Avilia

Jäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Avilia

 • Rank
  Aloittelija
 1. 38+5, 39+1, 40+0, 40+6, 39+3, 40+5 ja 38+5
 2. Söin tätä viimeksi ja heti plussasin, tosin niin on aiemminkin tapahtunut joten eipä voi tietää johtuiko se tästä. Mutta oikeasti, eikö muiden mielestä tuo vehnänalkioöljy ole ihan järkyttävän pahaa?! Yritin syödä vaikka hapankorpun tms kanssa mutta niin pahaa, yök!
 3. Ensimmäinen vuosi kaikkien 7 kanssa helpoin. Tai pienimmäinen on kyllä vasta 7kk. Toinenkin vuosi on ollut aika helppo, toki lapsilla on tempperamenttieroja ja puheenkehityksessä myös. Siinä kun täytetty 2v on ollut vaikein aika, joillakin ollut vähän uhmaa, varsinkin esikoisella kun puhe oli jäljessä. Toinen lapsi nyt on ollut tempperamenttisin koko kohta 10v ikänsä Mutta on osannut jo 1,5v puhua hyvin niin on auttanut.
 4. Täällä lueskellaan Meillä ekaluokkalainen kulkee parina aamuna yksin ja muina aamuina isosiskon kanssa. Myös koulusta tulevat yhdessä mikäli samaan aikaan loppuu koulu. Meluisaa on vaikka ei kaupungissa asutakaan niin oppilaita on yli 500 ja kuitenkin vain 1-5lk, kuutoset ovat jo yläasteelaisten kanssa samassa koulussa koska eivät mahdu ala-asteelle. Sen suurempaa kiusaamista ei ole omiin korviin ainakaan kantautunut vaikka se oli huoli jo esikoisen aloittaessa koulun.
 5. Oltiin 3pv koska vauva oli vielä 1vrk sinivalossa, muuten olisi päässyt 2pv iässä kotiin.
 6. Viimeisin synnytys käynnistettiin... Kalvojen puhkaisulla, sitten odoteltiin aika kauan omia supistuksia koska 2 sektiota on takana. Alkoi viimein mutta avuksi tarvittiin oksitosiinia. Aika paljonkin kun omat supistukset ei ollut tarpeeksi voimakkaita, syy saattoi olla pystyyn tehdyssä sektiossa. Joskus käy niin ettei supistukset mene sektion jälkeen kuulemma tarpeeksi alas ja kohtu ei saa voimaa? Syntyi vauva kuitenkin lopulta alakautta vaikka vauvan asennonkin kanssa oli hommia
 7. yk 1 ja yksi yk1 keskenmenon jälkeen.
 8. Meillä jo muutaman yli neljä mutta neljäs oli selvästi aikamoinen järkytys kun ylitti sen perinteiset 2-3 lasta eikä onnitteluja saatu. Voi toki olla että säikäytti myös se että neljä tuli aika tieheällä välillä Mutta aina oltiin itse hoidettu kaikki lapset, hoitoapua ei kyselty ja tiedän ettei olisi saatukaan joten turhaa olisi ollut edes odottaa sitä Toisaalta ei ole haitannut, tykkään pärjätä ja hoitaa lapset itse.
 9. Mikä lasketaan profiiliksi? Itsellä tämä nykyinen sekä vanha mihin en saa enää salasanaa, on unohtunut eikä sähköpostikaan enää käytössä niin en voi siis käyttää sitä enää.
 10. "Suunniteltiin" tai pikemminkin haaveiltiin kuudesta, nyt on 7 lasta ja ehkä kahdeksaskin toiveissa