<kuutar>

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About <kuutar>

  • Rank
    Aloittelija
  1. tällä hetkellä vuokralla, 78 neliötä ja tupakeittiö+3 makuuhuonetta... Haaveissa siintää "oma" talo
  2. Esikoinen syntyi 40+4 ja kuopus 42... Molempia käynnisteltiin, mutta esikoinen syntyi sitten ihan omilla suppareilla.
  3. Meillä perinteiset mummot ja pappa
  4. Ei kai sillä ikäerolla niin suurta merkitystä ole, kunhan vanhemmat itse vielä jaksaa vauvan hoitaa Omilla lapsillani on ikäeroa 1 v 1 kk. Toisaalta taas vanhimman veljeni ja nuorimman siskoni ikäero on 19 vuotta ja ei tuo pätkääkään ole haitannut heitä, päinvastoin
  5. Meillä tyttö oli 4 vuotias, kun korvien putkituksen yhteydessä leikattiin. Leikkaus meni suhteellisen kivuttomasti, seuraavana päivänä sai jo mennä tarhaan ja oli oma itsensä. Tosin ei olisi saanut kauheasti hyppiä ja juosta. Osasi kuitenkin itse ottaa aika rauhallisesti.
  6. Mä oon aina halunnut kolmea lasta... Tällä hetkellä kaksi, mies ei ole oikein lämmennyt iltatähdelle Ja eihän sitä tiedä muutenkaan tulisiko sitä kolmatta.
  7. Meillä siis kouluikäisiä lapsia. Ollaan otettu se kanta harrastukseen/harrastuksiin, että lapsi itse "määrittää" tahdin, ei siis mitään pakkopullaa... Tällä hetkellä kuopus ( 9 v.) harrastaa salibandya kaksi kertaa viikossa, siihen päälle turnaukset + koulunkerhot. Esikoinen soittaa pianoa, soittotunti kerran viikossa + musiikinteoria. Nuo olleet ihan riittäviä, eiköhän noita harrastuksia ehdi kertymään lisää