Aer

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Aer

  • Rank
    Aloittelija
  1. Ollappa vielä opiskelija Itse olen tässä vielä pohtimiskannalla, josko sitä menisi varhaisraskauden ultraan vai kärvistelisi pienessä epätietoisuudessa vielä... Voipi olla, että tässä pohdiskelussa menee niin kauan, että vastaan tulee jo eka varsinainen ultra
  2. Jos siis kaikki menee niinkun toivotaan ja tämä lapsi syntyy, niin olen sillon 28-vuotias. Mies on 30 ja molemmilla vakityöt. Eli ihan kivasti on jauhot pussissa
  3. Sama täällä. Olin jo ihan luovuttamassa, että ei meille koskaan luomuna lasta tule, että hoitoihin tästä pitää lähteä. Mutta sitten noin vuosi yrityksen alusta tärppäsi Tosin vielä kyllä vähän pelottaa, että päästäänkö tässä nyt oikeasti vielä iloitsemaan.
  4. Minäkin olen näitä ja kolme viikkoa popsinut yhden päivässä, eikä vielä mitään pahaa oloa ole tullut. Neuvolantätikin puhelimessa käski niiden ottamista jatkaa.
  5. Mulla on jatkuva nälkä kokoajan ja jos nälkä pääsee liian kovaksi tulee paha olo ja sitten taas tuntuu ettei maistuisi mikään. Kiva kierre. Ja taas on nälkä vaikka juuri söin banaanin.
  6. Hedelmät, salaatit tai ylipäätään kaikki "raikas" ruoka uppoaa. Eilenkin kaupassa olisin halunnut ostaa hedelmäosastolta vähän kaikkea, vaikka ollaan lähdössä viikonlopuksi reissuun eikä niitä olisi kuitenkaan ehtinyt syödä . Mies taas on ihan kummissaan kun olen jo useamman kerran kieltäytynyt suklaasta. Ei vaan tee mieli.
  7. Se ettei tämä raskaus tunnu vielä mitenkään todelliselta. Viivoja on ollu tikuissa joo, mutta kasvaako siellä mun mahassa todella joku. Haluun enemmän todisteita... jotain konkreettista. Taidan olla vähän kärsimätön.
  8. Kahteen tikkuun on plussa jo pärähtänyt, että kai se pitää sitten uskoa. Jei! Olin jo melkein luopunut toivosta. Nyt on aika uskomaton fiilis .
  9. Vuosihan siinä ehti vierähtää. Olin jo vähän huolissani, mutta toisaalta olimme ehkä enempi tjottailu kuin yrityslinjalla
  10. Ei juuri mitään oireita täällä. Aiemmissa, niissä ei-plussanneissa kierroissa on ollut jos vaikka minkälaista oiretta, mutta nyt kun ihan oikeesti raskaana ollaan, niin ei juuri rintojen arkuutta kummempaa.