Jonspe

Aktiivijäsen
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About Jonspe

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^Ei tuonne Gymboreelle kannata alkaa palauttamaan yhtään mitään, kun pitää itse maksaa kaikki kulut Eli ennemmin kannattaa yrittää myydä eteenpäin täällä Suomessa, jos on väärää kokoa tai ei muuten miellytä. Tuohan se on aina riski, kun tilaa ulkomailta - harvaan pystyy palauttamaan ilman, että postikulut menee omasta pussista (ja esim. Jenkkeihin ne on jo aika suolaiset).
 2. Ja kysyn vielä sen verran, että missä mallissa oli vedenpitävyys 5000mm? Kun itse yritin katsella, niin näin vain 8000-10000mm vedenpitävyyksiä haalareissa. Ja noista "täytteistä"; thinsulate-vuorella olevissa Baggieissa on fleecepinta sisäpuolella (yläosassa), poly paddingia olevissa on sileä vuori. Lämpivyydeltään ovat mielestäni samaa luokkaa, mutta ne North mallit ovat tosiaan paksumpia kuin tavalliset.
 3. ^Baggie Tough Suitissa on vyötärökuminauha Mutta mielestäni myös Othellot istuvat suht hyvin hoikalle lapselle. Meillä on kokemusta useammasta Ticketin haalarista, niin talvi- kuin vk-, ja hyvin ovat pelittäneet. Tänä vuonna mitoitus ei ole enää aivan niin reilua kuin aiemmin (ainakaan Othelloissa ja Baby Baggiessa), mutta ovat ne silti reilumpia kuin monen muun merkin. Valitsisin haalarin koon sen mukaan, mitä pituutta lähimpänä lapsi on. Esim. meijän pienemmällä neidillä on tänä talvena käytössä 80cm Baby Baggie ja Othello, neiti on nyt n. 78cm, isommalla neidillä on 98cm Othello ja neiti on n. 96-97cm. Ensi talveksi on pienemmälle jemmassa 92cm Baggie ja isommalle 104cm Othello
 4. Meijän isompi neiti (3v3kk) käyttää tällä hetkellä 26-27 koon kenkiä (jalanpituus n. 15.5cm), pienempi neiti (1v2kk) 21-22 koon kenkiä (jalanpituus n. 12.5cm). Itselläni on kengänkoko 40-41, ja veikkaan, että suht samoihin mittoihin kasvaa meijän neitien jalat
 5. Tänään ja huomenna Crocsin sivuilla lasten Crocseja 10e/pari Itse tilasin parin mammakaverin kanssa kimpassa läpsyttimiä kesään, niin ei tullut postareitakaan.
 6. Meillä on alkanut tämän syksyn myötä myös isomman neidin iho oireilemaan. Pienemmän neidin ihottumat olivat kesällä ok, mutta syksyn tullen tutut läiskät ovat ilmestyneet käsiin ja jalkoihin. Molemmilla neideillä on ollut viime talvesta lähtien molluskoita iholla, ja varsinkin isommalla neidillä niitä on todella reilusti, ja mikä oudointa, niin ihottumaläntit ovat ilmestyneet juuri niiden molluskoiden ympärille. Meillä neuvolasta ei molluskoihin annettu muuta neuvoa kuin aika.. Näitä on nyt ollut "kiusana" jo 10kk, mutta saattavat kuulemma kestää yli vuodenkin ennen kuin häviävät. Hydrocortisonia kiellettiin laittamasta molluskaiselle iholle, mutta perusrasvaa saa/pitää laittaa. Olenkin nyt talven tullen rasvaillut kumpaakin neitiä iltaisin paksummilla perusrasvoilla (meillä reseptillä Essex emulsiovoidetta ja lisäksi pönikällinen Aqualan L). Ja mitä aikuisten atopiaan ja suihkussa käymiseen tulee, niin itse ainakin käyn suihkussa päivittäin, välillä kahdesti. En ole huomannut mitään vaikutusta.
