ninja11

Aktiivijäsen
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

About ninja11

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. Molemmat lopetimme kun tulin raskaaksi. Mies polttaa nykyisin joskus piippua
 2. Mikään ässä ei tehnyt mitään! 40+5 syntyi ihan sohvalla makoilun ja karkin syönnin seurauksena
 3. Supistukset alkoi noin 18.00, lapsi syntyi klo 16.14 seuraavana päivänä!
 4. 40+5 spontaanisti supistuksilla.
 5. Kuulemma voi myös tarkoittaa, että maito tulee nopeasti läpi eikä ehdi vaihtaa väriä Meidän pojan kakka on aina ollut vihreää rintamaidolla...
 6. Meillä pojan ristiäisiin kutsuttiin meidän perheet ja ystävät.
 7. Eka taisi olla 3 tuntia ja toinen 2 tuntia.
 8. Minä söin maca-jauhetta ennen raskautta. Plussan jälkeen kaikki "superfoodit" jäivät pois jo senkin takia, että niitä ei tehnyt mieli. Joskohan sitä alottaisi taas kunhan lapsi on syntynyt!
 9. Vältän lisäaineita, mutta vältin niitä jo ennen raskautta... Siis kyllähän niitä tulee toki syötyä, mutta esim valmisruokia meillä ei syödä vaan ruoat tehdään (mies tekee) itse. Myöskään kevyt tuotteita en syö, mutta niitä en ole syönyt koskaan!
 10. Ai niin, minäkin tein isyyspakkauksen ja annoinkin sen jo! Sain miestä jekutettua oikein kunnolla ja olikin tosi otettu! Kopioin Kelalta tulleen äitiysavustus lomakkeen pohjaksi ja tein "isyysavustus" -lomakkeen jonka laitoin Kelan kirjekuoreen. Väitin sitten, että posti oli sen tuonut. Siinä sitten pari päivää mietittiin, että onkos tällainenkin avustus olemassa Paketin väitin postimiehen tuomaksi ja mies huomasi huijauksen vasta kun avasi laatikon! Laatikossa oli: 3 isyys/kasvatus kirjaa sisuja Brejk-patukka StarWars-body Marimekon paidat isälle ja pojalle huppupyyhe kylpyleluja tuttipullo tutti korvatulpat hierontaöljy vauvaöljy pieni konjakkipullo Rockabye Baby -levy Saatoin unohtaa jotain, mutta onhan sitä tuossakin... Tuli noita aika pitkä aika kerättyäkin ennen kuin annoin laatikon.
 11. En oo koskaan kuullut, että kummeille annettaisiin joku lahja...
 12. Spontaani keskenmeno viikoilla 5+6, ei mikään miellyttävä kokemus... Uudelleen tulin raskaaksi noin 3 kuukautta tämän jälkeen.
 13. Vauva-kirjan mukaan kahdeksannella.
 14. Tuosta kakkaamisesta kun on ollut puhetta, niin mites sitten jos synnyttää veteen? Jos kakkaa yleisesti aina tulee, niin tulee kait sitä vedessäkin... Tuntuisi hassulta lillua vedessä johon on kakannut, sitä ei kätilöt pysty kait huomaamattomasti siivoamaan?
 15. Kiitos paljon Murmelille Haikaranpesän kokemuksista! Itsellä on nuo valmennukset edessä huhtikuussa niin kiva tietää mitä odottaa!