MeiSheng

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About MeiSheng

  • Rank
    Aloittelija
  1. Hurjasti tsemppiä, Mymmelin! Toivotaan parasta
  2. Onpa talviruusulla aika selvä tapaus
  3. Kun jätin pillerit pois, niin luomumenkat tulivat ihan normaalisti. Ainut ero pillerimenkkoihin on ollut se, että olo on paljon kivuliaampi ja vuoto runsaampaa.
  4. Kyllä se rauhoittuu siitä! Alku on heti pahin.. Ja itestä se tuntuu ja näyttää pahalta, vaikkei niin paha välttämättä ookaan. Samoin naamaan tul myös näppylöitä muutaman viikon ajan pillereiden lopetuksen jälkeen, mutta sekin meni ohi
  5. Onko kenelläkään kokemusta lisäravinteista raskausaikana? Tarkoitan nytten esim proteiinijauheita, joita nautitaan treenin jälkeen.
  6. Ihania kuvia pikku-prinsessasta Victoria näyttää niin onnelliselta!
  7. Paljon paljon onnea plussaajille
  8. Asiatekstiä! Vaikka minäkin stressailen tästä asiasta, niin oon kyllä ihan samaa mieltä Minulla on ikää vasta 23 vuotta, joten siksi minulla onkin ehkä aikaa miettiä tällaisia työjuttuja ennen vauvautumista. Mutta toisaalta taas, lapsi menee kaiken edelle, se on totta! Niinkuin tuossa äsken sanoinkin, niin miehelläni on vakipaikka ja mielestäni ihan hyvä palkka. Toisaalta taas, onhan se aina mahdollisuus hakea muualtakin töitä, jos ei vakipaikkaa irtoa. Mutta ollaan juuri ostettu asunto ja tykättäis olla tällä paikkakunnalla.
  9. Minua myös stressaa jo valmiiksi vakipaikan saaminen. Esikoisen yrittäminen ei ole meillä vielä ajankohtainen, mutta jossakin vaiheessa tulevaisuutta varmasti on. Tässä siis stressaavin tilanne on se, ettei vakipaikkoja jaella noin vain minun alallani. Lisäksi asun paikkakunnalla, josta valmistuu vuosittain tälle alalle ihmisiä, joten jos jäisin äitiyslomalle, uusia työntekijöitä he saisivat varmasti minun tilalleni. Tällä hetkellä teen siis määräaikaisia sijaisuutta, mutta aina on jatkettu sopimusta eteenpäin, kun edellinen soppari on loppunut. Sitten kun se vauvakuume oikeasti yllättää, niin vaakalaudalla on oikeasti se, että pitäisikö kuitenkin odottaa vakipaikan saaminen vai antaa vauvakuumeen viedä mennessään ja ei stressailla tulevaa. Miehelläni on onneksi vakituinen työpaikka! Nämä ovat varmasti elämässä pienimpiä murheita, koska eihän sitä voi edes olla varma, saako koskaan lapsia..