Supu

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Supu

 1. Uusi keräily alkaa bonalla 7.3.2011 tässä linkki sivulle http://www.bonakampanja.fi/
 2. Olen miettinyt erilaisia päiväkotivaihtoehtoja ja olemme päätyneet mieheni kanssa siihen että lapsi menisi 3-vuotiaana englanninkieliseen leikkikouluun, jos siis paikka vain saataisiin. Ajattelin että jo nyt alustavasti tiedustelisin paikasta ja ehkä jos ottaisivat jo näin aikaisin hakemusta. Kuulemma noihin paikkoihin niin paljon hakijoita että kannattaa ajoissa olla jo paikkaa hakemassa. Meidän neiti on vasta 6kk että ajoissa ainakin ollaanNiin kotisivuilla oli s.posti osoite josta voi tiedustella paikasta niin kysyisin teiltä jo joilla on lapsi päiväkodissa mistä kaikesta kannattaa kysellä/tiedustella? Onko jotain ehdotonta jota kannattaa kysyä? Esikoinen kun on niin ei ole näistä jutuista aiempaa kokemusta..
 3. Minua inhottaa aivan suunnattomasti kun meillä on nyt ihana 5kk prinsessa ja tahtoisin hänelle sisaruksen melko pian. Yritimme esikoista mieheni kanssa 2-vuotta ja en tahtoisi taas joutua noin kauan odottamaan. Mutta kun minä kerkesin aloittamaan oppisopimuksen juuri ennen kuin tulin raskaaksi ja en millään kehtaisi sanoa työnantajalleni että yritetäänpä nyt toista ja ehkä kolmatta ja neljättä lasta ja sitten vasta tulisin jatkamaan opiskeluja, onnistuisiko? Hän oli erittäin ymmärtäväinen kun kerroin iloiset uutiset, mutta inhottaa kun menin nuorena möhlimään koulun kanssa eikä minulla ole mitään paperia (muuta kuin peruskoulun päästötodistus). Töissä olen ollut, mutta en sellaisissa joissa olisin oikeasti viihtynyt.
 4. Meidän prinsessa on Kiia Sofia Olisin halunnut Kia nimen, mutta mies sanoi ettei huonoa autonmerkkiä laitetta lapsen nimeksiSofia eka mietittiin ensimmäiseksi nimeksi, mutta päädyttiin että Kiia on helpompi sanoa ja Sofia laitettiin siksi toiseksi nimeksi.
 5. Minä ilmoittauduin vauvauuintiin nyt keväällä, mutta jouduin perumaan sen kun uinti oli aina lauantaisin klo 8.00 ja oltaisiin keretty käymään vain 2 kertaa ennen kesätaukoa. Nyt olen katsonut syksyllä alkavia vauvauinteja, mutta alkavat niin myöhään että vauva kerkeää olemaan jo 8kk, onkohan tämä jo liian myöhäistä aloittaa? Myös tuo vauvauinnin ajankohta pysyi saman eli lauantaina aamulla, mutta viimeinen ryhmä aloittaa klo 11 eli jos siihen päästäisiin niinTäällä hinta on 14,50 kerta jolla pääsee 2 aikuista ja vauva.
 6. Meillä ainakin neuvola ei ole paikka jota odotettaisiin vauvan kanssa. Joka kerta kun mennään sinne on niillä jostain sanottavaa. Viimeksi painosta ja sitä edellisenä pituudesta. Inhottaa kun tuntuu että eivät vauvaa kehu vaan etsivät vikoja ja sitten lähete fysioterapiaan jos lapsi ei ole jotain oppinut tekemään. Myös se miten tyhmänä hän minua pitää, olen nuori äiti ja esikoinen 5kk loukkaa ja ärsyttää. Olen miettinyt että seuraavan lapsen kanssa menisin hitto jonnekin muualle neuvolaan, mutta onko sellainen mahdollista? Onko jokaiselle määrätty se oma neuvola asuinpaikan mukaan vai voiko tehdä poikkeuksia?
 7. Meillä yksi prinsessa on ja kolmesta haaveillaan, minä ehkä neljästä
 8. Kun aloin odottamaan olin juuri aloittanut oppisopimuskoulun ja opinnot olivat aivan alussa. Työnantajani otti raskausuutiseni hienosti vastaan ja sanoi että tervetuloa jatkamaan opintoja sitten kun lapsi täyttää 2-vuotta. Hänen mielestään alle 2-vuotias ei kuulu mihinkään hoitoon. Nyt lapsemme on 5kk ja odotusaikana ajattelin että hitto en varmasti jää hänen kanssaan kotiin 2 vuodeksi! Nyt kun äitiysloma loppuu lokakuussa niin ajatusmaailma on muuttunut täysin ja en voisi kuvitellakaan laittavani häntä vielä hoitoon. Olen myös miettinyt vaihtoehtoa että jos siirtäisin opiskeluja vielä rutkasti eteenpäin ja tehtäisiin toinen ellei kolmaskin vauva Olen vain tullut siihen tulokseen että en minä niillä papereilla mitään tee nyt, koska joka tapauksessa jos kävisin koulun niin sen jälkeen yrittäminen alkaisi ja sitten jäisin taas äitiyslomalle. Sitten kun vien hoitoon niin ehdottomasti yksityiseen päiväkotiin eikä kunnalliseen juuri sen takia että kunnan päiväkodit ovat aivan tupattuja täyteen ja yksityisellä koen että lapseni saisi enemmän huomiota jota jokainen lapsi tarvitsee.
 9. Ihania leluja täällä, nyt kyllä harmittaa suunnattomasti kun menin itse myymään kaikki vanhat leluni pois Sain kaverilta lahjaksi tytölleni vanhan Barbi-talon ja se onkin sitten ainut tuollainen vanha lelu mitä meillä on. Ai niin ja löytyy sellainen keltainen lelu josta tulee tuutu-laulua kun vetää narusta.
 10. Meillä myös suunnitteilla matka Pariisin Disneylandiin ensi keväänä/kesänä. Lapsi tulee silloin olemaan 1,5-vuotias, joten ehkä jotain reissusta muistaisikin. Tai jos ei muista niin ainakin vanhemmat muistavat Itse kun olen SUURI DISNEY fani ja aina halunnut tuolla käydä ja nyt vihdoin rahallinen tilanne antaa periksiOllaan ajateltu tehdä niin että hankitaan matkatoimiston kautta lentoliput ja hotelli ja sitten paikan päällä mennään Disneylandiin ja sieltä hommataan liput sinne, ei siis yövytä Disneyland alueella. Täällä joku olikin ollut Disneylandissa aiemmin, onko ruuhkat kesäaikaan niin hirveät että ei missään nimessä kannata mennä? Ollaan myös mietitty vaihtoehtoa että lähdettäisiin vasta 2012 kesällä jolloin lapsi olisi jo 2,5-vuotias mutta MINÄ en millään malttaisi vain odotella niin kauan..