musta

Jäsen
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About musta

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 08/15/80
  1. Mistä nää tiedot on? Meille tuli lappu, et samat vakuutusehdot säilyy, eikse pidä sittenkää paikkaansa.
  2. Mä aattelisin, että tomaatti on kuitenki aika helppo pestä. Oon kyl vähän hysteerinen mut aion syödä hyvin pestyjä tomaatteja.
  3. Mulla on kahdessa edellisessä raskaudessa ollut etinen istukka, mutta noussut 30 viikkon mennessä riittävän ylös. Nyt on myös, enkä aio stressata sitä. Jep, helpommin sanottu kun tehty.
  4. Tyttöä tarjoaa, jaa-a, enpä usko, mutta saas ny nähdä. Parin viikon päästä rakenneultra, silloin aikaisintaan.
  5. Kaikista oon oksennellut tai voinut tosi huonosti 16-20 viikolle asti.
  6. Ensimmäiselle otin, toiselle en, kolmannelle otin, neljännelle en, ja viidennelle en ota. Ekakerralla petyin kauheasti, kun poikavauvalle tuli kaikkea lilaa ja sydänkuosia, kolmosen pakkaus oli ihan kiva, mutta kaikkea on kuitenkin jo tarpeeksi, etten viitti enää ottaa, varsinkin kun tämä on viimeinen (ainakin nyt ollaan sitä mieltä ).
  7. Minäkin lukaisin ketjun. Oon värjänny kerran tai pari per raskaus, mutta en ekalla kolmanneksella. En värjäisi, jos olisi päänahka rikki tms.
  8. Ihania nimiä tässä ketjussa. Me ollaan tälle vtsassa olevalle suunniteltu Tuuva tai Iivo. en tiedä onko nuo liian "suomalaisia" tähän ketjuun, Iivo ainakin on Virossa yleisempi nimi.
  9. Me ei kuuluta kirkkoon, joten luonnollisesti meidän lapsia ei ole kastettu ja ristiäisiä ei ole pidetty. Nimiäisiä ei ole oikeastaan tullu edes mieleen pitää. Aina ollaan suunniteltu, että pidettäs vauvan tervetuloa kotiin -juhlat, mutta ei sitten olla saatu kuitenkaan aikaiseksi.
  10. Kaikissa raskauksissa kunnolla vasta n. rv.18 paikkeilla, kaikista ollut istukka edessä.
  11. Mä oon melko pienikokonen ja normipainonen BMI 20, kävin just laskemassa normaalipainon mukaan, hah, ja mulla on näkyny vatsat aikaisin. Nyt on rv14, eikä toivoakaan, että voisin salata enää, alkoi pullottaaa rv 10. Mitä useampi lapsi, sitä aiemmin mulla näkyy. Jos vielä tulis lisää lapsia (ei tuu ) näkys varmaan plussatestistä asti. Kaveri on samanpainoinen, mutta vähän pisempi, ja hän pystyy aivan sujuvasti salaamaan yli puolenvälin. Ruumiinrakenteesta varmaan sitten kiinni, että minne se vauva mahtuu, onko kohtu edessä jne.
  12. ^Pöh! Siis 94 cm oli herra eilen mittauksissaan.
  13. Mä en ole osallistunu np-ultriin esikoisen jälkeen (hällä turvotusta oli, laspivesipunktio - > terve lapsi syntyi), mutta rakenneultraan osallistun kyllä, koska jos jotain akuuttia hoitoa tarvitsevaa olisi, olisi se hyvä tietää etukäteen.
  14. Mulla on kaikissa raskauksissa ollu viivat molemmin puolin napaa ja samanlaisella viivalla vatsasta on tullut sekä tyttöjä että poikia.