Rania

Aktiivijäsen
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

About Rania

 • Rank
  Tavis
 1. Ainahan sitä kiva olisi koruja saada, ei mies tosin sellaisia ostanut synnytyksen jälkeen, enkä toisaalta osannut kyllä kaivatakaan kun ei ole koskaan kuulunut mieheni tapoihin..
 2. Mulla alkoi säännölliset supistukset illalla yhdentoista aikaan, seuraavana päivänä seitsemältä poika sitten syntyi.
 3. Puoli-istuvassa asennossa synnytin, jostain syystä siinä tilanteessa kaikki muut asennot tuntuivat jotenkin luonnottomilta ja vaikeilta edes kokeilla.
 4. Sairaalassa, kalvot puhkaistiin.
 5. Käytän lapsellani pääasiassa käytettyjä kenkiä, tämä siis hintojen vuoksi ja koska jalan koko kasvaa niin nopeasti. Olen kuitenkin yrittänyt valita mahdollisimman vähän käytettyjä.
 6. Toistaiseksi en ole antanut 2-vuotiaani auttaa keittiössä lainkaan, mutta kovasti kiinnostusta olisi ja aina kun isi kokkaa, pitää äidin nostaa poika niin että varmasti näkee mitä hellalla tapahtuu. Leikkikeittiö on sen sijaan kovassa käytössä.
 7. Ainakin allekirjoittaneen rinnat rupsahtivat imetyksen jälkeen, syytän suvun geenejä!
 8. Taisimme noin 1,5-vuotiaaksi antaa lastenjugurtteja, mutta sitten siirryimme "aikuisten" valikoimaan mitä itsekin syömme, vaikka kai sokerisempia ovatkin...
 9. Meillä syödään ainakin vielä toistaiseksi aamupala-lounas-välipala-päivällinen-iltapala -systeemillä, välissä saattaa poika saada maissinaksun tai jotain pientä, leipää tms. jos pyytää.
 10. Meillä ei vielä ole 2-vuotias karkkeja muuten maistellut, paitsi kerran tikkaria ja muutaman kerran kettukarkkeja. Miehen kanssa harvemmin niitä syömme, joten siksi kai lapsikaan niitä ei ole vielä osannut kaivata. Keksejä yms. menee sitten kyllä useammin.
 11. Täällä suosikkeina Herra Hakkaraiset (äidin suosikkeja ovat mansikan makuiset ) ja Muumipastillit.
 12. Kauhulla lueskelin taas tämän toisen raskauden yrityksessä kokemuksia munajohdinten aukiolotutkimuksista, kumma kyllä taisin säästyä siltä tälläkin kertaa...
 13. Täälläkin oltiin jemmailtu Libero-koodeja uuden kampanjan toivossa (Duplo-kampanjan aikana koodeja sain kasaan tarpeeksi vasta aivan kampanjanviime hetkillä, jolloin sitten ei enää ollutkaan mitään kivoja Duploja jäljellä...). Pienoinen pettymys tämä viidakkokampanja, isoin mahdollinen vaatekoko oli 92 cm, joka on pojallemme juuri nyt sopiva, mutta tuskinpa enää siinä vaiheessa kun saisin tarpeeksi kerättyä kasaan noita uuden kampanjan koodeja. Eikä Liberon verkkokaupassakaan ollut tällä hetkellä oikein mitään taaperolle sopivaa tilattavaa, aika laiskasti ovat uudistaneet valikoimaansa tosiaan...
 14. Kyllähän tuo maailman tilanne täälläkin huolettaa, mutta olen yrittänyt ajatella asiaa siltä kantilta että toisaalta milloinkaan ei ole täydellistä hetkeä tehdä lasta tähän maailmaan, jos ei ole sotaa meneillään niin sitten on tosiaan ydinkatastrofi ovella, nälänhätää tms. jossain päin maailmaa kuitenkin, täytyy vain toivoa ettei "lopullista tuhoa" tai kolmatta maailmansotaa syty vielä...
 15. Saimme ensimmäisen lapsemme IVF:llä eikä alkioita jäänyt pakkaseen, varmaankin tästä syystä toista lasta kun aloimme yrittämään niin piti ensin hakea terveyskeskuksesta lähete keskussairaalaan ja sieltä sitten pääsimme taas yliopistolliseen sairaalaan uutta IVF:ää varten (Tk:ssa käynti oli vain läpihuutojuttu joka kesti tuskin varttia, keskussairaalassakin lääkäri vain pikaisesti katsoi munasarjat ja teki lähetteen yliopistolliseen sairaalaan, jonka aikaa odotellessa menikin sitten puoli vuotta). Mitään sperma- tai verinäytteitä ei enää tutkittu kun oli jo tiedossa että lapsettomuutemme johtuu edelleen minun ovuloimattomuudestani.