Megan

Aktiivijäsen
 • Content count

  315
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Megan

 1. A-linjaiset takit saattaa mahtua kyllä ihan loppuraskauteen asti, mutta toisaalta jos ei sellaisia muuten käytä, niin sama vaikka ostaa äippätakin. Brittiläisillä ketjuliikkeiden sivustoilla on paljon äippävaatteita, sieltä olen itse tilaillut, koska ovat aika edullisia. esim. Asos, Next, New look...
 2. Sellaista oon tässä miettinyt, et minkä ikäiselle ootte ostaneet välikausihaalarin? Siis sellasen kunnollisen vedenpitävän. Meijän poika on nyt 9 kk ja tuntuu et vielä nyt keväällä sellaista ei tarvis. Mut miten hyvin noita sitten löytyy syksyllä kaupoista? Onko kesällä jo noita alessa?
 3. Toi huoneisto on kyllä aivan loistava asia lasten kanssa matkustaessa. Oma keittiö ja erillinen makuuhuone on ihan must. Me olimme 1v:n ja 3,5v:n kanssa Lontoossa ja varattiin huoneisto booking.com kautta. Lontoo sinänsä oli ihanan lapsiystävällinen mutta esteettömyys on kyllä surkealla tasolla kaupungilla liikuttaessa. Erityisesti Metrossa (Suomeen verrattuna ). Niistä selvittiin kunnialla rattaiden ja lasten kanssa, mutta lentokentältä tultiin suosista junalla kun oli rinkka ja matkalaukku messissä. Meillä oli mukana P&T:n tuplarattaat jotka on kyllä ihan korvaamattomat matkaillessa 2 lapsen kanssa. Sen lisäksi metromatkoja ym varten oli ergo pienemmälle lapselle. Lontoo on sinänsä tekemisen kannalta ihana kohde lasten kanssa. Upeat puistot, missä lapset pääsee juoksemaan, Luonnontieteellinen museo, hieno Sealife ja vaikka mitä nähtäviä. voin vaan suositella. Ostoksilla ei juurikaan käyty. Tietty Hamleysillä lasten kanssa ja sit mä kävin pienemmän lapsen kanssa vähän shoppailemassa. Mutta ihana paikka se on myös lasten kanssa. Me kun ei olla mitään "rantalomatyyppejä" niin sopi oikein mahtavasti. :lipsrsealed:
 4. Kertokaahan lisää kokemuksia! Nyt alkaa hieman jännittää toi meijän allergikon hoitoon laittaminen. En oo edes testannut eri mausteiden sopivuutta ja pitäis ilmeisesti alkaa testaamaan ettei jätkä sitten saa jotain slaagia niiden takia.
 5. Kiitos Libra hyvästä aiheesta! Tätä itsekin on tullut mietittyä ja varmaankin toi 4-päiväinen työviikko on meidän juttu.
 6. Sulo Phil&tedsin sivujen mukaan se "double kit frot load" on ainakin sporteissa 20 kg. Meillä on isoveikka n.16 kg ja hyvin toimii.
 7. Todellakin. Mun hermo ei riitä noihin fleece-sisustaisiin lainkaan sen jälkeen kun coolmaxia kokeilin ommella. Mun käsittelyssä toi fleece vaan venyy kauheasti ja ompelujälki on sen mukaista. Tosta teflon-jalasta. En ole kyllä sellaista tarvinnut. Mun kone ompelee pulia ihan hyvin. Mut mä ompelen aina silleen et sisäkangas (fleece/coolmax) on päällä.
 8. Mä oon tehnyt ton täyttöaukon vaan laiskana tonne taakse. Eli leikannut takakuminauhan kohtaan sellaisen ylimääräisen suikaleen. Oisko KVY:n kaavassa silleen vai mistähän oon tottunut niin tekemään. Ihan hyvin ne kuitenkin toimii. Mun hermo ei riitä kikkaileen tollasta BG:n tyylistä täyttöaukkoa. Ja noista joustosiivekkeistä. BR-pul taitaa joustaa jonkin verran itsessäänkin enkä oo kyllä joustosiivekkeitä kaipaillut noihin TSI-vaippoihin.
 9. ^Ei tarvi. Napsahtaa itse paikalleen.
 10. Noit Brioja myydään keravallakin ainakin muovi ja lelu- nimisessä kaupassa ja pikkuhurmurissa. Oiskohan niissä vielä niitä vanhanmallisia?
 11. Sielä kantokopan pohjassa on "nauha" jonka saa kiinni rattaiden turvakaareen. (en ole kyllä koskaan käyttänyt...) Ratasosan laitan ite alas silleen et otan selkänojan yläosasta kiinni ja vedän kevyesti ylöspäin samalla kun toisella kädellä vapautan kuomun alta sen selkänojan. Ei se mikään älyttömän kätevä ole mutta harvoin sitä tulee nosteltuakaan. Se kuomu liikkuu meilläkin liikuteltaessa ton 5-10 senttiä mutta se naksuu samalla, eli siinälienee jokin kiinnitysmekanismi. Eli ei se äänettömästi tai itsestään pitäs kuitenkaan kait liikkua. KAndee varmaan ottaa yhteyttä maahantuojaan noista ohjeista. Ja kyllä mä oon käynyt kysymässä niitä myyvästä liikkeestä kun on tullut joku ongelma vaikka vaunujen ostosta onkin jo vuosia.
