K-E

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About K-E

 • Rank
  Aloittelija
 1. Ekassa eppari ja olin tosi kipeä pari viikkoa. Tokassa vain pieni nirhauma ja oli niin uskomattoman hyvä olo ekaan synnytykseen verrattuna...
 2. Selällään molemmat.
 3. Esikoisesta aamulla herättyäni huomasin veristä vuotoa ja alkoi pian supistella, syntyi seuraavana yönä. Kuopus supisteli iltapäivällä kivuttomasti mutta säännöllisesti, syntyi myöhään illalla.
 4. Molemmista aikaisin, ennen menkkojen alkamispäivää.
 5. Kerroin molemmista raskauksista melko varhaisessa vaiheessa, noin viikoilla 10-12. Meillä on läheinen työilmapiiri ja olisivat kyllä tienneet jos jotain olisi ollut viallakin. Kuopuksesta moni oli arvannut ennen kuin kerroin.
 6. Esikoisesta selvitettiin yhteistuumin. Kuopuksesta ensin harkitsin jos ei selvittäisi mutta mies halusi ehdottomasti ja sai houkuteltua. Jos meille kolmas tulee, niin haluaisin kokea yllätyksen synnytyksessä ja jättää sukupuolen raskausaikana selvittämättä.
 7. Kaksi poikaa löytyy. Esikoisesta kovasti toivoin poikaa. Kuopuksesta tyttöä, ja rakenneultrassa poikaveikkaus hieman jopa harmitti. Koin tästä huonoa omaatuntoa ja pian tuntuikin, että näin oli tarkoitettu ja meillä on aivan ihanat pojat. Nyt pohdiskelen onko lapsiluku tässä vai vieläkö kolmas, hieman tyttöä haaveilen mutta nyt sukupuoli tuntuu melko samantekevältä. Olisi hyvin jännittävää nähdä millainen kolmas poika meillä voisi olla.
 8. Mä tulin myös kurkkimaan naapuriosastolta pitkästä aikaa tämän puolen juttuja, mutta systeemi on hieman muuttunut.... täytynee alkaa taas naputtelemaan jos meinaa aktivoitua täällä.