ninja11

Aktiivijäsen
  • Content count

    124
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ninja11


  1. Vältän lisäaineita, mutta vältin niitä jo ennen raskautta... Siis kyllähän niitä tulee toki syötyä, mutta esim valmisruokia meillä ei syödä vaan ruoat tehdään (mies tekee) itse. Myöskään kevyt tuotteita en syö, mutta niitä en ole syönyt koskaan!


  2. Ai niin, minäkin tein isyyspakkauksen ja annoinkin sen jo! Sain miestä jekutettua oikein kunnolla ja olikin tosi otettu!

     

    Kopioin Kelalta tulleen äitiysavustus lomakkeen pohjaksi ja tein "isyysavustus" -lomakkeen jonka laitoin Kelan kirjekuoreen. Väitin sitten, että posti oli sen tuonut. Siinä sitten pari päivää mietittiin, että onkos tällainenkin avustus olemassa :girl_haha:

     

    Paketin väitin postimiehen tuomaksi ja mies huomasi huijauksen vasta kun avasi laatikon!

     

    Laatikossa oli:

    3 isyys/kasvatus kirjaa

    sisuja

    Brejk-patukka

    StarWars-body

    Marimekon paidat isälle ja pojalle

    huppupyyhe

    kylpyleluja

    tuttipullo

    tutti

    korvatulpat

    hierontaöljy

    vauvaöljy

    pieni konjakkipullo

    Rockabye Baby -levy

     

    Saatoin unohtaa jotain, mutta onhan sitä tuossakin... Tuli noita aika pitkä aika kerättyäkin ennen kuin annoin laatikon.


  3. On ekokampaajia olemassa, itse olen käynyt Fa'Miljassa Helsingissä kerran ja olin oikein tyytyväinen! Minä käytän mineraalikiveä... Joskus aikaisemmin aloitin sen käytön, mutta koin sen hankalaksi. Toisella kokeilukerralla tykästyin siihen ja sitä olen käyttänyt nyt jo pidemmän aikaa.


  4. Aika hauskaa, täällä samanlainen tilanne. Eli ennen raskautta aloitin pienen elämäntapamuutoksen ja söin terveellisesti, join viherpirtelöitä, raakasuklaata yms... Nyt jo pelkkä ajatus viherpirtelöstä saa yököttämään ja kaikki muukin tervellinen ällöttää. Sipsejä vaan ja muuta epäterveellistä, niin ja kokoajan tietty :grin: No hedelmiä sentään syön välipaloina!