arvoitus

Aktiivijäsen
 • Content count

  5023
 • Joined

 • Last visited

About arvoitus

 • Rank
  Ei muuta elämää

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Recent Profile Visitors

2859 profile views
 1. Näen sekä Jadinella jotain, että Milaliinan testissä väriäkin.
 2. Eihän tuo oo enää ees tihrusteltava testi vaan se toinen viiva rävähtää samantien näkyviin. Aamustestaukselle vieläkin enemmän väriä
 3. Selvä plussa Milaliinalla. <3
 4. Poika 6v, refluksi (ja suolisto-oireiset maitoprot. ja kala-allergiat) vaivaa edelleen. Oireina lähes kaikki, mitä refluksilasten sivustolla on lueteltu isompien lasten refluksin merkeiksi. Viime aikoina on selvitellyt kurkkua vähän väliä, limaa erittyy runsaasti. Täytyisi hakea taas Nexium - kuuri ja katsoa minkä verran se rauhoittaa oloa. Refluksioireissa tapahtui selvä harppaus huonompaan sairastetun noron jälkeen. Lapsi - raukka. Myös flunssa ja nieleskelty räkä pahentaa oloa. Ruokaan liittyen pahimmat refluksin kannalta ovat rasvaiset ruoat ja karkit ym makea. Herkuttelusta seuraa joka ikinen kerta pitkään jatkuva paha olo oksenteluineen.
 5. Hyvä tietää, että on vaan 12h. Imetän edelleen pari kertaa vuorokaudessa ja lääkäri aloitti metoprololin migreenin estolääkkeeksi. Lisäksi on kohtauslääkkeenä sumatriptaani. Toi estolääkitys on kyllä helpottanut elämää.
 6. Munkin mielestä tuo näyttää hyvälle. Selvä plussa.
 7. Onnea Nodu! <3
 8. Voi ei Chiko
 9. Esikoisesta jouduttiin tekemään kiireellinen sektio raskausmyrkytyksen vuoksi rv35+2. Sektio itsessään meni ihan hyvin, toivuin parissa kuukaudessa. Vauva taas kärsi sektiosta (lääkärien mukaan kun ei tullut normaalia bakteerialtistusta alatiesynnytyksen kautta) erilaisten suolisto-oireisten ruoka-aineallergioiden ja refluksin muodossa. oma henkinen palautuminen oli huonompi,mulle jäi vahva syyllisyys sektiosta, en saanut vaikuttaa millään tavalla tai edes tilaisuutta kokeilla synnytystå,koin viisi vuotta olevani vale-huijari, ei oikea äiti, koska en ns.synnyttänyt oikein, täten en myöskään ollut oikea nainen. Uusi sektiopelko oli ihan hirvittävissä mittalukemissa. Toinen lapsi syntyi viiden vuoden päästä esikoisen sektiosta, myöskin sektiolla raskausmyrkytyksen vuoksi. Tällä kertaa puhuin joka lääkärille sektiokammostani ja synnytys yritettiin käynnistää,tuloksetta. Yksi synnärin lääkäreistä muistutti joka kerta nähdessämme sairaalassa olemani viikon aikana ,että "kohta se veitsi vilahtaa, ei susta synnyttäjäksi oo". No,ei näemmä ollut. Sain paniikkikohtauksen leikkuriin mennessä kun näin vastasyntyneen elvytysohjeet ja paikalla oli lastenlääkärit ym kun vauvan paino-arvio oli alle 2kg rv 36+2. Muistui mieleen esikoisen keskola-aika. Kysyivät pitääkö nukuttaa vai rauhoitunko, onnistuin rauhoittumaan kun mies tuli paikalle. Sektio meni ok ja vauvakin oli jopa 2330g ja pirteä tapaus. Haava oli hirvittävän kipeä pitkään.kotona esikoinen hyppäsi vatsan päälle ja joku raksahti sisällä, alavatsa turposi kovaksi ja nousi kuume, sietämätän kipu säteili käsiin ja jalkapohjiin joka liikahduksesta.sairaalaan,tulehtunut ja märkivä haava ja iso hematooma. Hematoomaa tyhjenneltiin, ab-kuuri. Haava ratkesi kolme kertaa ja parantuminen kesti kolmisen kuukautta. Kuopus nyt 12kk ja alavatsa yhä tunnoton ja siellä tuntuu kova muhkura paikassa,jossa hematooma oli. Sektiokammo on nyt jossain stratosfääreissä, ikinä en enää uskalla raskautta edes haaveilla.luojan kiitos tämä on ohi. T.nykyisin jo oikea äiti, uudesta sektiosta huolimatta
 10. Kyllä tuo on jo plussa pikkukakkonenhaave, onnea sinulle ja trinitylle
 11. Nukkelapsi, ihan kuin ois väriäkin haaleasti
 12. Onnea Rain!
 13. Näen kans väriä rainin testissä
 14. Onnea Kaijak! Rfsu ainakin on jostain erittäin syvältä . Digi näyttää tosi hyvälle.
 15. Itse sain clearbluen digillä ei raskaana, vaikka pcn testissä oli jo selvä värillinen viiva. Kannattaa käyttää niitä halpiksia ensin.