Lilla My

Jäsen
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Lilla My

  • Rank
    Tavis
  1. FB:ssä on kuvat jotka näkyy vain osalle.
  2. Haaveena olisi saada 3 tai neljä lasta. Nyt on 2 jo siunaantunut mutta liekö jää haaveeksi kun ei tuota miestäkään ole.
  3. Olin 19v ja miehellä ei ollut työpaikasta tietoakaan. Omat opinnotkin oli puolivälissä..
  4. Päätin laittaa aivot jäihin tän osilta.. (niin hyvin kun se on mahollista..) Ja koittaa nyt vaan keskittyä näihin nykyisiin lapsosiini.. Tulee jos on tullakseen ja jos ei niin sitten on tulematta..
  5. Hmm.. Tiedän että tahdon vielä yhden lapsen.. kuopusta odotaessa tiedostin jo ettei tämä tulisi olemaan viimeinen raskauteni..(sikäli minusta riippuu)..
  6. Kahden lapsen äitinä annan sellaisen neuvon että jätä sellaiset ihmiset omaan arvoonsa.. iteltä lähti melkein koko ystäväpiiri vaihtoon kun sain alle 20v ekan lapsen ja ei ole tullut ikävä.. mutta ymmärrän paremmin kun hyvin mitä ajat takaa..
  7. Esikoinen on ihan liian rauhallinen.. Ex-anoppi aina sano mulle että tossa tytössä on niin paljon temperamenttia että tuut olemaan sen kanssa vielä pulassa.. Likka täytti kolme ja on kun enkeli.. Vieläkin.. Rauhallinen kun mikä.. Mutta kun tää kakkonen synty niin voi luoja.. Tässähän sitä haastetta vasta onkin.. Nyt jo hirvittää!
  8. Esikoinen paino 2v neuvolassa 10,2kg ja 3v neukussa 11,8kg. Pieni keiju-tyttönen..
  9. Nostan hattua kaikille jotka on pystyneet lopettamaan tupakan polton odotusaikana!! Itse en siihen kyennyt ja olisin ihan koska tahansa vaikka oksentanut sen sijaan että en olis voinut polttaa, mutta mitään muita mielihaluja ei oikeestaan edes ollut koko odotusaikana kun se kirottu tupakka.. Mutta tiedostan riskit ja kannan vastuun..
  10. Esikosta tuli ihan lailakat arvet pakaroihin ja pohkeisiin ja tyttö käynnistettiin kuitenkin rv 34 va Kuopusta odottaessa (Syntyi rv 40+5) paisuin ihan hillittömän kokoseks valaaks ja napaan tuli 1 n. 1cm kokonen hailakka arpi jota ei kyllä edes huomaa ja rintoihin tuli vissiin neljä ihan pikkusta.. Ja nekin on jo tosi haaleita.. Ja tosiaan satunnaisesti tahkosin erisanin perus rasvaa..
  11. Siis hinnakashan se "Kulta pieni-kirja" on mutta kyllä siinä on kaikki mahdollinen ja vähän enemmänkin.. Ainoo konkreettinen puute minkä oon huomannu on se hiuskiehkuran paikka mikä uupuu.. mutta sille tein paikan yhteen pahvisivuun..
  12. Mun kummallakin tytöllä on juurikin tuo ja oon tosipaljon tykännyt.. sinne saa laitettua ylös mm. koska ekat sydänäänet on kuultu yms.
  13. Täällä kanssa pientä kuumeilua aikaajoin.. Olen nyt 22v ja vuoden päästä aletaan yrittämään kolmosta..