Mimmulix

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Mimmulix

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 07/17/80

Profile Information

  • Location
    Itä-Uusimaa
  1. Niin ja vatsahierontaa kannattaa kokeilla, se pistää vähän liikettä suolistoon. Sivelyillä myötäpäivään.
  2. Hyviä vinkkejä joista varmasti jokaiselle löytyy omansa. Mulla stressi myös aiheuttaa vatsan ei toimivuutta ja luumukeitto auttaa. Auringonkukan puuro ohje oli hyvä, pitääkin kokeilla. Toisaalta ummetus kuuluu odotusaikaan kun vaavi imee kaikki irti lähtevät ravinteet ja suoliston normi kierto on hitaampaa.
  3. Porvoon Lääkärikeskus lastenlääkäri Liisa Winter ja korva-nenä-ja kurkkulääkäri Kirsti Castrén, aivan loistavia lääkäreitä!
  4. Meillä pojalla on 5 kummia joista 1 pariskunta, nyt kun tarkemmin on ajatellut asiaa niin vähempikin olisi riittänyt. Kakkoselle ollaan kaavailemassa 3 kummia joka taitaa riittää. Esikoisen kummeista 2 ei ole ottanut mitään yhteyttä pariin vuoteen ja yksi on ratkennu ryyppäämään, joten ei ole niin väliksikään.
  5. Mulleki tuli luomia lisää, mistä lie johtuu Lonkat on paljon löysemmät mikä tietenki helpottaa toisen synnytystä, hehe liuhakkaammin tipahtaa . Riippuvammat tissit ja leijonan tassun raapimat arvet vatsassa joista olen enempi ku ylpeä.
  6. Oe voe, moniki asia ärsyttää mutta päällimmäisenä väsymys, turvotus ja anoppi, joka tietää kaikki asiat paremmin kuin me ja osaa kyllä olla tosi veemäinen ihan normaalistikin . En jaksais olla töissä enää päivääkään, päänsäryt on ihan hirveitä ja alkaa tuo jokapäiväinen työpöydän ääressä istuminen käymään jo kropan päälle. Närästys on pahin eikä sitä polttavaa tunnetta voi sanoin kuvailla, aivan hirveetä .
  7. Auttaisiko kynneli?
  8. Mulla on muuttojen vuoksi vaihtunut neuvolatädit mutta nyt olen päässyt ihan ensimmäiselle terkalle takaisin ja siitä olen iloinen. Muutaman muun kanssa ei vain kemiat kohdanneet joten päätin vaihtaa kun siihen tarjoutui mahdollisuus neuvoloiden yhdistyessä.