 7. Meijän kirppuliina oli 3v neuvolassa (pari viikkoa ennen synttäreitä) 94.5cm ja 12.8kg
 8. Kävinpä katsomassa Meandin sivuilla, mitä on jäljellä ja mitä ei. Tytöille en löytänyt enää mitään kivaa, mutta itselleni ois vielä pari vaatetta, joita toivottavasti saa sitten alesta.. Mutta helpolla pääsee, kun kaikki kivat on myyty loppuun (mikä on sinänsä harmi, kun aiemmin tilasin Meandia oikeastaan vaan alesta..). Jos sama buumi jatkuu kevätmalliston kohdalla, niin pitänee laittaa tilaus vetämään heti julkaisupäivänä Tai seuraavana (jolloin miun kaverilla on kutsut).
 9. ^Saattoi olla marraskuussakin jotain alea, mutta itse muistan tilanneeni joulukuun alussa aletuotteita. Harmittaa, jos ei aleen jää mitään, kun kuitenkin parit jutut jätin tilaamatta sen takia, ettei täydellä hintaa raaskinut ja ajattelin, jos vaikka sitten alesta saisi.. No, onneksi kuitenkin kaikki kivoimmat vaatteet tästä mallistosta ovat jo kotiutuneet, ja kohtahan sitten tulee jo kevätmallisto. Voi alessa keskittyä muihin merkkeihin
 10. Itse en vaan syty noille retrokuoseille, ja oikein mitään muuta kotimaisilla merkeillä ei ole tarjota. Tosin, teetän jonkun verran housuja ja asusteita kotimaisilla käsityöläisillä, eli sitä kautta suosin kyllä kotimaista.
 11. ^Meillä on ollut villahaalareita eri valmistajilta, Ruskovilla on ehkä lemppari. Ja niitä merkkejähän on monia, joilla on villahaalareita mallistossaan: Cupcake, Ticket, Ruskovilla, Kivat, Ciraf, Reima jne.
 12. Itse tykkään ostaa Me&I:n housuja meijän hoikille tytöille, ja myös tunikat/mekot ovat välillä tosi kivoja, paitoja meillä ei ole ollut ikinä, kun kuosit eivät ole iskeneet. Ja olen myös tykästynyt Me&I:n naistenvaatteissa niihin housuihin, istuvat kivasti. Meillä kiertää tosi paljon erilaisia merkkivaatteita, ja Me&I on vain yksi merkki monien joukossa, ei kyllä lähellekään suosikki muuta kuin kotihousujen osalta. En siis täysin ymmärrä hypetystä, enkä itse osta tai myy näitä vaatteita törkyhinnoilla
 13. Rae: Jos otit sen peiton laskulla, niin käsittääkseni siun ei tarvi siitä palautuslomakkeesta rastittaa muuta kuin se palautussyy, eli älä maksa laskua. Ja kun palautat sen Postiin, niin pyydä sieltä se palautuslappu, missä näkee, mihin ja milloin olet tavaraa palauttanut (jos paketti sattuisi hukkumaan, niin siulle jää joku dokumentti palautuksesta).
 14. Jep, en minäkään ole outletiin menossa, täältä itärajan tuntumasta vähän turhan pitkä matka ajella tuollaisen takia. Ja veikkaan, ettei siellä mitään mieleistä olisi myytävänäkään, jos ovat samoja tuotteita mitä webshopissa..
 15. Kyllä meijän hoikat tytöt ovat käyttäneet Nextin housuja, ja itse asiassa tykkään siitä, että heidän mallistossaan aika monissa housuissa on vyötäröllä säätö (joita saa monesta muusta paikasta etsimällä etsiä). Kanesha: Meijän suht samankokoinen neiti (2v 87.5cm/11kg) käytti viime syksynä kokoa 86-92cm, talvella siirtyi sitten kokoon 92-98cm, joka menee edelleen (3v 94.5cm/12.7kg). Meijän 1v neiti (76cm/9kg) käyttää nyt tuota 80-86cm kokoa, ja se menee luultavasti koko talven, eli sitä siun tuskin kannattaa enää omalle neidille ostaa