Symbioosi

Aktiivijäsen
 • Content count

  1107
 • Joined

 • Last visited

About Symbioosi

 • Rank
  Addikti
 1. HYS

  Lukisin mielelläni uusia kokemuksia. Kivan positiivinen ketju, joten luottavaisin mielin sinne oon menossa.
 2. Olen pahoillani Ewwwie. Kemiallinen kuitenkin kertoo, että yritystä kiinnittyä on ollut. Niin toivon, että jo ensi kierrossa olisi taikaa ja saisit kaksi viivaa joululahjaksi.
 3. Ooh, Ewwwwie. Peukutukset viivan vahvistumiselle.
 4. Saako kätilöä vaihtaa, jos tuntuu, ettei sen kanssa kemiat kohtaa?
 5. Tässä raskaudessa mun pahoinvointi alkoi tosi aikaisin, vaikkakin samoihin aikoihin ekan hailakan haamun kanssa. Lisäksi pari päivää ennen huimasi aamuisin. Haamukin tuli aikaisin jo dpo9 sitä ennen en testannutkaan. Selvä plussa tuli dpo11. Esikoisesta mulla ei oikein ollut mitään oireita.
 6. Just noi Phil&Teds:in kärryt tuli tänään googletellessa vastaan. Pitää vielä tutustua paremmin.
 7. Meillä on hyvin toimineet Gessleinit(f10:t, jos oikein muistan) vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Ainoa miinushan niissä on,etteivät kovin pieneen tilaan taitu(tosin en tiedä, onko sellaisia yhdistelmiä olemassakaan.) Mahtuu kyllä meidän pienehköön farkkuun, mutta koira ei takakoppaan sitten enää mahdukaan. Itse olen miettinyt uusia rattaita/vaunuja. Haaveissa meillä pikkusisar, ikäeroksi kyllä toivotaan vähintään kahta vuotta, joten yritystä ei olla vielä aloitettu. Jos mahdollinen tuleva vauva on yhtään esikoisen kaltainen, niin ekat kuukaudet hän matkusta kantovälineessä. Juoksurattaa ois mun haaveissa ja sellaisiin voisin nuo nykyiset vaihtaakin. Pitkiä koiralenkkejä esikoinen tuskin jaksaa kävellä, vaikka ikää ois kolme tai neljä. Superleveät tuplat on ehdoton nounou. Jos tää tuntu ekalla kierroksella vaikealta, niin vielä vaikeampaa nyt, kun tietää ominaisuuksia, joista ei ole valmis joustamaan.
 8. Näitä on mielenkiintoista lukea. Meillä on toiveissa noin kolmen vuoden ikäero. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Esikoinen on nyt 10kk. Hän on niin pieni ja haluan antaa hänen olla vielä pieni hyvän tovin. Kiertoakaan ei ole vielä alkanut, todennäköisesti ei alakaan ennen kuin imetys on loppunut. Nyt vasta kroppakin alkaa olla toipunut.
 9. Ei haluttu tietää. Selvisi sitten synnytyssalissa.
 10. Nostelen aihetta. Kokemuksia Karibialta? Me ollaan aiemmin oltu enemmän reppumatkailijoita, mutta lapsen kanssa kiinnostaisi helppous. Alan tulla vanhaksi, kun löhöily rannallakin kuulostaa houkuttelevalta. Ei ehkä koko lomaa, mutta melkein.
 11. Mielenkiintoinen aihe. Myös se, miten erilaiset asiat jäävät ihmisille mieleen ja aiheuttavat pelkoja. Oma synnytys kai luetellaan helpoksi, ainakaa se avautuminen ei kestänyt lukuisia tunteja. Ilman epiduraalia en olisi selvinnyt. Se aukaisi sananmukaisesti taivaan ja kipu oli poissa. Ilmeisesti auttoi ponnistusvaiheessakin, koska se oli helppo parin puserruksen urakka. Mutta se kipu avautumisvaiheessa. En ole ikinä kokenut vastaavaa. Jokainen supistus tuli voimalla ja heitti maihin. Ei puhettakaan, että olisin kävellyt tai välissä ehtinyt lepäillä. Itkin ja huusin. Yritin olla taistelematta vastaan, mutta yhtä helvettiä se silti oli. Ei jäänyt traumoja, koska loppu meni niin hyvin ja kivuttomasti epiduraalin voimin. Ponnistamiseenkin varmaan vaikutti,etten ollut väsynyt siinä vaiheessa. Ja helvetillisestä kivusta huolimatta synnyttäisin mielummin kuin olisin raskaana. Synnytyskivut kestivät kuitenkin niin vähän aikaa, kun raskauden aikaiset toimintakykyä rampauttavat vaivat piinasivat viikkoja. Henkisesti se oli paljon pahempaa.
 12. Ei kuumetta. Olen kyllä ajatellut,että ehdottomasti haluan esikoiselle pikkusisaren. Raskausaikaa ei ole vähänkään ikävä. Liian tuoreessa muistissa. Toisaalta haluan antaa tän ensinmäisen olla rauhassa ainut vauva.
 13. En halunnut tehdä tarkkoja suunnitelmia enkä kummemmin edes ajatella koko synnytystä etukäteen. Jälkikäteen ajatellen hyvä niin. Kaikki meni tosi helposti( joskin supistukset olivat ihan helvettiä ennen epiduraalia)ja nopeasti. Seuraava, jos on tullakseen, niin toivon, että ehdin ajoissa sairaalaan saadakseni epiduraalin.
 14. Mulla myös maaliskuulta positiivinen kokemus. Yhtä henkilöä lukuunottamatta. Silloinkin osasto oli tupaten täynnä. Salissa oli kyllä kaikki mahdollinen pallosta säkkituoliin, mutten käyttänyt mitään. Siihen säkkituoliin taisin nojata.
 15. Vaikka meillä oli pieni tirppa(49cm ja 3150g) , niin hirveetä vaatevarastoa ei alkuun tarvittu. Öisin nukkui vaippasillaan mun rinnan päällä ja samoin aika usein päivälläkin veti siinä tirsoja. Heräsi nimittäin heti, jos ei ollut vieressä. Oltiin molemmat ihan hikisiä jatkuvasti. Ekat pari viikkoa taisi mennä näin. Puklailukin alkoi myöhemmin. Oisko ollut kuukauden ikäinen, kun osa koosta 56 sopi päälle ja silti osa 50cm vaatteistakin oli sopivia.