elmi

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About elmi

  • Rank
    Aloittelija
  1. Sain lahjaksi muutamia tukkoon pestyjä fleecepintaisia taskuvaippoja. Miten ne saisi avattua ja käyttökuntoisiksi? Moni vinkkaa, että fairylla hankaamalla aukeaisi. Hankasin fleecepintoja ecoverin astianpesuaineella ja pesin sen jälkeen pesupähkinöillä 90 asteessa. Ei auttanut. Pitääkö siis ostaa tuota varten nimenomaan fairya? Vai auttaisiko useampi pesukerta koneessa vähäsaippuaisella pesuaineella? Kertokaa vinkkinne!
  2. Samaa olen miettinyt kuin Mischa, että raskausaikana alkaisin taas syödä (luomu)lihaa. Nyt kun se päätös pitäisi oikeasti tehdä, niin aika oudolta se tuntuisi näin 17 ovo-lakto-vegevuoden jälkeen.
  3. Puolikkaan lasin kanssa kuljeskelu toimii yllättävän hyvin. Kukaan ei huomaa, että juoman pinta ei vajoa, kun säännöllisin väliajoin vaihtaa seuruetta.
  4. Jostain netistä luin, että raskaana ei saisi liikkua niin, että syke nousee kovinkorkeaksi. Minkälaisia ohjeita olette lääkäreiltä tähän saaneet? Saako pyöräillä myöhässä täysiä töihin, vai pitäisikö tosiaa alkaa lähteä riittävän ajoissa?
  5. Sipsejä menisi ihan pohjattomasti. Muutenkin rasvainen ja suolainen maistuu.
  6. KOS

    Kiitos kaikille tiedoista! Ensi viikolla neuvolassa pitäisi sairaala valita...
  7. Ensi viikolla neuvolassa pitäisi sairaala valita. Taitaa vaaka kallistua Haikaranpesään juuri noiden synnytyssuunnitelman ja valmennuksen vuoksi.
  8. Onnittelut kaikille!
  9. Onnea kati_lle ja muillekin!
  10. En jaksanut selata koko ketjua läpi, joten saattaa tulla toistoa. Onko kenelläkään tietoa nokkosen suositeltavuudesta raskaana ollessa?