Hanu

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Hanu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Olen käynyt vasta äitiyspolila kaksi kertaa ultrassa ja niinä kertoina on ollut kyllä todella mukavat kätilöt ultraamassa. Ja nämä samat kätilöt ovat myös synnärillä, joten toivotaan, etä he ovat työvuorossa minun synnytyksen ajan.
  2. Onko jotain erityistä hankittavaa ns. "talvivauvalle"?
  3. Minulla oli myös kaverin polttarit kun olin rv:lla 7 ja tarkoituksena oli salata raskaus. Olin ostanut alkoholittomia siidereitä, jotka ovat melkolailla oikean siideritölkin näköisiä. Valitettavasti suunnitelmani pitää salassa raskaus paljastui ensimmäisen tunnin aikana. Menimme naurujoogaan, jossa oli yksi ryhmäliike, johon eivät saaneet raskaanaolevat osallistua Se siitä salailusta...
  4. Meillä on kaikki vakuutukset Pohjolassa ja niin myös otimme tulevan lapsemme vakuutksen sieltä vertailematta muiden vakuutusyhtiöiden vakuutuksiin. Vakuutus tuntui melko kalliilta, mutta kun vakuutuksen hintaa vertaa esim. auton tai moottoripyörän vakutukseen, niin mielellään maksaa lapsen vakuutusta
  5. Onko jollakin kokemuksia kätkythälyttimestä?
  6. Olin alkuraskaudesta Prhassa ja ei ollut helppo reissu alkuraskauden pahoinvoinnin vuoksi Kaikki hajut yökötti, niin että jouduin oksentamaan kaduilla oleviin roskiksiin. Näin jälikäteen huvittaa. Nyt olen lähdössä rv 26 Roomaan. Nyt jo jännittää, miten jaksan kävellä kuumuudessa. Pitää kai vain muistaa juoda tapeeksi ja pitää taukoja riittävästi.
  7. Taulukon mukaan poika olisi tulossa ja poikafiilis on itselläkin Marraskuussa nähdään miten kävi.
  8. Mitä sitä ei oman rakkaan lapsen takia kärsisi
  9. Onko kukaan tilannut äitiysvaatteita mamastoresta? Ilmeisesti ruotsalainen yritys. Onko hyviä vai huonoja kokemuksia? Löysin sieltä vain kivan näköisen juhlapuvun. Olen kaasona syksyllä ja puku pitäisi olla juhlava.
  10. Olen rv 22 + 4 ja olen käynyt äitiyspolilla kahdessa ultrassa. Ensimmäinen np-ultra oli rv 12 ja rakenneultra rv 21. Viimeisessä ultrassa kätilö sanoi, että nähdään syksyllä, kun tulet synnyttämään Eli muita ultria ei ilmeisesti enää ole, ainakaan kunnalliselta puolelta.