 12. Mahtuisi jos sitä kopan pohjaa fiksaisi silleen että se kovike loppuis siinä kohdassa jossa rattaiden istuin "taittuu" ylöspäin. Se tasaisen osa pituus on n.60cm.
 13. OT. Mä kyllä oon käyttänyt tota heittoaisaa päivittäin molempien lasten vauva-vaikana. Se on ainakin kombeissa tosi kätevä heittää toiselle puolelle kun nostaa tota kovaa kantokoppaa kärryihin. Meillä on noissa 06 kombeissa teleskooppi+heittoaisa ja hyvin on molemmat ominaisuudet toimineet.
 14. ^Siinä kuomussa on nepparit joihin sen peitteen saa kiinni. Peitteen jalkopäässä on sellainen rattaiden kuosikankaasta tehty "pussi" minkä saa vedettyä sen jalkatuen alta jolloin suojaa nukkuvaa lasta melkein yhtä hyvin kuin se koppa. (sori, tosi selkeet ohjeet) Eli toisin sanoen. Lapsi vaunuun, sit laitat sen peitteen hänen päälle, jalkaosan "pussi" rattaiden jalkatuoen alta ja peite neppareilla kuomuun.
 15. Voi vitsit, oiskohan muuallakin... Noi muumit ja muut dn-kuoret on olleet ihan parhaimman mallisia meidän pojille.
 16. Toi kankaiden pesu on kyllä melkoista salatiedettä. Munki piti käydä liikkeestä kysymässä miten meijän kombeista saa kuomun irti kun ei tosta käyttöohjeesta mitään saanut selvää... Kombin kuomusta ei saa kankaita irti mut sen kuomun tietty voi laittaa likoomaan.
 17. Vitsit miten hienoja vaippoja ootte kaikki tehneet! Osaisikohan joku suositella hyvää villisten ohjetta? Onko joku jokeillut tota kvy:n ohjetta tai ullan villapöpät-ohjetta? Entäs onko toi hahtuva hyvä vai oisko merinolanka parempi?
 18. Mäkään en hirveemmin tosta Finnskogista välitä. Johonkin vaippakassiin ois sinänsä kiva kuosi. Muakin häiritsee et noi kuvat on yksin päin. Ei oikein toimi noissa vaipoissa silloin. Ärsytti joskus kun esikoiselle tilasin sitä mm:n vanhaa autot-pulia jossa oli kanssa ne kuvat yhteen suuntaan. Vasta kangasta leikatessa tajusin et tää ei nyt mennyt ihan putkeen... (kätevät pärjää )
 19. ^Oletko kokeillut vaan leikata sen aukon siihen eteen sisäkankaaseen niinkuin esim Mummut kaavassa? Just kasailin sellaisia kun innostuin ekakertaa noista sisävaipoista. En vaan sit tiedä jääkö toi taskuosa siinä "lörpsöttämään" silleen raolleen... Toi pikipallo-pul on ihan kipeen hieno!!!
 20. Toi Pul-kankaan tukevuus riippuu tasan siitä mitä kangasta se sattuu olemaan eikä niinkään valmistajasta, koska melkeinpä kaikilla valmistajilla näyttäisi suomessa olevan samoja kankaita käytössä. Noi usa- pulit on tukevampia (tai tönkömpiä) mitä brpul, joka taas on tosi joustavaa ja "lirumpaa"... Makuasia sitten mistä tykkää. Kertokaas te kellä on Sampsukan tiimaimut käytössä et kummalla puolella niissäs on se mikrokuitu? oon yrittänyt sitä kokeilla sen päällimmäisen kankaan läpi mut en oikeen saa selkoa.
 21. Pitipä käydä ihan tarkastamassa etten puhu omiani... Joo, kyllä neppien takana oli tukikankaana palat sitä samaa pul-kangasta mistä kuorikin oli tehty. (eli juurikin sielä coolmaxin ja pulin välissä) Ostin ton vaipan viimeviikonloppuna, et ehkä se on muuttunut tässä "ajan saatossa".
 22. ^Huomattiin toi sama juttu. Varmaankin on muuttunut se lokasuojien kiinnitys tai ainakin ohjeissa tais olla väärin.
 23. ^Kiva et saitte kanssa kärryt kotiin! Niin meijän paketissa oli rattaat, tuplaistuin ja tuplasadesuoja. Ei tota cocoonia.
 24. Ootko kokeillut näyttää niille säätönepeille (tai siis rei'ille ) vähän hiustenkuivaajaa? Jostain oon lukenut et auttais kun vähän kuumentaa. Ite en oo kyllä kokeillut. Jännä jos falskaavat kun ainakin tossa meijän kappaleessa sielä on pul-kangas neppien tukikankaana.
 25. Ok, yritetään tolla. Jotenkin mä onnistun aina saamaan niistä väärän mittaiset...