavalla falskailleetkaan kuin taskut/aiot. Kokeiltu on myös mm. Helmiä, Nallen taskuja, mbr sivunepillisiä taskuja ja monia tsi- taskuja.
  10. ^Mun mielestä Emmaljungia löytyy kyllä toooosi runsaasti vähän käytettyinä huutiksesta ja muistakin nettikirppiksiltä. Varmasti löytyy kohtuuhintaan jos on aikaa ja intoa vähän metsästellä!
  11. ^Vastaan nyt tarkistelematta mitään, mutta ensinnäkin eikös City Crosseissa ole ihan oma runkonsa? Tuo Classicihan on edgen yksi runkovaihtoehto... Eli Crosseja saa vain yhdellä rungolla. Hinnaltaan ne taitaa olla siellä 800 euron pinnassa City-kopan kanssa. Ellei ole enemmänkin. Edgejä ei periaatteessa taida saada kyllä alle tonnin... Ellei saa jotain erikoistarjousta jostain. Hinnoista on ollut tässä ketjussa aika paljon puhetta muutama sivu taaksepäin Hintojen nousun jälkeen nuo Crossitkin kallistui.
  12. Meillä on vauva reilu 3kk ja pari kertaa kokeiltu seksiä. Mutta kun se sattuu Ensinnäkin olo on kuin neitsyellä. Vaikka liukkaria käytetään reilusti, tuntuu niinkuin ei mahtuisi sisään. Toisekseen sitten kun vihdoin päästään itse asiaan, mulla tuntuu kovaa vihlovaa kipua välilihan tienoilla mutta sisäpuolella. Synnytyksessä tuli pieni neljän tikin repeämä joka parani kyllä hyvin ja jälkitarkastuksessa kaikki oli ok. Oon miettiny, että tikkaskohan kätilö vähän liikaa... Ei mutta oikeasti, mistähän tuommoinen vihlova kipu voi johtua?
  13. Meillä vauva ollut eilisestä asti kuumeessa ja vielä kova helle päällä. Lääkäri ja neukkutäti neuvoivat juottamaan viileää vettä, ihan viilennyksen vuoksi. Mutta eipä tuolle kelvannut, joten olen antanut pumpattua maitoa jota olen viilentänyt jääkaapissa sopivan vilpoiseksi Eli jos haluaa kuumien aikaan syystä tai toisesta tarjota vauvalle viileää juomaa, siihenhän käy yhtä hyvin (Ellei paremmin), oma maito jäähdytettynä.
  14. Eiköhän me sitten nukuta masullaan silloin kun tarpeen on Suurimman osan nukkumisistaan tuokin nukkuu kyljellään tai selällään, kun siitä saa öisin näppärästi ruokaa suoraan suuhun Aamulla alkaa sitten ne pöhinät eikä uni jatku ilman asennonvaihdosta. Ja sitten toivotaan parasta ja pelätään pahinta
  15. ^on siis vaikuttanut kakkaustiheyteen?