ninja11

Aktiivijäsen
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ninja11

 1. Molemmat lopetimme kun tulin raskaaksi. Mies polttaa nykyisin joskus piippua
 2. Mikään ässä ei tehnyt mitään! 40+5 syntyi ihan sohvalla makoilun ja karkin syönnin seurauksena
 3. Supistukset alkoi noin 18.00, lapsi syntyi klo 16.14 seuraavana päivänä!
 4. 40+5 spontaanisti supistuksilla.
 5. Kuulemma voi myös tarkoittaa, että maito tulee nopeasti läpi eikä ehdi vaihtaa väriä Meidän pojan kakka on aina ollut vihreää rintamaidolla...
 6. Meillä pojan ristiäisiin kutsuttiin meidän perheet ja ystävät.
 7. Eka taisi olla 3 tuntia ja toinen 2 tuntia.
 8. Minä söin maca-jauhetta ennen raskautta. Plussan jälkeen kaikki "superfoodit" jäivät pois jo senkin takia, että niitä ei tehnyt mieli. Joskohan sitä alottaisi taas kunhan lapsi on syntynyt!
 9. Vältän lisäaineita, mutta vältin niitä jo ennen raskautta... Siis kyllähän niitä tulee toki syötyä, mutta esim valmisruokia meillä ei syödä vaan ruoat tehdään (mies tekee) itse. Myöskään kevyt tuotteita en syö, mutta niitä en ole syönyt koskaan!
 10. Ai niin, minäkin tein isyyspakkauksen ja annoinkin sen jo! Sain miestä jekutettua oikein kunnolla ja olikin tosi otettu! Kopioin Kelalta tulleen äitiysavustus lomakkeen pohjaksi ja tein "isyysavustus" -lomakkeen jonka laitoin Kelan kirjekuoreen. Väitin sitten, että posti oli sen tuonut. Siinä sitten pari päivää mietittiin, että onkos tällainenkin avustus olemassa Paketin väitin postimiehen tuomaksi ja mies huomasi huijauksen vasta kun avasi laatikon! Laatikossa oli: 3 isyys/kasvatus kirjaa sisuja Brejk-patukka StarWars-body Marimekon paidat isälle ja pojalle huppupyyhe kylpyleluja tuttipullo tutti korvatulpat hierontaöljy vauvaöljy pieni konjakkipullo Rockabye Baby -levy Saatoin unohtaa jotain, mutta onhan sitä tuossakin... Tuli noita aika pitkä aika kerättyäkin ennen kuin annoin laatikon.
 11. En oo koskaan kuullut, että kummeille annettaisiin joku lahja...
 12. Spontaani keskenmeno viikoilla 5+6, ei mikään miellyttävä kokemus... Uudelleen tulin raskaaksi noin 3 kuukautta tämän jälkeen.
 13. Vauva-kirjan mukaan kahdeksannella.
 14. Tuosta kakkaamisesta kun on ollut puhetta, niin mites sitten jos synnyttää veteen? Jos kakkaa yleisesti aina tulee, niin tulee kait sitä vedessäkin... Tuntuisi hassulta lillua vedessä johon on kakannut, sitä ei kätilöt pysty kait huomaamattomasti siivoamaan?
 15. Kiitos paljon Murmelille Haikaranpesän kokemuksista! Itsellä on nuo valmennukset edessä huhtikuussa niin kiva tietää mitä odottaa!
 16. Minä itkin ja raivosin kun mies ei ollut hankkinut minulle ruokaa. Olin tosin ollut syömättä 6 tuntia, joten syytän nälkäkiukkua!
 17. On ekokampaajia olemassa, itse olen käynyt Fa'Miljassa Helsingissä kerran ja olin oikein tyytyväinen! Minä käytän mineraalikiveä... Joskus aikaisemmin aloitin sen käytön, mutta koin sen hankalaksi. Toisella kokeilukerralla tykästyin siihen ja sitä olen käyttänyt nyt jo pidemmän aikaa.
 18. Minä kävin ihonpuhdistuksessa eko-kosmetologilla joka käytti OrganicSpa -sarjan tuotteita ja ne ovat kyllä ihania! Suosittelen!
 19. Minä ainakin kävin vessassa ennen ultraa. Asiasta ei tullut mitään mainintaa.
 20. Tästä on varmaan jossain ketjussa jo ollutkin juttua, mutta mites silakat jouluna? Nehän on kyllä kypsennetty, mutta ei kuumassa...
 21. http://www.ecodeal.fi/ Tuolta saa ainakin SAVE:a, ja joulukuussa vielä ilman toimitusmaksuja!
 22. Aika hauskaa, täällä samanlainen tilanne. Eli ennen raskautta aloitin pienen elämäntapamuutoksen ja söin terveellisesti, join viherpirtelöitä, raakasuklaata yms... Nyt jo pelkkä ajatus viherpirtelöstä saa yököttämään ja kaikki muukin tervellinen ällöttää. Sipsejä vaan ja muuta epäterveellistä, niin ja kokoajan tietty No hedelmiä sentään syön välipaloina!
 23. Mätiä saisi kait periaatteessa syödä jos se ei ole ollut pöydällä lämpimässä pitkään, mutta ainakin minä taidan jättää suosiolla tänä jouluna mädin väliin.
 24. Jos et juo kahvia/teetä niin mielestäni voit hyvin juoda colaa. Se kofeiinin määrähän siinä on mitä pitää vahtia...
 25. Nyt on laitettu tarjouspyyntö netin kautta ainakin viiteen eri yhtiöön! 4 niistä otti yhteyttä heti samana päivänä, nyt pitäisi vaan käydä vakuutusehdot suurennuslasin kanssa läpi!